Merhaba kızlar bende bişey sormak istiyorum . Bendede anksiye problemi var malesef yada vardı diyeyim . bu ayımı çok rahat geçirdim hamdolsun. ama sormak isteğim şey şu şimdi bebek düşünüyorum ama ilacımıda kullaıyorum doktor gebe kalırsan keseriz dedi ama içimde korku var ilaç bebeğe bişey yaprmı die şuan adetimi 5 gün geçti ama testler negatif çıkıyor kan testide daha yaptırmadım tabi ilacımıda kullanıyorum bu arada korkarak siz neler yaptınız ?
Bide bu sorunla yaşayan arkadaşlara nacizane bi kaç önerim olacak . Eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlarmış sizi çok iyi anlıyorum malesef bizi bizden başka kimse anlamıyor . Arkadaşlar bu ay kendimce yöntemler denedim sonuçta bu psikolojik bi hastalık sıkıntı , kaygı durumu aklıma geldiğinde hemen onu aklımdan atmaya çalıştım . Atıyorum başım ağrıdı beyin kanaması geçirip ölcem die düşünürdüm . Bu sefer aynı durum olunca nolursa olsun dedim sonuçta ölcek olsam engel olamıycam ya . Bir İki böyle yapınca baktım durum gidiyor kendiliğinden bolbol tevekkeltü yaAllah çektim. özelliikle içime bi korku gelince bide Kaygı durumunda Yasin suresi okudum .Hamdolsun ben faydalarını gördüm sizede öneririm tabi ilacımıda alıyorum bi yandan ama korkunun üzerine gitmek bence bu işin çözümü . Hadi ne olacaksa olsun diyorum ve bakıyorum o düşüncem gitmiş. Sizlerde deneyin derim ben . Rabbim maddi manevi hastalıklarımıza şifa versin .