- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha tamam pardonorayı karıştırma pampaaaa![]()
Sohbet muhabbet sen napıyorsunnapıyonuz bakim burda![]()
yooo unutma beniyi izliyorumSohbet muhabbet sen napıyorsun
Dur tahmin edeyim iş güç![]()
Evdemisin?yooo unutma beniyi izliyorum![]()
kııız rüyamda yan komşusun olmuşssunnapıyonuz bakim burda![]()
yok,hem yemek,hem dizi molası verdimEvdemisin?
hadi canımmmkııız rüyamda yan komşusun olmuşssun![]()
İyi yapmışsın, gidip u kıymayı buzluktan çıkarayım artık akşam olduyok,hem yemek,hem dizi molası verdim
hadi canımmm![]()
ne kıyması kızİyi yapmışsın, gidip u kıymayı buzluktan çıkarayım artık akşam oldu![]()
evett sabah seni kahvaltıya çağırcakmşım kapıya çıkıyorum senin kapın açık ariyorum seni evde değilmişssin kapıyı açık unutup gitmişssinyok,hem yemek,hem dizi molası verdim
hadi canımmm![]()
puff bende gidip eşime takım elbise ayarlasam iyi olcak lakin kıcımı kaldırcak halim yokİyi yapmışsın, gidip u kıymayı buzluktan çıkarayım artık akşam oldu![]()
Akşam yemeği yapayım artık kaç gündür yapmıyorumne kıyması kız
pinky iiiiiiii kurabiye konusunu hazırladım bi hata varmıdır acep diyeİyi yapmışsın, gidip u kıymayı buzluktan çıkarayım artık akşam oldu![]()
aklım nerdeyse artıkevett sabah seni kahvaltıya çağırcakmşım kapıya çıkıyorum senin kapın açık ariyorum seni evde değilmişssin kapıyı açık unutup gitmişssin
ohhh hayat sana güzel vallaAkşam yemeği yapayım artık kaç gündür yapmıyorum![]()
bilmem artık bacımm nasıl gidiyor hayataklım nerdeyse artık
ohhh hayat sana güzel valla![]()
hep koşturmaca tatlım yaa... sende ne var ne yok?bilmem artık bacımm nasıl gidiyor hayat![]()
Neden gönderemiyorsun tatlım, resimlerin tam mı?pinky iiiiiiii kurabiye konusunu hazırladım bi hata varmıdır acep diyegönderemiyorum .imdaaat.
İvet herşeyi hazırladım napcem şimdi.Neden gönderemiyorsun tatlım, resimlerin tam mı?
bildiğin gibi canım ya gün dolduruyorum işte genelde evdeyim artık pek dışarı çıkmıyorum bi dün nerdeyse bütün gün dışardaydım dr gttik ordan ev bakmaya gittik ordan mağzaya geldik ordanda bizim akraba günü varmış kv ile ona gittik 1saat ama yorulmuşum oyüzden evde sizle takılıyorumhep koşturmaca tatlım yaa... sende ne var ne yok?![]()
Şimdi aşağıdaki linkten yeni konu açacaksın, Başlığını gir, açıklamanı yaz resimlerini koy, resimde sorun olursa Nevoş düzeltir, panik yapma yanlış yapmazsınİvet herşeyi hazırladım napcem şimdi.