- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Beğenmedim, Ben cola turka içiyorumMis gibi bim kolasi begenemedin mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beğenmedim, Ben cola turka içiyorumMis gibi bim kolasi begenemedin mi![]()
Bim'e hiç mi gitmedin kizVarya bu aralar canim nasil muzlu kakao pasta cekiyo biliyomusun tam ustune bastin
le kolayi il defa gordum hee![]()
Ellerine sağlıkSize afiyet olsun canımtolinin davetini nasıl kaçırırım
Ben yemedimama yiyenler çok beğendi
![]()
ben kola içmiyorm datlum yaBeğenmedim, Ben cola turka içiyorum![]()
Ramazandan beri içmiyorum valla benBizde kurabiye ,çay meyve suyu ve süt var zararlı gıdaları sokamazsınız.Bundan sonra arama yapacağım çıkartın çantaları
![]()
Ne kadar seksi duruyor bunlar böyle, tamam ben meyve suyu içcemSen iste canım burda çay her daim mevcut
![]()
Kola yasakÇay var istemiyorsan süt ve meyve suyu vereyim
![]()
Haberlerde çocuk kanalizasyona havai fişek atıyor, kanalizasyon kapağı bi patlıyor, çocuğu metrelerce hava fırlatıyor
Aklıma tolinin çocukluğu geldi![]()
İyi çocuklar ona çekmemiş
Benim eşim böyleymiş kayınvalidem evde yalnız bırakmazmış.![]()
Bizim evde pek içilmez bayramda,seyranda alırızRamazandan beri içmiyorum valla ben![]()
Ne kadar seksi duuyor bunlar böyle, tamam ben meyve suyu içcem![]()
Allah AllahBizde kurabiye ,çay meyve suyu ve süt var zararlı gıdaları sokamazsınız.Bundan sonra arama yapacağım çıkartın çantaları
![]()
Sen cansin can diyorum abartma diyosun o yuzden demicem sen icimi okuSen iste canım burda çay her daim mevcut
![]()
Kola yasakÇay var istemiyorsan süt ve meyve suyu vereyim
![]()
NasilsinHoşbulduk tatlım![]()
bizim eve cok uzak kiscem o yuzden yilmazlar var sarilar var ona gidiyorum sok bim cok uzakBim'e hiç mi gitmedin kiz![]()
Cipse hayir diyememAllah Allahgircek ışte
aile boyu cips getirdim,yumulun kizlar
![]()
Ben kocama süpriz yapmak istiyorum, meyve sepeti yollayamam mıTamam afiyet olsun
![]()
Cips mi hayatta yememAllah Allahgircek ışte
aile boyu cips getirdim,yumulun kizlar
![]()
AnladımSen cansin can diyorum abartma diyosun o yuzden demicem sen icimi oku
Nasilsin
bizim eve cok uzak kiscem o yuzden yilmazlar var sarilar var ona gidiyorum sok bim cok uzak
Bence güzel bir yemek yapsan daha iyi olurBen kocama süpriz yapmak istiyorum, meyve sepeti yollayamam mı![]()
Aha bitane kurban düşürdüm bileCipse hayir diyemem![]()