Ankaralı arkadaşlar yardım istiyorum.

kedibadem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
317
38
Haftasonu hasta olan kedimizi Ankara Cat Hospitale götüreceğiz. Adresi güvenlik mah. Aşağı Ayrancı Çankaya. 600km yol geleceğiz.Bize hastaneye yakın temiz ucuz konaklama yeri lazım.Otel,pansiyon, misafirhane hepsi olur.Ankarayı hiç bilmiyoruz.

Canım booking.com dan bakabilirsin..ordan sizin için baktım şimdi palanga otel , ankara apartment , amar oel gibi uygun fiyatlı konaklama yerleri gördüm.

Son düzenleme:
Merhabalar. Kac kisisiniz? Kızılayda gunluk 100 tlye günlük kiralık evler oluyor. 3 kisi falansaniz daha ucuza gelir diye düşündüm. Ilanlra bakabilirsiniz netten. Sevgiler

Daha önce konakladıgım ve cokta memnun oldugum amar oteli tavsıye edebilirim. Hem cankaya bölgesindedir hem fıyatı uygundur hem temiz bi oteldir. Booking.com dan bakabilirsiniz

Kediciğin nesi var ?geçmiş olsun,biz genelde veteriner fakültesine götürüyoruz söylediğiniz yeri bilmiyordum

Haftasonu hasta olan kedimizi Ankara Cat Hospitale götüreceğiz. Adresi güvenlik mah. Aşağı Ayrancı Çankaya. 600km yol geleceğiz.Bize hastaneye yakın temiz ucuz konaklama yeri lazım.Otel,pansiyon, misafirhane hepsi olur.Ankarayı hiç bilmiyoruz.
Mesajlariniza bakar misiniz

Hurriyet emlakta kizilay ya da tunalihilmi gunluk kiralik ev yazarak arama yapin. Kizilay 2 durak,yuruyebilirsiniz bile. Tunali da oyle.

Güvenlik caddesi kızılaya otobüsle on dakikadır. Kızılaya bakabilirsiniz, Hoşdere de yürüme mesafesindedir o civardaki otellere de bakabilirsiniz. Merkezi bir yerdir.

Bence Kızılay'da kalmayın keşmekeş kalabalık ve bunaltıcı, üstelik gürültülü.

Kavaklıdere'de Notto, Houston ya da Çankaya tarafında Amar'ı tavsiye ederim butiktir hepsi temiz ve kaliteli.

Niye özellikle Burasi? ?
Bizim kediler de oraya gidiyor ama yakın olduğundan. 600 km. uzaktan gelmeye değer Mi? Hastalığı Nedir?
Geçmiş olsun. Inşallah çare bulunur.

Öncelikle cevalarınız için teşekkür ederim. 2 kişiyiz.Kendi aracımızla geleceğiz.Bookinge ben de baktım ama yorumlara göre biraz uygun olan oteller için pislik içinde demişler. Diğerleri de çok pahalı.Kedimiz 26 marttan beri hasta.İdrar yolu enfeksiyonu olarak başladı. Ama bir türlü çözüm bulamadılar. Karadeniz bölgesinde oturuyoruz.Veterinerlik fak.Samsunds var. Oraya gittik defalarca, özel kliniklere gittik ama hayvan hala hasta. 2 aydır ağzına lokma koymayor.Enjektörle besledik,şimdi zorla ağzına yemek tıkıyoruz.Artık son çare Cat Hospital yada Pet Code tu.Dün Cat Hospital ile telefonda konuştuk,eski tahlilleri falan gönderdim. Yakından görmemiz lazım dedi.Biz de mecbur bir umut götürelim dedik.

Cat hospital benim de kedimin hastanesiydi ve ben çok memnundum. Ömrünü amerikadan gelen bir ilaçla iki sene uzatmışlardı. Bildiğim kadarıyla da Ankarada tek onlar o ilacı bulabiliyordu. Umarım sizin kedinizi de iyi ederler. Çok geçmiş olsun.
Cat hospital'ın hemen 100 metre uzağında bir Hotel var King Hotel'di sanırım. Ona da bir fiyat sorun isterseniz yol parası vermezsiniz yürüme mesafesinde.

canım kamu misafirhaneleri diye arat.
zaten ilçe olarak yakın olanlara bakacaksın.
çankaya, ayrancı civarındakilere bakarsın.

Etrafındaki otellere baktım.Çok pahalı geldi.Bir de kaç gün kalacağımız belli değil.İki üç gün hastanede kalması gerekir derlerse kalırız ama 10-15 gün kalacak derlerse mecbur döneceğiz geri.Bir de zaten 2500 tl harcadık buralarda iyileşsin diye.Limitleri tüketiyoruz artık.

X