Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yani o evde kalacaginiz sureye baglidir bence.Eger uzun sure kalici olacaksaniz olabilir.Yada ev sahibi ile gorusup sonradan cikarken kiradan dusulebilir sekildede ayarlanabilir.
Yani o evde kalacaginiz sureye baglidir bence.Eger uzun sure kalici olacaksaniz olabilir.Yada ev sahibi ile gorusup sonradan cikarken kiradan dusulebilir sekildede ayarlanabilir.
max 3 yıl kalmayı planlıyorum sonra kendi evime geçmek istiyorum kendi evimde ankastre kullanacağım.. şimdi normal solo beyaz eşya alsam 3 yılda eskimezler ki.. kafam karıştı ya :S Ankastre takılıp çıkartılabilen bir şey değil mi? sorun mu olur hiç bir bilgim yok... nasıl monte ediliyor falan...
tutacağınız kiralık evdeki fırın yeri solo fırına göre zannediyorum. ankastrelere özel dolaplar oluyo çok da maliyetli bişey değil, ondan alıp yine ankastre de alabilirsiniz. kendi evinize geçerken bi dolap fazlalık olmuş olur size.
tutacağınız kiralık evdeki fırın yeri solo fırına göre zannediyorum. ankastrelere özel dolaplar oluyo çok da maliyetli bişey değil, ondan alıp yine ankastre de alabilirsiniz. kendi evinize geçerken bi dolap fazlalık olmuş olur size.