Ama siz de hiç yaralı parmağa şey etmemişsiniz.Sağlık ocakları da veriyor çatır çatır rapor ne olacak sankiMaddi durumum iyi bir şekilde annemin çalıştığı yere üst pozisyonda işe başladım. Tamamen denk geldi. Aslında çok sevinmiştik. Annem işkolik biri, 25 yıldır orda çalışıyordu ve tabi bir hakimiyeti vardı. Ben aslında üst konumundayım ama benim dediklerimi yapmıyordu. Ben gelmeden hemen önce annem çalıştığı idari sorumlularla sıkıntısı olmuş. Beraber çalıştığı mesai arkadaşları idari sorumluya hırsız vs demişler. Annem de çalışanlara güvenmeyin diye idari sorumluya hırsız vs dediklerini her şeyi anlatmış. İdari sorumlu da olayı büyüttü tabi. Anneme kızdılar nasıl böyle konuşursun diye. Olay ona kaldı çünkü diğerleri inkar etti..Annem de beni savun vs diye baskı yaptı bana. Ben daha yeni başlamıştım ama tabi annem yani ne yapabilirim onun tarafında oldum ama annemi emekli olmaya mecbur bıraktılar. Sonra annem bana içten içe öfkesi bitmedi.. Ben engel olamadım diye.. Emeklilik parasıyla ev aldılar. Taşınma için yardım istediler para göndereyim dedim. Kabul etmediler. Yabancı kadın istemiyorlar. Abim var kimse ona bir şey demiyor. Maddi durumu kötü abimin. Ben de annemlere destek olun dedim ‘ sen ol’ dediler. Abim de pek konuşmuyor onlarla..Halam gelcek taşınmaya yardım edecekmiş. Halam işten izin alabilsin diye istirahat raporu yazmamı istediler. Ben neden sahte rapor yazayım diye kızınca annem de babam da benimle konuşmuyor. Başkasına muhtac etmişim. Annemi arıyorum açmıyor. Sonuçta tek yaşıyorum. 2 hafta oldu. Siz olsanız ne yapardınız?
Ne münasebet millet sahtekar diye o da mı sahtekarlık yapsın. Bırakın birileri de temiz kalsın bu toplumda.Ama siz de hiç yaralı parmağa şey etmemişsiniz.Sağlık ocakları da veriyor çatır çatır rapor ne olacak sanki
Ben memur kafasındayım rapor lazım oluyor dönem dönem.İşyerinde yasal olan yıllık izninizi bile kullanmanıza müsade etmeyen müdürler temiz insan olsalar keşke de…böyle şeylere gerek kalmasa.Keşke herkes çok melek olsa ay ben de isterdim pollyanna olalım ama hayat şartları.Halası izin kullanabilseydi kullanırdı galiNe münasebet millet sahtekar diye o da mı sahtekarlık yapsın. Bırakın birileri de temiz kalsın bu toplumda.
Halası izin kullanamiyorsa bunu kendi üstleri ile halletmeli. Bu kızcağız niye sahte rapor yazsın. Bu meleklik değil dürüstlük. Polyannacilik bambaşka bir mevzu, kimse her şey çok iyi demiyor ki. Ama iyi olması için çabalayana da böyle sıfatlar yakistirip "niye oyunu bozuyorsun, sen de sahtekar ol" diyemeyiz.Ben memur kafasındayım rapor lazım oluyor dönem dönem.İşyerinde yasal olan yıllık izninizi bile kullanmanıza müsade etmeyen müdürler temiz insan olsalar keşke de…böyle şeylere gerek kalmasa.Keşke herkes çok melek olsa ay ben de isterdim pollyanna olalım ama hayat şartları.Halası izin kullanabilseydi kullanırdı gali
Tabii ki kendi tercihi.Ben olsam yazardımHalası izin kullanamiyorsa bunu kendi üstleri ile halletmeli. Bu kızcağız niye sahte rapor yazsın. Bu meleklik değil dürüstlük. Polyannacilik bambaşka bir mevzu, kimse her şey çok iyi demiyor ki. Ama iyi olması için çabalayana da böyle sıfatlar yakistirip "niye oyunu bozuyorsun, sen de sahtekar ol" diyemeyiz.
YazmaTabii ki kendi tercihi.Ben olsam yazardım
Yok şehir içi taşınıyorlar. Eşya yerleştirme vs. Benim anlamadığım anne değilim tam belki o duyguyu bilmiyorum ama ne bileyim kızını aramaz mı? Aramalarıma dönmüyor. Her türlü sağlık sorunları vs zaten hep ben ilgileniyorum hiç mi hatrım yokmuşDoğru olanı yapmışsınız, kendinizi kötü hissetmeyin hiç
Sahte rapor yazılır mı hiç.. anneniz bi nevi kovulmuş aklı başına gelmemiş.
