- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
günaydın canımGünaydın kızlar.
Yeni yılınızı kutluyorum.2015 hepimize sağlık,mutluluk,huzur getirsin.Yine güzel yemeklerle bol sohbetli bir yıl diliyorum.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canımGünaydın kızlar.
Yeni yılınızı kutluyorum.2015 hepimize sağlık,mutluluk,huzur getirsin.Yine güzel yemeklerle bol sohbetli bir yıl diliyorum.![]()
günaydınngünaydınnn![]()
2015 sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl olsun inşallah![]()
rabbim güzel dileklerini kabul etsin inşallah ablamMerhaba
Canım Arkadaşlarım Yeni yılınızı kutluyorum..Yeni yıl size istediğiniz tüm güzellikleri getirsin inşaallah
Ailelerinizle huzurlu,mutlu,bol kazançlı bir yıl geçirmeniz dilekleriyle..
Bu yılda birlikte gülmeye,birlikte ağlamaya,birbirimizi her koşulda sevip ,saygı duymaya devam ederiz inşaallah
Eki Görüntüle 1357348
Amin canım inşaaallahrabbim güzel dileklerini kabul etsin inşallah ablam![]()
tarifiimin biri yapıldı yaaaAmin canım inşaaallah![]()
Hayırlısı olsun canımtarifiimin biri yapıldı yaaa![]()
son bi tarifim daha var birazdan kalkıp onu yapcam inşallah akşam arkdaşıma gitcem elim boş gitmiyim diye oda aradı yarına benim çok misafirim var bana menü çıkart diye ona bakınıyorumHayırlısı olsun canımYapacak bir tarifin varsa seni yormayacaksa yap yoksa uğraşıp yorma kendini
![]()
KOCAMAN BİR AMİNNNN..canımcım yarın bana tatil ve kurabiye yarışmasına katılıcam ben resimleri yüklerim sen düzeltirsen çok sevinirim..çorba için demiştim valla çorbaları görünce daha doğrusu sunumları tırsmıştım yapmış resimlerini bile çekmiştim ama bu sefer yok tırsmak mırsmakMerhaba
Canım Arkadaşlarım Yeni yılınızı kutluyorum..Yeni yıl size istediğiniz tüm güzellikleri getirsin inşaallah
Ailelerinizle huzurlu,mutlu,bol kazançlı bir yıl geçirmeniz dilekleriyle..
Bu yılda birlikte gülmeye,birlikte ağlamaya,birbirimizi her koşulda sevip ,saygı duymaya devam ederiz inşaallah
Eki Görüntüle 1357348
Bugün için mi menü arıyorsun yemek menüsü müson bi tarifim daha var birazdan kalkıp onu yapcam inşallah akşam arkdaşıma gitcem elim boş gitmiyim diye oda aradı yarına benim çok misafirim var bana menü çıkart diye ona bakınıyorum
Canım sen resimleri ekle ben istediğin gibi düzeltirimKOCAMAN BİR AMİNNNN..canımcım yarın bana tatil ve kurabiye yarışmasına katılıcam ben resimleri yüklerim sen düzeltirsen çok sevinirim..çorba için demiştim valla çorbaları görünce daha doğrusu sunumları tırsmıştım yapmış resimlerini bile çekmiştim ama bu sefer yok tırsmak mırsmak![]()
yok yarın bebek görmesine gelceklermiş 4 aile çay menüsüBugün için mi menü arıyorsun yemek menüsü mü![]()
herhalde sağa sola baktin,gözüne o ilsti nick yaptin sende
O bana kiyamazl
selam ablammSelamlarrr hanımlar![]()
Canım resimli tarifli menü yazdım resimler fazla geldiyok yarın bebek görmesine gelceklermiş 4 aile çay menüsü
selam ablamm![]()
Merhabaaaa hanımlarrrr :)
Canım resimli tarifli menü yazdım resimler fazla geldişimdi kızları almaya gideceğim dönüşte sana seçenekler sunacağım
![]()
tamam nevoşum bekliyorummmCanım resimli tarifli menü yazdım resimler fazla geldişimdi kızları almaya gideceğim dönüşte sana seçenekler sunacağım
![]()
nasılsınnnSelamm canım
Merhaba hoş geldin
Nevoşummm![]()