- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.314
- 598
Tebrikler kendi konusunda begenmedi yoruma ve yorumcuya kinlenip karsi saldiriya geçenler kervanina katildiniz.
O kadar ego tavan ki o bitirdiginiz şaaşali 2 üni ye ragmen konuyu dogru algilayamamissiniz. Ya da bilerek saptiriyorsunuz. Görümceye sataşmak icin.
Böyle tumturakli cumleler bilimsel kelimeler falan da serpistirince cok kültürlü bilinçli bir hava yaratilmiyor her zaman.
Çünkü amaciniz õfkenize yenik düsmeniz sonucu bu konuya gelip ahkam kesmekten öteye gitmiyor.
Konuyu kendinizi ego kaygisindan arindirarak tekrar okumanizi tavsiye ederim.
Dünyayi üniversite mezunlari yönetiyor bu arada.
Kullanıcı adına dikkat etmemişim bile :)
Dikkatiniz için teşekkür ederim.
Kötü, fettan birisi değilse, muhabbetli, saygılı, görgülü biriyse o kadarcık kusurunu da göz ardı etmek kardeşinizin boynunun borcu olmalı, sizin değil. Tekrar söylüyorum: bir görümce olarak sizin şikayet etmeye de, karışmaya da hakkınız yok. Görümceler: düşün gelinlerin yakasından artık...
3 gün önce haberim olmuş, kimsenin evliliğini didikliyor, gelini takip ediyor değilim. Haberim bile olmamış 3 yıldır bugün mü olacak?
Şikayet eden ben değilim, eşi.
Her ailenin, ilişkinin dinamiği farklıdır.
Normal karşılayanlar burada da oldu Zaten.
Ben kardeşime ve bana anormal gelen durum ne kadar anormal ve bu durumda ne yapılır diye açtım konuyu.
Ki yardımcı olan fikir verenler oldu sagolsun.
Lohusalığı bitene kadar hatta 2-3 ay herhangi bir şekilde kızı kırmamasını, bu konuda konuşmamasını söyledim kardeşime.
Sonrasında oturur konuşurlar. Kendini yeterince ifade edemediğini düşünüyorum istekleri konusunda. Yoksa gelinimiz hiç olmazsa sevdiği için biraz daha orta yol bulmak gayret ederdi, tanıdığım kadarı ile.
Ve de bebekle birlikte değişecek düzenin paniği de var muhtemelen bu kadar endişe ettiren.
Sanırım şu noktada gelini gitme gelme konusunda çok sıkmadan, beklentisi en azından artık onunla aile olduğunu anlaması ve aile özelini dışarıya taşımaması olacaktır.
Ama tabi siz istediğiniz gibi anlayabilirsiniz, herkesin doğrusu kendine.
Yanlış veya acele karar verilmiş bir adım attığımı düşünmüyorum.