Ben de yemiyorum merak etmecips,kola![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yemiyorum merak etmecips,kola![]()
Ama ben iş yerine yollamak istiyorumBence güzel bir yemek yapsan daha iyi olur..Özel birgün gibi hazırlansan
![]()
İyilik tatlımSen cansin can diyorum abartma diyosun o yuzden demicem sen icimi oku
Nasilsin
bizim eve cok uzak kiscem o yuzden yilmazlar var sarilar var ona gidiyorum sok bim cok uzak
Sende mi istiyosun hemsom getirelim hemencips,kola![]()
Bende yicemAha bitane kurban düşürdüm bile![]()
Sus kiz ver baki bana hep sini sen izle sadece oleeAha bitane kurban düşürdüm bile![]()
Belinize simit ister misinizAha bitane kurban düşürdüm bile![]()
Ahanda 2 olduBende yicem![]()
Al hepsi senin olsunSus kiz ver baki bana hep sini sen izle sadece olee![]()
Bizsiz yapamadin yaniİyilik tatlımmisafirlikteydim çabuk firar ettim geldim
![]()
Öyle deme nevos simit çok önemli denizde batmiyosunBelinize simit ister misiniz![]()
Yok canım hayatta daha sağlıklı lezzetler var.Ablaa ozaman sen yasamiyosun![]()
Biri der pasta biri der cips kola siz bu aralar beni fazla tahrik ediyorsunuz yakinda baya baya dombik olucamAhanda 2 oldu
Al hepsi senin olsun![]()
Öyle deme nevos simit çok önemli denizde batmiyosun![]()
Yok boşver onlar güzel değil sen yeşilliklerini yemeye devam etBen yerdim![]()
Tolini görünce buraları boş bırakmaya gelmez dedim koştum geldimBizsiz yapamadin yani![]()
Sonrada hep beraber diyet topiklerine dadanirizBiri der pasta biri der cips kola siz bu aralar beni fazla tahrik ediyorsunuz yakinda baya baya dombik olucam
Ben izmirli olarak cigdem diyoruz ama halk dilinde cekirdege dayanamiyorum abla cok bogazliyim ben yaa napcam boleYok canım hayatta daha sağlıklı lezzetler var..En zararlı yiyeceğim tatlı
![]()
Çok abartmadan yemek lazımBen izmirli olarak cigdem diyoruz ama halk dilinde cekirdege dayanamiyorum abla cok bogazliyim ben yaa napcam bole![]()