- 8 Aralık 2011
- 46.089
- 169.227
- 798
Kimin olmuşBu kadar şanslı olamaz bir insanOna ortak karar verelim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimin olmuşBu kadar şanslı olamaz bir insanOna ortak karar verelim
![]()
Sadece kına olmaz eğlencesiz olmazKimin olmuşhanım ablamda gelsin yakalım kınasını
![]()
Hoşbuldum Nevoş.Hoşgeldin Adra'cımNasılsın
![]()
Tabi tabi kına nasıl eğlencesiz olur mu,baklavada açmıştım dur onuda getireyeyimSadece kına olmaz eğlencesiz olmazOrganizasyon Müdürümüz Harbi'yi buraya alalım
![]()
Hoşgeldin tatlımSelam.![]()
Baklavayı az önce ben de düşündümTabi tabi kına nasıl eğlencesiz olur mu,baklavada açmıştım dur onuda getireyeyim![]()
Evet şimdi gördüm.Tolin dün gece yaramazlık yapmış bizim resimlerimizi eklemişAllah'ın tokatı yok
![]()
Tolin için saklıyalım baklavayı ona yetirtecem ben biraz kilo alsın garibimBaklavayı az önce ben de düşündüm
Altta ziyaretçiler var
Tolin![]()
Canım tolin zaten çok kilolu gerçekte olamadığı manken resimlerini ekleyip duruyorTolin için saklıyalım baklavayı ona yetirtecem ben biraz kilo alsın garibim
Tolin![]()
Hoşbuldum canım.Hoşgeldin tatlım![]()
Amanin hanım abla ona bir mide küçültme operasyonu gerçeleştirsin, gelsindeCanım tolin zaten çok kilolu gerçekte olamadığı manken resimlerini ekleyip duruyor
Bu resmi bana yollamıştı
![]()
Saçlarına bayıldımAmanin hanım abla ona bir mide küçültme operasyonu gerçeleştirsin, gelsinde1.sınıf obez
![]()
Bence ruh halini yansıtıyor sankiSaçlarına bayıldım![]()
Bizi öyle mi hayal ediyor acaba yemek topiğindeyiz diye.Evet o çok kilolu görünmüyor![]()
Kilolu mu gerçekten?Canım tolin zaten çok kilolu gerçekte olamadığı manken resimlerini ekleyip duruyor
Bu resmi bana yollamıştı
![]()
Bizi kıskanıyorBence ruh halini yansıtıyor sanki![]()
Öyle bir izlenim oluyor adra'cımBizi öyle mi hayal ediyor acaba yemek topiğindeyiz diye.
Kilolu mu gerçekten?![]()
Dimi biz habire yapıp yiyen konumundayız onların gözünde.Bizi kıskanıyor
Öyle bir izlenim oluyor adra'cım
Yok değil![]()