- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AnlaştıkBen bu sözü unutmam sana hatırlatırım umarım bilgin vardır.
![]()
Ben anlamam üsteki mesajından ben öyle anladım konu kapanmıştır.anlaştık dimedim
şike yapıon işteeeee![]()
demirden korksak trene binmezdik taaammııııııııKarKralicesi . Suan zokayi yutan balık gibisin,şoktan acıyı hissetmiyorsun
Nevos var yaaaa anlatilmaz yasanir bittin sennn![]()
Yeni belan hayırlı olsun nevoşumAnlaştıkBen bu sözü unutmam sana hatırlatırım umarım bilgin vardır.
![]()
Hemşom beni henüz tanımıyor bırak yavaş yavaş ben onu hipnoz edeyim sonra başka yere gidebiliyor muKarKralicesi . Suan zokayi yutan balık gibisin,şoktan acıyı hissetmiyorsun
komşunuda böyle harcadın işteeeeBen anlamam üsteki mesajından ben öyle anladım konu kapanmıştır.Biz seninle komşuyduk değil mi
![]()
Hayırdır sen buralarHanimm ablaamm![]()
Sen bol keseden konuş şimdidemirden korksak trene binmezdik taaammıııııııı![]()
sensin belaaaaYeni belan hayırlı olsun nevoşum![]()
Vahh vahh başına gelecekleri bilmiyordemirden korksak trene binmezdik taaammıııııııı![]()
Sağol pinkomYeni belan hayırlı olsun nevoşum![]()
Begenemedin miHayırdır sen buralar![]()
Çok kendinden emin değil miSen bol keseden konuş şimdiah yazikk kiyamammm pek de masumm
![]()
neee lannnn külbastımı mı yapcanız alayınız birleşipSen bol keseden konuş şimdiah yazikk kiyamammm pek de masumm
![]()
AhhahaahHemşom beni henüz tanımıyor bırak yavaş yavaş ben onu hipnoz edeyim sonra başka yere gidebiliyor mu![]()
Sabah buna benzer birşey demiştin sankisensin belaaaa
sana cok gıcık kaptımı demişmiydim daha önceeee![]()
Aynen yaaÇok kendinden emin değil mi![]()
ben yeni üyeyim ben bile anladımda bu ters kedi anlamadıı..KarKralicesi . Suan zokayi yutan balık gibisin,şoktan acıyı hissetmiyorsun
Hanimm ablaamm![]()