- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Bakmam lazım, senin uslu kavramınla bizimki aynı değilişte bende uslu duruyorum ama yapıyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakmam lazım, senin uslu kavramınla bizimki aynı değilişte bende uslu duruyorum ama yapıyo![]()
Yok tatlım bebek bölümü var ya ordakinde.Pardon yanlış anlama oldu
Bit pazarı mı canım![]()
Kız hiç kalorisi az olan birşey yok sende
Merakla bekliyoruzben yapacam sıze bı kına gecesı az kaldı azzzz sanmayınkı akıllandım cok beklersınız![]()
Ne arıyorsun merak ettim link atsana:)Yok tatlım bebek bölümü var ya ordakinde.
Kimsede yok demek ki, cevap gelmediğine göre![]()
Havanı sevsinlerKız hiç kalorisi az olan birşey yok sendeTut kendini yeme
Ben de acıktım pilav üstü tavuk yiyesim var ama yemicem, portakal elma yicem şimdi
Gerçi ben ysem de kilo almıyorum ama rahatsız ediyor:)
iyiyim vuslat hanımcım sız nasılsınızTolincim nehaber![]()
neden aynı degılmıs bence gayette usluyum hatta o kadar usluyumkı ceza puanlarım sılınmıs yehuuuuuBakmam lazım, senin uslu kavramınla bizimki aynı değil![]()
Ispiyonlayayım mı seniiyiyim vuslat hanımcım sız nasılsınız
neden aynı degılmıs bence gayette usluyum hatta o kadar usluyumkı ceza puanlarım sılınmıs yehuuuuu![]()
Yenileri için yer açılmışiyiyim vuslat hanımcım sız nasılsınız
neden aynı degılmıs bence gayette usluyum hatta o kadar usluyumkı ceza puanlarım sılınmıs yehuuuuu![]()
sen bittin nevos bittinMerakla bekliyoruz![]()
aman selamımıda soyleIspiyonlayayım mı seni![]()
heheyyyyttttt forumu bırbırne katarımkı benYenileri için yer açılmış![]()
Aleyküm selamsen bittin nevos bittin
aman selamımıda soyle
heheyyyyttttt forumu bırbırne katarımkı ben![]()
Psikolojik sorunları takmamaya karar verdim NevoşSen bilirsin sonra psikolojik olarak sorun yaşamıyacaksan katılma![]()
Havanı sevsinler![]()
Ben de iyiyim canım, sağoliyiyim vuslat hanımcım sız nasılsınız
Ne yapacaksın merak ettimsen bittin nevos bittin
aman selamımıda soyle
heheyyyyttttt forumu bırbırne katarımkı ben![]()
Tamam öyle olsunPsikolojik sorunları takmamaya karar verdim Nevoş
Ben de iyiyim canım, sağol![]()
Pinkcim ben cevap yazdım güncellenmiş olduSite ismini açık yazmadım yasak olabilir diye, o site de her türlü ihtiyaç bulunuyor genelde
![]()
İyi geceler canımBen çıkıyorum hayırlı geceler![]()
Hiç gerek duymadım canım, bir ağladılar mı evin diğer ucundan duyuluyor sesleri zatensizin bir sürü bebeniz var telsiz kullanmadınız mı?
İyi geceler canım
Hiç gerek duymadım canım, bir ağladılar mı evin diğer ucundan duyuluyor sesleri zaten![]()