Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Brnce kullanım kılavuzunu okuyun.daha önce bu tip bir fırın kullanmadıysanız alışmanız zaman alır.kek yapım aşamasını kusursuz yaptığım halde bu kek neden kabarmaz..kurabiyeler vsy..hepsi öyle benim fırın mı sıkıntılı herkesin mi böyle
benim eskiden öyle olurdu, çünkü öğrencilik işte ... eski bir fırın derece ayarı düzgün değil. şimdi çok şükür iki buçuk yıldır hiç kekim çökmüyor. ben yine sitede okudum öğrendim bunu.. soğuk fırına koyuyorum ve 150 derecede pişiriyorum, borcam yada teflon tepsiye göre değişiyor. borcamsa eğer kekin fazlalığına göre 35-40 dk. her kes bayılır keklerime müthiş oluyor.kek yapım aşamasını kusursuz yaptığım halde bu kek neden kabarmaz..kurabiyeler vsy..hepsi öyle benim fırın mı sıkıntılı herkesin mi böyle
ısı derecsini normal fırınlara göre daha mı az tutuyorsunuz sizinde mi ankastreQ
Brnce kullanım kılavuzunu okuyun.daha önce bu tip bir fırın kullanmadıysanız alışmanız zaman alır.
soğuk fırınamı koyayım onu düşünmedim değil aslında sağol tatlumbenim eskiden öyle olurdu, çünkü öğrencilik işte ... eski bir fırın derece ayarı düzgün değil. şimdi çok şükür iki buçuk yıldır hiç kekim çökmüyor. ben yine sitede okudum öğrendim bunu.. soğuk fırına koyuyorum ve 150 derecede pişiriyorum, borcam yada teflon tepsiye göre değişiyor. borcamsa eğer kekin fazlalığına göre 35-40 dk. her kes bayılır keklerime müthiş oluyor.
Benimde ankastre 150-200 derece gibi açiyoum ama benim yemek pişirme rwhberim var fırının yanından cıkmıstı.alt üst çaliştiriyorum fanı açmadan pişiriyorumısı derecsini normal fırınlara göre daha mı az tutuyorsunuz sizinde mi ankastre
bende öyle yapıyorum orta bölümde ama bikaç tepsi yapmak istesem birini ya altı çok kızarıyor diğerinin de üzeri:)Benimde ankastre 150-200 derece gibi açiyoum ama benim yemek pişirme rwhberim var fırının yanından cıkmıstı.alt üst çaliştiriyorum fanı açmadan pişiriyorum
soğuk fırın gerçekten çok iyi oluyor canım. o dediğin bi kaç tepsi kekte işe yaramıyor. çünkü hassas bir pişimi var kekin. börek çörek olurda. kek tek olmalı bence. ben denemedim ama olacağını düşünmüyorum. dediğin gibi alt üst farklı pişiyor; ne kadar ısıyı dağıtan fan olsa da. tepsilerin yerini değiştiremezsin çünkü çökme olur. en iyisi büyük tepsi kullanıp tek seferde yapmakbende öyle yapıyorum orta bölümde ama bikaç tepsi yapmak istesem birini ya altı çok kızarıyor diğerinin de üzeri:)
okey anlaşılmııştır.ben tuzlu poğaça işi çok seviyorum zeytinli vsy..hal böyle olunca eşime de mahçup oluyorum görüntüsü kötü olunca..keki dediğin gibi yapıcam sonucu biara sana söylerim çok teşekkür edrim:)soğuk fırın gerçekten çok iyi oluyor canım. o dediğin bi kaç tepsi kekte işe yaramıyor. çünkü hassas bir pişimi var kekin. börek çörek olurda. kek tek olmalı bence. ben denemedim ama olacağını düşünmüyorum. dediğin gibi alt üst farklı pişiyor; ne kadar ısıyı dağıtan fan olsa da. tepsilerin yerini değiştiremezsin çünkü çökme olur. en iyisi büyük tepsi kullanıp tek seferde yapmak
rica ederim, afiyet şeker olsun :)okey anlaşılmııştır.ben tuzlu poğaça işi çok seviyorum zeytinli vsy..hal böyle olunca eşime de mahçup oluyorum görüntüsü kötü olunca..keki dediğin gibi yapıcam sonucu biara sana söylerim çok teşekkür edrim:)
yapınca gel diycem beraber olsun...ben çok farklı kekler deniyorum limonlu elmalı tarçınlu bol meyveli belkide içinin harcını da çok koyduğumdan çabuk çöküyordur demi elim bolkepçe biraz:)rica ederim, afiyet şeker olsun :)
gelirim gelirim :) etkiler mi bilmiyorum canım harcı fazla koymak, ben içlerinde en çok elmelı tarçınlıya bayılıyorum eşimde onu hep ister :) gerçekten çok güzel. birde ıslak kek favorimiz, ama diyetteyim yapmam şimdi :)yapınca gel diycem beraber olsun...ben çok farklı kekler deniyorum limonlu elmalı tarçınlu bol meyveli belkide içinin harcını da çok koyduğumdan çabuk çöküyordur demi elim bolkepçe biraz:)
ahhh benimde kilo 65e çıkacak diye korkuyorum dün eşim sen artık hiçbişey yapmıyosun diyince oda haklı bende yapayım dedim ama bende yemeden duramam ki:)gelirim gelirim :) etkiler mi bilmiyorum canım harcı fazla koymak, ben içlerinde en çok elmelı tarçınlıya bayılıyorum eşimde onu hep ister :) gerçekten çok güzel. birde ıslak kek favorimiz, ama diyetteyim yapmam şimdi :)
aynı sorun bendede var. eşim olmasa bu kadar hamarat olmayacağım ama sürekli istiyor :) yapmıyorum bazen ozamanda senin ki gibi yapmıyorsun diyor. yapıncada ben yiyyorum. duramıyorum okadar yapmışım yemeyim miahhh benimde kilo 65e çıkacak diye korkuyorum dün eşim sen artık hiçbişey yapmıyosun diyince oda haklı bende yapayım dedim ama bende yemeden duramam ki:)
evet haklısın canım ev hanımlığı gerçekten çok zormuş evde olunca anladımaynı sorun bendede var. eşim olmasa bu kadar hamarat olmayacağım ama sürekli istiyor :) yapmıyorum bazen ozamanda senin ki gibi yapmıyorsun diyor. yapıncada ben yiyyorum. duramıyorum okadar yapmışım yemeyim mi
ben de bi süre ev hanımı oldum :) zor :)evet haklısın canım ev hanımlığı gerçekten çok zormuş evde olunca anladım
bende çıkmak için uğraşmam gerek çünkü bana göre olmadığını anladım böylelikleben de bi süre ev hanımı oldum :) zor :)
çalışmak için demek istedin demi canım ? uğraş bence de ben sevmiyorum, tembelliğe alışıyorsun çünkü evde kalınca, insan yoğun olunca daha verimlibende çıkmak için uğraşmam gerek çünkü bana göre olmadığını anladım böylelikle
senin branş neydi?çalışmak için demek istedin demi canım ? uğraş bence de ben sevmiyorum, tembelliğe alışıyorsun çünkü evde kalınca, insan yoğun olunca daha verimli
Aynı anda birkaç tepsi zaten olmaz ki.altakının altı pişer üstekinin üstübende öyle yapıyorum orta bölümde ama bikaç tepsi yapmak istesem birini ya altı çok kızarıyor diğerinin de üzeri:)