Anlamış değilim

yast

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
2.099
2.070
Merhaba arkadaşlar biraz utanarak bir konu açıyorum ama evli olan arkadaşlar ben mi pimpirik yapıyorum fikrini beyan ederse sevinirim. (Cinsellik bölümüne açamadığım için buraya açıyorum)
Eşimle severek evlendik, yeni evli sayılırız. Onun ve benim işim gereği haftanın 3-4 günü farklı şehirlerde olduğumuz için ayrı kalıyoruz.
Gelelim sorunuma eşim ayrıysak beni çok özlediğini, şuan yanımda olsan... vs diye sürekli ateşli modda.
Aynı evde olduğumuzda haftada 1 ya da hiç yakınlaşmamız olmuyor, normalde soğukluğu yok ama ben istekli olsam da hadi sarılıp uyuyalım diyor ne bilim konuyu geçiştiriyor sürekli.
Bir de gerçekten utanıyorum ama ilişki durumunda da küfürlü konuşma ve sert davranması var. Bu kadar uysal bir adamın neden böyle davrandığını anlayamıyorum ya da uzaktayken özledim diyip eve geldiğinde uzaklaşmasına anlam veremiyorum.
Bu arada soğukluğu sadece yatakta kalıyor normal hayatta değil.
Sizce ben mi büyütüyorum,kendisi 31 yaşında ben 26 yaşı gereği mi böyle aktif bir cinsel hayatımız yok olsa da bu anlattığım tarz..
Kafam çok karışık tekrar özür dillerim herkesten bu kadar açık olduğum için ama gerçekten anlamaya çalışıyorum ve kimseye de anlatamıyorum o_O

Yetersiz görmesi değil ki bu; siz istediğinizde hayrı deyip kendi istediğinde oluyorsa anlarım.

ama ilişki esnasında yaşanan ve sizin rahatsız olduğunuz durumları diyorum.

İnsanlar farklı farklı, kimi sabah sever, kimi akşam, kimi yatakta ister, kimi koltukta vs.

Bunu ancak eşiniz ile konuşarak çözebilirsiniz; uzaktayken canı çekmiştir; yanınıza geldiğinde yorgundur; yahut şefkat isteği o gün ağır basmıştır.

bunları biz bilemeyiz; eşiniz bilir.

Bir de ilişkiyi hep eşten beklemeyin, siz başlatın, siz aktif olun; o sadece yatsın; belki de bunu istiyordur bazen de

himm.. degisik bir durum. iliski durumunda sert davranistan hoslananlar var, ama kufurlu konusmayi bilemiycigim.
yanindayken konsantrasyonu mu bozuluyor acaba? belki surekli birlikte olamadiginiz icindir? uzmanlara gore bir arada yasayinca iliskilerde anormallikler zamanla normallesiyor ya.

Diğer durumları iş yoğunluğu ve yorgunluğa bağlayabilirim, ama her defasında sertlik ve küfür
fanteziden çok problem gibi geldi bana .

Hayır kendisini yetersiz görmesini istemiyorum..
Yetersizlik değil bencede bu durum. yani ilişki iki kişinin yaşayacağı haz duyacağı birşey. Sadece onun değil. Konuşarak halletmeye çalışın. Suçlar gibi değil nedene odaklanmak mahiyetinde. Belkide farkında bile değildir sizin uyarınızla farkeder düzelir

O sert davranislarindan kufurlu konusmalarindan iliski sonrasi utaniyor olabilir. Ya da siz karsilik vermediginiz icin uzaklasmis olabilir.
onunla konusmalisiniz.

Hayır kendisini yetersiz görmesini istemiyorum..
Eşinle sorununu konuşmadan nasıl çözebilirsin ki? Onunla nasıl konuştuğunda önemli elbette. Sen böyle yapınca şöyle düşünüyorum, başka bir sebebi mi var, neden kaynaklandığını merak ediyorum, daha farklı olmasını istiyorum çünkü böylece daha mutlu olacağım, bir sorun varsa birlikte hallederiz şeklinde konuşursan, eşin neden alınsın ki?
İlişki sırasında küfürlü konuşmak, sert davranmak bazı eşler arasında fantezi olan bir durum. Hoşlanmıyorsan buna dur demek en doğal hakkın.

31 yas cinsel anlamda aktif olmasi gereken bir yaş, hele de yeni evli bir erkek icin. Ben asil sorununuzun iletisimsizlik oldugunu dusundum, eger sert davranislarindan hoslanmiyorsaniz bunu dile getirmelisiniz. Iliski sikligi ya da tarzi konusundaki hosnutsuzluklarinizi dile getirdiginizde kendini yetersiz hissetmesinden korkmayin boyle de siz yetersiz hissedeceksiniz. Bir evlilikte cinsel uyum cok onemli bu uyumu yakalamanin tek yolu da dogru iletisimi kurmak.

tahrik ediyor musunuz peki
sert ve küfürlü sevenler var
eşine sen yanaşmadan tahrik etmelisin
kulaklağına tahrik edici sözler söylemelisin
eşine sormalısın çaktırmadan yatakta nasıl istediğini
ona göre davranıp tekrardan denersen
sonra yine aynı olursa eşinle konuşmalısın

(mesela sen neden tahrik olduğunu söyle yaptığında ama yapma böyle çok tahrik oluyorum gibi)

Arkadaşlar teşekkürler, peki sizce ben bu sertlikten hoşlanmadığımı dile getirsem aramız bozulur mu ?
Aslında çok uysal ve sevecen bir adam nasıl 180 derece dönüyor gerçekten anlamıyorum.

bence söylemeden yoklama çek canım pat diye söylersen yüreğine iner seyrek olan ilişkiniz tehlikeye girer
Misal bittikten sonra acıyor sızlıyor gibi desen belki anlar o zaman
erkekler çok önemlidir bunu psikologtan dinlemiştim

Cinsel beklentileriniz uymadığı için sık istemiyor olabilir belli ki adam yatakta geysa ruhlu bir kadın istiyor sert seks seviyor sen bu beklentiyi karşılamadığın için olabilir

Arkadaşlar teşekkürler, peki sizce ben bu sertlikten hoşlanmadığımı dile getirsem aramız bozulur mu ?
Aslında çok uysal ve sevecen bir adam nasıl 180 derece dönüyor gerçekten anlamıyorum.

canım benim cinsellik farklı bişey, her insanın fantazisi istekleri vardır bu konuda, geçen bi yazı okudum kadın avukat hemde ne avukat cevval ateş gibi bişey höt zöt ama yatakta aşağılanmaktan zapt edilmekten hoşlanıyomuş baskinligi elden bıraktığım tek yer yatak diyo

Konuşursan, birlikte hoşlanacağınız şeyleri keşfedecek, ortak bir dil yakalayacak şansınız olur. Konuşmazsan karşılıklı isteksizlik döngüsüne girersiniz gibime geliyor.

canım benim cinsellik farklı bişey, her insanın fantazisi istekleri vardır bu konuda, geçen bi yazı okudum kadın avukat hemde ne avukat cevval ateş gibi bişey höt zöt ama yatakta aşağılanmaktan zapt edilmekten hoşlanıyomuş baskinligi elden bıraktığım tek yer yatak diyo

Nerde okudun, kimmiş o?:KK53:

Teşekkürler arkadaşlar, nasıl konuşacağımı bilemesem de imalarda bulunmayı düşünüyorum artık.

X