merhablar 4 senedir hem aksiyete hem okb hastasıydım..ilk bir seneyi çok ağır geçirdim. işe gidemez yemek yiyemez oldum..39 kiloya düştüm.sonra psikiyatriye gittim ilaç tedavisine başladım.ilaçlar etkisini gösterince toparladım.ankarada gülşah akçay civriz ile tanıştım elimdeki imkanlarımı sonuna kadar kullanarak hipnoz tedavisi aldım.toparlandım baya..sanki yeniden doğmuştum.bir duvar var beni koruyan sanki..Ancak psikiyatri doktorum kesinlikle iki sene kullanmalısın demişti ilaçlarımı..Ama ben bıraktım
hem etrafımdakilerin söyledikleri hemde kendi isteğimle bıraktım.şuan tekrarlıyor rahatsızlığım..keşke bırakmasaydım..size tavsiyem şu mutlaka hem ilaç hemde yardım alın.çünkü tek başınıza aşılamayacak boyuta ulaşıyor.Sanki ben beynimi değil beynim bana hükmediyordu..Ne kadar anlatrısanız anlatın ilk etapta herkes bişiler sölüyor rahatlıyorsun sonra o düşünceler sıkıştırdığı zman başa dönüyosun. en büyük yardımcın kendinsin unutma...belki tam ve düzenli tedavi gördüğünde bu oran azalıyor baya belki tam geçmesede artık sende ne yapman gerektiğini bildiğin için eskisi kadar olmuyor..Sakın umutsuzluğa kapılma allah yardım ediyor..geçmiş olsun..