Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk ankaralı bayanlarr

rumus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
1.282
584
İyi akşamlar bayanlar öncelikle bu da dert mi yahu diye düşünmeyin lütfen ..
Bu konuyla ilgili taramadığım sayfa yorum kalmadı ama sonuca ulaşamadım hem konunun yenilenmesi hem başka arkadaşların da yararlanması için açıyorum konuyu
Ankara da bildiğiniz uygun fiyatlı gerçek saç satan bi yer var mı ?
Abimin eşi düğünde ve sonrasında kullanmak üzere almak istiyo benden yardımcı olmamı istedi
kuaförler üzerine kar payı koyacakları için internete de çok güvenmediği için elden direk alabilme imkanımız var mı ?
ya da uygun bi fiyata getiren bi kuaför
şimdiden teşekkürler

Ya ben ankaradayım ama kuaförümde istanbuldan getirtmişti postiş saçlarımı. :eek: Forumda bu konuyla alakalı bir bölüm var, hatta orda ikinci el satan kadınlara bile ulaşabilirsin.

Sihhiye civarinda kuafor malzemeleri satan yerler var diye biliyorum. Orda bulursunuz buyuk ihtimal. Arastirin bi :)

Cnm kizilayda karanfil caddesinde konur sokakta falan vardi ben almistim...ama dukkani hatirlamiyorum..taki satan biyerdi alt katinda hep sac vardi

Ya ben ankaradayım ama kuaförümde istanbuldan getirtmişti postiş saçlarımı. :eek: Forumda bu konuyla alakalı bir bölüm var, hatta orda ikinci el satan kadınlara bile ulaşabilirsin.

ne zaman hangi kuaförden ve ne kadara temiz ettiniz acaba :)
yengem 2.el istemez sanırım :)

Cnm kizilayda karanfil caddesinde konur sokakta falan vardi ben almistim...ama dukkani hatirlamiyorum..taki satan biyerdi alt katinda hep sac vardi

ne zaman ve ne kadara almıştın çıt çıt şeklinde var mıydı ? bize sanırım 5 adet falan gerekiyo

o nerde tam olarak acaba siz kullandınız mı daha önce ?

Ben bir dönem Ankara'da yaşadım, İzmir caddesinde, ben kullandım. Hatta kuaförümde çok beğenmişti, sadece düğün içinse ucuz birşey alabilir, ama devamlı kullanacaksa perukçulara bakın. Yani takı satan yerlerdekiler çok sırıtıyor bence. Oyuncak bebek gibi duruyor. Ben anlıyorum en azından. :)

Ben bir dönem Ankara'da yaşadım, İzmir caddesinde, ben kullandım. Hatta kuaförümde çok beğenmişti, sadece düğün içinse ucuz birşey alabilir, ama devamlı kullanacaksa perukçulara bakın. Yani takı satan yerlerdekiler çok sırıtıyor bence. Oyuncak bebek gibi duruyor. Ben anlıyorum en azından. :)

yok o da gerçek saç istiyo zaten fiyatı nasıldı?

İyi akşamlar bayanlar öncelikle bu da dert mi yahu diye düşünmeyin lütfen ..
Bu konuyla ilgili taramadığım sayfa yorum kalmadı ama sonuca ulaşamadım hem konunun yenilenmesi hem başka arkadaşların da yararlanması için açıyorum konuyu
Ankara da bildiğiniz uygun fiyatlı gerçek saç satan bi yer var mı ?
Abimin eşi düğünde ve sonrasında kullanmak üzere almak istiyo benden yardımcı olmamı istedi
kuaförler üzerine kar payı koyacakları için internete de çok güvenmediği için elden direk alabilme imkanımız var mı ?
ya da uygun bi fiyata getiren bi kuaför
şimdiden teşekkürler

izmir caddesinde prenses peruk pişman olmazsınız

Bende izmir caddesinde bir perukçudan kiralamıştım.sanırım
etichet,derimod mağazalarının olduğu binalardan
tahmini 2-3 bina ilerde ve tahmini 3.kattaydı.memnunda kaldım.

haha valla ablam saçlarını kestirdiğinde belki satarım diye ona göre kestirdi kuaföre verelim sana ne dersin :KK70::KK70:d şaka şaka banlanırım valla kadınlar klübünde ticaret yapıyo diye :KK70: kızılay avm'de bir perukçu var oraya bak istersen,orada gerçek saçta var.

Kızılay izmir caddesinde Rönesans Peruka var tavsiye ederim. Boncuk kaynak yaptırmıştım ben. Ama çıt çıt peruk kaynak vs herşey var. Kredi kartıda geçiyor üstelik. Boyunu rengini sen seçiyorsun istediğin gibi. Ben memnundum.

İzmir caddesi prenses peruk:KK69: hiç dolaşma derim

kızılay konur sokakta adını hatırlamıyorum ama kitapevinin yanında bir yer var ben ordan almıştım gerçek saç ve memnun kalmıştım sanırım parçası 25tl ye falan gelmişti

kızılay konur sokakta adını hatırlamıyorum ama kitapevinin yanında bir yer var ben ordan almıştım gerçek saç ve memnun kalmıştım sanırım parçası 25tl ye falan gelmişti

ne zaman almıştınız kaç yıl önce ?

X