Anne karnında bebek gelişimi

SelmaMurat

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
5
1
6
36
Kızlar doktorum 15 ağustosta 7 hafta 6 günlük hamile olduğumu ve bebeğimin boyunun da haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi. Dün tahliller için başka bir hastaneye gittiğimde (8 gün sonra oluyor) tam 9 hafta 0 günlük olmam gerekirdi ama doktor bebeğin 10 haftalık olduğunu söyledi. Böyle bir durumla karşılaşan varmı? Bebeğim çokmu hızlı büyüyor? Yoksa 2 hafta sonra kontrolüm var ve doktor bana 11 haftalıksın mı diyecek acaba 12 haftalık mı? yer yer büyük yada küçük olduğu oluyor mu anne karnında? Bu haftalık durumu büyüklüğüne göremi hesaplanıyor? İlk hamileliğim ve bilen yardımcı olursa sevinirim.

Bende öyle olmuştu canım.ilk doktora gittigimde 6hafta demişti sonra bir doktora gittim oda 8 demişti dedim ama böyle olması gerekmez mi diye burada boyu falan ölçülüyor demişti

bana doktorum ilk aylarda 1 hafta kadar oynayabilir dedi ultrasonda.

Canim benim bebegim ilk haftalarda hep 2 hafta onde gidiyordu bu hafta 3 gun onde doktor boyle seyler olabilir dedi bazen ultrason makinesinden de kaynaklanabiliyor ama her ay ilerde gitmesi biraz tombis olacagini gosterebiliyor

Canim benim bebegim ilk haftalarda hep 2 hafta onde gidiyordu bu hafta 3 gun onde doktor boyle seyler olabilir dedi bazen ultrason makinesinden de kaynaklanabiliyor ama her ay ilerde gitmesi biraz tombis olacagini gosterebiliyor
Senin ilk hamileliğinmi? Tombiş derken normal doğumla dünyaya gelemeyecek kadarmı acaba? Benim hiç midem bulantım olmadı ve iştahımda çok yerinde, yemeği geç vakte bırakınca midemde bi hareketlenme oluyor istifra edecek kadar değil ama hep bi çalkantı hali rahatsız ediyor. Karnım doyunca benden mutlusu yok.

Yok canim 2.hamileligim eger cok cok onden giderse doktorun sezeryan der ama sanmam normal dogurursun bir de daha erken haftasina doner bak benimki 22.haftada haftasiyla uyumlu olmaya basladi ilerde olmasi geride olmasindan cok daha iyi

Cnm sen adet tarihine gore soyle cunku arada boyle oynamalar oluyor bnmki de oyleydi ama simdi dengeledi yine o yuzden 3 asagi 5 yukari ayni cikio

Farklı ultrason cihazları farklı sonuçlara sebep oluyor. Benim de başıma geliyor sürekli. Ne zaman başka doktorlara görünsem hep farklı çıkıyor. Sizin devamlı gittiğiniz doktorda belli olur ileri-geri olayı. Hayırlı hamilelikler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…