Anne karnındaki bebeği babaların kıskanması

evli-mutlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
7
0
Buna dair bir konuyu bulamayınca yalnız benim eşim mi bunu yapıyor diye düşündüm doğrusu. Evet benim eşim ilgi manyağıdır doğrudur. Fakat bu kendi çocuğunu kıskanmasını gerektirir mi bilemedim. 6+5 günlük hamileyim daha şimdiden bana olan sevgin azalır mı diye sormaya başladı. (Bunu benim sormam gerekmiyor mu ya :-) ) Ben de sevgim değil ama ilgim azalabilir diyorum, gerçekleri bilmeli sonuçta. Bebeğimle konuştuğumda, benimle ilgilen, daha şimdiden satın beni diyor. Şuanda ona karşı ilgim de azalmadı ama neden böyle düşünüyor anlamıyorum. Hamilelik psikolojisinin eşe yansıması sanırım :KK70:

ben eşimi bir kaç soruluk teste soktum. . işten geldiğinde bebek kucağımda ilk banamı sarılırsın ona mı ? tarzında sorular. tabi eşim hepsine istemediğim cevabı verdi. bende sinirlendim doğurmamaya karar verdim.. . şaka bir yana eğer gerçekten öyle davranırsa. . bebeğimin uyku saatini onun iş saatine getiricem. . o gelene yakın uyutucam . . :KK53::KK53:

ben eşimi bir kaç soruluk teste soktum. . işten geldiğinde bebek kucağımda ilk banamı sarılırsın ona mı ? tarzında sorular. tabi eşim hepsine istemediğim cevabı verdi. bende sinirlendim doğurmamaya karar verdim.. . şaka bir yana eğer gerçekten öyle davranırsa. . bebeğimin uyku saatini onun iş saatine getiricem. . o gelene yakın uyutucam . . :KK53::KK53:
Bu da annenin eşini bebeğinden kıskanması hali sanırım :-) bizde de durum tam tersi.. Ben olacakları biliyorum elbette onunla daha çok ilgilenecek, bana ayırdığı vakitlerden kısıp onunla vakit geçirecek. Ben bunları biliyorum ve ister istemez ben de öyle yapacağım. Ama o bunu kabullenemiyor :-)

Valla cocuk olunca kocalarin ilgisi azaliyor cocuktan once kocam isten gelince bana sarilip operdi simdi kapidan girer girmez kizim nerde diye dort donuyo evin icinde gicik oluyorum hele birde kizim uyuyo olursa bbasliyo dirdira niye uyuttun benim gelecegim saati biliyosun azcik sevseydim uyandiriyimmi ayy bayilacam artik :confused:

Hep bebise deil ama oncelik hep hep hep bebise canim birde ikincisi dogunca benim pabuc hepten dama heralde :eek:

Ilgisi azaliyor ama sevgisi kat kat artiyor canim yasayip goreceksin bunuda sana hep hissettirecek :KK36:
İlgisi azalacağı belli, benim de ona karşı azalacak doğruyu söylemek gerekirse.. Sabahları ne giyeceğini ben düşünüp eline getiremeyeceğim. Çocukla ilgileniyor olacağım muhtemelen :-) her ne kadar eşim önce seninle ilgilenirim dese de inanmıyorum tabi ben :-) bunun yanında sevgisinin artacak olduğunu bilmek güzel..

Esim işten gelince 2.5 yaşındaki kızımı kapıya goturuyorum baban geldi diye onları aşkla sarılırken görmek beni gururlandiriyor çok mutlu ediyor eşim sonrada bana sarılıyor bazen sarilmiyor:)ama ben kiskanmiyrum biliyorum ki eşim beni coook seviyor kızım aksama kadar babasına hasret.sizinde bebisleriniz dünyaya gelsin fikirlerinizi değişir tam bir aile olmak çok guzel

Oyy o kuzu bize rabbimin emaneti ne esim benim kisnaniyor bu konuda ne de ben onu ikimizin ilgiside tamamen onda ama yinede dogunca tam hersey belli olur. Ben esime cok ilgiliyim normaldede ama gecen yataga yattik gece elim karnimdaydi bak babasi oynuyor dedim elini koydu sonra benim elimi geri yitti sen aksama kadar oynuyon zaten diye :) sakami gercek mi cozemedim. Bizde birbirimiziden bebegi kiskanacaz sanirim :)

X