Anlayamıyorum bu kadını

ehemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
110
45
Kızlar benim eşimin iş arkadaşının evine gittik tanıştık eşiyle 2 ay oldu ve bugun yemege davet ettiler kadın bana mesaj atmış ali abi ne yemegini sever die bende cevap yazdım yalnız ne seversniz değil esimin ne sevdigini sordu neyse gittk geldik mesaj atmış ali abi bişey dedimi memnun kalmışmı die sinirlerim bozuldu hep esimle ilgili seyler genel olsa neyse sizce bendemi sıkıntı var kadında mı ne yapmalıyım mesafe koyup gitmesem mi bida akıl verin

Bende uyuz olurdum heralde bilmiyorum ama direk gorusmeyi kesmezdim hemen biraz daha gozume batarsa ozaman keserdim

Kızlar benim eşimin iş arkadaşının evine gittik tanıştık eşiyle 2 ay oldu ve bugun yemege davet ettiler kadın bana mesaj atmış ali abi ne yemegini sever die bende cevap yazdım yalnız ne seversniz değil esimin ne sevdigini sordu neyse gittk geldik mesaj atmış ali abi bişey dedimi memnun kalmışmı die sinirlerim bozuldu hep esimle ilgili seyler genel olsa neyse sizce bendemi sıkıntı var kadında mı ne yapmalıyım mesafe koyup gitmesem mi bida akıl verin

bu durum bana normal gelmedi açıkçası ama sebebine dair bir yorum da yapamadım
eşinize söylediniz mi bunları? eşiniz herhangi bir yorum yaptı mı?

Kadın manyak herhalde... Hiç muhatap olma bence bu kadınla. Cevap vermeseydin mesajına.

Hayır tabiki de söylemedim uyuyan yılanı uyandırmak istemedim tabiri caizse

yapmayın Allah aşkına
yani bu durumu eşinizle paylaşsanız, eşiniz arkadaşının eşine yan gözle mi bakacak?
veya kadın benimle ilgilenmiş deyip totosu mu kalkacak?
bu kadar samimiyetiniz yok mu eşinizle?

Var böyle kadınlar ya :KK70: Sebebini tam bilemiyorum ama amaan biz kadınlar ne olsa yeriz, nerede olsa susup bir şekilde rahat ederiz, önemli olan erkeğin ne düşündüğü diye çarpık bir mantıkları olduğundan normal sanıyorlar yaptıklarını. Yani tutup bundan eşinize yan bakma falan niyeti çıkarılamaz bence, mesajı size yollacak kadar salak olamaz çünkü.

Kadin zaten sizin esinize ilgi duydugundan yapmamis bence sizi degersizlestirmek icin yapmis gibi.. muzur tilkiye katIlIyorum bu arada..yani esinize soylemeniz durumunda uyuyan yIlani uyandIrmIs olmazsInIz..

Kendini bilmemezlik bence o bayanın yaptığı.
Ben olsam derdim, biz iki kişi geliyoruz iki kişi gidiyoruz neden Ali abin diye?
Eşinizle paylaşın.

Erkek mısafırı memnun etmeyı, erkek mısafıre yemegın en guzelı... gıbı degısık saygı anlayısı olan bır kadın canlandı gozumde.....
Bir yemekli misafir davetimde, yemeği ilk kadınlara ikram edıp, sonra erkeklere verdıgım ıcın yadırganmıstım :)
Misafirlerimde ise tam tersiymiş, bır de teyzelerden nasıhat dınledım :) neyse..
Sizin ev sahıbı ılk etapta sorması cok göze batmasa da(soruyorsa,size de sormalı elbette) devamında özellikle Ali abisinden yorum beklemesi olmamış tabi....

Sıkıntı orada zaten bana desek i ya ilk defa gelceksinz yemege ne seversniz dese oooo ne ala ama sadece esimin ne sevdigi eve geldiğimdede aynı sekilde esimi memnunlugunu sorması rahatsız etti

Ali abin ben ne seversem aynısını yer deseydin terslemek sart

Sizin yerinizde olsam soyle yapardim esime mesajlari okuturdum sonrada ayni seyi baska arkadasimizin esinin esinize ayni sekilde msj attigini dusunme sını ve sonra sinda ne hissedeceğini sorardim bakalim bi erkegin sizin yemeyi begenip begenmemeniz ne sevdiginizi sormasi normalmiymis ona gore aldigi niz cevap anormalse o zamn bu kadinla ne sen nede ben ikinci kez gorusmuyoruz derdim

Bazi yorelerde erkekler ikram ve hizmette hep on plandadir. Once sofra onlara kurulur,evin en iyi yerinde agirlanir yani her seyde oncelik erkeklerdedir. Yanlis dusunmeyin bence o sekildr yetismisse dilinde de o zihniyet hakimdir. Uslup can sıksa da rahat olun derim...

ben bi kötülük görmedim...bilerek yaptığını düşünmüyorum..fesat olsaydı uyuyan yılanı dürtüklemek istemez direk ali abisine sorardı size değil....kadın kıskançlığı işte...samimiyetinden yaptığını düşünüyorum

Sizde niye cevap verdiniz ki?
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer siz gönlünüze göre yapın deseydiniz yeterliydi bence.
Son mesajada cevap vermemek en iyisi heralde.
Yada veriyosanda çok memnun kaldık diye vurgula.
Terbiyesiz kadın.

ne kadar gereksiz insanlar var bu dünyada ya, sanki siz onunla yıllardır dostsunuz kankasınız ya da kardeşisiniz sizi sanki çok iyi tanıyor gibi ali abi nasıl buldu yemekleri demiş, sorsada ortak sorması lazım

Ya kadinin zekada bir sikinti var yada bunu soylmek istemem ama esinden hoslanmis.iki durum icinde zaten gorusmezdim ben.

X