Emekliye zorlanması da iyi olmuş.. Allah bilir başınıza neler açacaktı aynı ortamda anne kız hele ki kız ondan üst.. yok olmaz :)
Taşınma olayında da para teklif etmişsiniz daha ne yapacaksınız elinizden gelen imkanı sunmuşsunuz.
Uzağa mı gidiyorlar bu arada neden haftasonu taşınma olmuyor?
Hadi verdim. Ya ortaya çıkarsa. Böyle basit bir şey için mesleğimi nasıl riske atayım? Böyle şeyler de duyuluyor artık.Ama siz de hiç yaralı parmağa şey etmemişsiniz.Sağlık ocakları da veriyor çatır çatır rapor ne olacak sanki
Benim anlamadığım şey şu. Bi anne neden kendi keyfe keder durumu için kızından böyle bir şey isteyebilir? Sonuçta etik değil. Hadi onu kırmamak için yazdım. Ortaya çıkarsa nasıl bir duruma geleceğimi düşünmemesini anlayamıyorum. Bir anne kızından böyle bir şey ister miTabii ki kendi tercihi.Ben olsam yazardım
2..3 günlük rapor için bir şey olmazdı,doktor musunuz..heyet raporları sıkıntı oluyor uzun süreli olanlar ama anneniz e yardımcı olsun halaniz bir de emeklilikden sonra üzülmüş kırmasaydınız iyiydi..Bu arada bu şekil emekliye zorlanmak da kötü ya,millet pastalar veda geceleri ile uğurlanıyorHadi verdim. Ya ortaya çıkarsa. Böyle basit bir şey için mesleğimi nasıl riske atayım? Böyle şeyler de duyuluyor artık.
Anneniz haksız yere işten çıkarılmış istesen engellerdin demiş peki orada neden yapmadınızBenim anlamadığım şey şu. Bi anne neden kendi keyfe keder durumu için kızından böyle bir şey isteyebilir? Sonuçta etik değil. Hadi onu kırmamak için yazdım. Ortaya çıkarsa nasıl bir duruma geleceğimi düşünmemesini anlayamıyorum. Bir anne kızından böyle bir şey ister mi
2-3 günlük rapordan ne olacak Allah aşkına.Heyet olsa neyse.Anneniz 25 yıldır orada çalışıyormuş zorla emekli etmişler onla da ev almış taşımaya falan çalışıyor.25 yıldır orada olduğuna göre başkalarından da rapor ayaralayabilirdi ama kızından istemiş.Hem siz üst konumundaydım ama dediklerimi yapmıyordu demişsiniz anneniz için.Ne bileyim değişik geldi.Hadi verdim. Ya ortaya çıkarsa. Böyle basit bir şey için mesleğimi nasıl riske atayım? Böyle şeyler de duyuluyor artık.
Değişik gelecek bir şey yok. Önce 2 ay istedi sonra 15 gün vs kaldı ki bu işin gün sayısı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Emekli olmasına ben sebep olmadım zaten yanındaydım ama benim gücüm yetmedi. Bunu belirtmemin sebebi faturanın sürekli bana kesilmesi. Sonuçta tek çocuk değilim? Arıyorum telefonum açılmıyor. Geri de dönmüyor. Bu değişik değil mi sizce? Ben ne yapmalıyım kısmını aşamıyorum bu açıdan danışmak istiyorum2-3 günlük rapordan ne olacak Allah aşkına.Heyet olsa neyse.Anneniz 25 yıldır orada çalışıyormuş zorla emekli etmişler onla da ev almış taşımaya falan çalışıyor.25 yıldır orada olduğuna göre başkalarından da rapor ayaralayabilirdi ama kızından istemiş.Hem siz üst konumundaydım ama dediklerimi yapmıyordu demişsiniz anneniz için.Ne bileyim değişik geldi.
Raporu önce 2 ay sonra 15 gün mü istediler? Ne kadar sürecek ki taşınma yanlış anladım inşallahDeğişik gelecek bir şey yok. Önce 2 ay istedi sonra 15 gün vs kaldı ki bu işin gün sayısı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Emekli olmasına ben sebep olmadım zaten yanındaydım ama benim gücüm yetmedi. Bunu belirtmemin sebebi faturanın sürekli bana kesilmesi. Sonuçta tek çocuk değilim? Arıyorum telefonum açılmıyor. Geri de dönmüyor. Bu değişik değil mi sizce? Ben ne yapmalıyım kısmını aşamıyorum bu açıdan danışmak istiyorum
Şehir içinde çok sürmez. Amaç işte ben varım ya ne olacak en fazla günden vereyim. Zaten halama işten o kadar izin vermezler. Hangi patron bunu kabul eder? Zaten halam da böyle bir şey istemiyorRaporu önce 2 ay sonra 15 gün mü istediler? Ne kadar sürecek ki taşınma yanlış anladım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?