Maddi durumum iyi bir şekilde annemin çalıştığı yere üst pozisyonda işe başladım. Tamamen denk geldi. Aslında çok sevinmiştik. Annem işkolik biri, 25 yıldır orda çalışıyordu ve tabi bir hakimiyeti vardı. Ben aslında üst konumundayım ama benim dediklerimi yapmıyordu. Ben gelmeden hemen önce annem çalıştığı idari sorumlularla sıkıntısı olmuş. Beraber çalıştığı mesai arkadaşları idari sorumluya hırsız vs demişler. Annem de çalışanlara güvenmeyin diye idari sorumluya hırsız vs dediklerini her şeyi anlatmış. İdari sorumlu da olayı büyüttü tabi. Anneme kızdılar nasıl böyle konuşursun diye. Olay ona kaldı çünkü diğerleri inkar etti..Annem de beni savun vs diye baskı yaptı bana. Ben daha yeni başlamıştım ama tabi annem yani ne yapabilirim onun tarafında oldum ama annemi emekli olmaya mecbur bıraktılar. Sonra annem bana içten içe öfkesi bitmedi.. Ben engel olamadım diye.. Emeklilik parasıyla ev aldılar. Taşınma için yardım istediler para göndereyim dedim. Kabul etmediler. Yabancı kadın istemiyorlar. Abim var kimse ona bir şey demiyor. Maddi durumu kötü abimin. Ben de annemlere destek olun dedim ‘ sen ol’ dediler. Abim de pek konuşmuyor onlarla..Halam gelcek taşınmaya yardım edecekmiş. Halam işten izin alabilsin diye istirahat raporu yazmamı istediler. Ben neden sahte rapor yazayım diye kızınca annem de babam da benimle konuşmuyor. Başkasına muhtac etmişim. Annemi arıyorum açmıyor. Sonuçta tek yaşıyorum. 2 hafta oldu. Siz olsanız ne yapardınız?