Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Sohbetle alakası yok şekerim. Olsa ben 1. Olurdum

her yarışmada varım tuttum ucundan bırakmıyorum.iddialı olmasam da katılımcı olmayı seviyorum.
Evet böyle işte yarışma bahane sohbet şahane.Arada çatlaklar oluyor ama hak eden hak ettiğini alıyor gerçekten.

her yarışmada varım tuttum ucundan bırakmıyorum.iddialı olmasam da katılımcı olmayı seviyorum.
Boyle dusunmenize cok sevindim
Sohbetle alakası yok şekerim. Olsa ben 1. Olurdum
Bendeki cene kimsede yok
Evet böyle işte yarışma bahane sohbet şahane.Arada çatlaklar oluyor ama hak eden hak ettiğini alıyor gerçekten.
Sohbet sahane,dostlugumuz sahane

Ben senin mutfak ve resimleri nerde gorsem tanirim...
Canim bunlari daha once cok konustuk oylamaya kadar hic sorun yasanmiyor:)
30 kisi katildi 2-3 kisi oy istedi diye geri kalan 27 kisiyi uzmeye gerek yok..Ayrica ortada ciddi birsey yok..
Ortalığı ben karıştırdım sanırım
Çok özür diliyorum, hakkınızı helal edin.

o terliklerle milletin aklını aldın şekerim aynı terlik gibi tadınıda merak etmiyo değilim annemin çocukken fırlattığı terlik gibi hem acılı hem tatlıysa bilemiyorum yanii..

Canm kurabiye hamuru yogurup pisirip tekrar sekli vermek zor gelirse . Bi kek dök . O gun yiyin kadar keki ertesi gunde keke robotta cek hafif taneli olsun . Sonra iki kasik nutella yarim bardak sut icinefe istedgm kuruyemisi at (findik cviz badem vs . Atmasan olur ama bnm hosuma gidio)
Sinea erittugin çikolatayi dok kekin icine yoğur sonra sekli ver cok basit ve guzel . Bn smdi 2 3 gne bi yapiom super oluuir

Kadınlar kulübü olark kalabalığız ama oy kullanan sayısı bayağı az neden acaba. çünkü k.k olarak kalabalık bir aileyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…