- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da değişikmişBen ikisine de aynı şekilde davranırdım. Asla tavırlarımda ayrım yapmadım.
Zaten onlar da birbirleriyle çok iyi anlaşırlardı.
Birbirlerinin kusurlarını örterlerdi. Hatta birlik olup, benim kusurlarımı bulurlardı.
Bende iki kaynana birden vardı.
Allah ikisininde mekanını cennet etsin.
Bu bebek doğumunda ne oluyorsa herkes değişiyorBizde denge yok
Kayınvalidem annemi eşime doldurduğu anda ben kıyamet kopardim..
Annem şole böle demiş de kendi kötü dememiş de eşime neler söyledi.
Hiç unutmuyorum o anları aklıma geldikçe çıldırıyorum.
Kaynanamı melek sanardim severdim artık onun her soktuğu lafları beni alt niyet düşünmesine neden oldu
Eskisi gibi sevemiyorum he dedim geçiyorum takmıyorum halada laf sokar.
Bunlar bebek doğumundan sonra degisti
Ben artık ikisini bı araya getirmek de istemiyom
Mecbur oluyor altlu üstluyum annem gelince zaten cagirmiyorum.
Annem çağırıyor gelin diye geliyorlar bende niye çağırıyorsun diye cikisiyorum bişey demiyom
Annem de oda gelsin nolcak diyo
Sora hüsran oluyor sinir oluyorum resmen
Torun buldu ya değişiyor laf sokmaları başlıyor bebekten önce laf yoktu. Çok zor oluyor bence denge sağlama aralari bebekten sora kötü olurlarB
Bu bebek doğumunda ne oluyorsa herkes değişiyor
Torun buldu ya değişiyor laf sokmaları başlıyor bebekten önce laf yoktu. Çok zor oluyor bence denge sağlama aralari bebekten sora kötü olurlar
Başın sağolsun annen için ama şu ki seni doğurup buyuten annen kadar kimse olamaz. OlmuycakAnnemle kv bir türlü doğru iletişim kuramadilar ama kendi annem bana daha çok kızdı o senin annen olacak bu kdr fevri olma dedi telefonda bir türlü anlasamadilar hep birbirlerini yanlış anladılar evlilik sürecinde biz müdahale etmek durumunda kaldık ama buraya geldiklerinde felan hiç müdahale etmedim kendi sınırlarını kendi koysunlar diye annem vefat etti ben evlendikten 6 ay sonra kv annem olamadı belki ama kendi ailemden daha çok destek oldu eşimin ailesi hem kardeşim için hem benim için daha çok sevdiklerini hissettim resmen
Pardon ya konu sahibi yazdı sandım :/ :)Olmaz inşallah diyelim ya kötüye kurmayalim cümleleri biz gene :)
Başın sağolsun annen için ama şu ki seni doğurup buyuten annen kadar kimse olamaz. Olmuycak
Benimde anneme laf yapisirsa fena kızıyorum o yüzden bana kimse bişey diyemiyor agzlarina fermuar çekiyorlar bence daha iyi . Ama bebek için lafi rahatça sokarlar
kendi dengemi zor sağlıyorumMerhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var. Anneniz ile kayınvalideniz aranızdaki dengeyi nasıl sağlıyorsunuz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
öyle bir ihtiyaç hiç hasıl olmadıMerhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var. Anneniz ile kayınvalideniz aranızdaki dengeyi nasıl sağlıyorsunuz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim