- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Ayy nasıl sevindim bilemezsiniz, yalnız olmadığımayalnız değilsin bacımm![]()
Ben geldim diyemi kaçıyorsunOnu ben de yapıyorum
Ben kaçıyorum görüşürüz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy nasıl sevindim bilemezsiniz, yalnız olmadığımayalnız değilsin bacımm![]()
Ben geldim diyemi kaçıyorsunOnu ben de yapıyorum
Ben kaçıyorum görüşürüz![]()
evet kesinlikle buzluğa atim diyorum bendde doğum sonrası kolay olur benm kv sağolsun beceriklidir yapar ama kadına ççok yüklenmemk lazımCanım o çok şahane oluyor benim bir arkadaşımın tarifi ondan aldım yapıyorum çok pratikHatta gücün yetiyorsa yap buzluğa koy doğum sonrası lazım olur..
![]()
nevoş senden sıkılmışAyy nasıl sevindim bilemezsiniz, yalnız olmadığıma
Ben geldim diyemi kaçıyorsun![]()
Farkettim, gecede iyi davranmadı bana sonrada kaçtı gittinevoş senden sıkılmış
nber canikom![]()
kesinlikle tam yaşanmalık bi şehir bence bende istanbul hastasıyımdır ama max 10 gün tahammül edebilirim
iyi benden de ne olsun akşam arkdaşıma gitcem yarına misafiri varmış onun için bişiler bakıyorumFarkettim, gecede iyi davranmadı bana sonrada kaçtı gitti
İyilik güzellik şekerim, senden ne haber?
aynen ya şimdi yazın gelcez önceden bebek yoktu toplu taşıma daha kolayımıza geliyodu şimdi bebekle mecbur arabayla gelcez benim koca kesin kafayı yer her geldimizde artıkİstanbul bitti artık yaşanacak yeri kalmadı,kalabalığı,gürültüsü,trafiği feci yani
Hanım ablamPinkooooooo![]()
Birşeyler mi yapcan ama sende yorma kendini öyleiyi benden de ne olsun akşam arkdaşıma gitcem yarına misafiri varmış onun için bişiler bakıyorum
aynen ya şimdi yazın gelcez önceden bebek yoktu toplu taşıma daha kolayımıza geliyodu şimdi bebekle mecbur arabayla gelcez benim koca kesin kafayı yer her geldimizde artık![]()
yok ben şimdi yapmıycam beraber yapcaz akşam onunda kızı bi aylık daha durmuyormuş sen bakarsında bende hazırlarım dedi olur dedim bende zaten önceden de belliydi bu akşam onlara gitcektikBirşeyler mi yapcan ama sende yorma kendini öyle![]()
Hanım ablam
Ablalarım uzakta ya, gerçi biri sana yakın, seni görünce daha bi sevindirik oluyorum![]()
Şiddeti seviyorumBide beni görsen hiç bırakmassın pinkocum daha çok seversin yada asabiliğimden kaçarsın![]()
Şiddeti seviyorum
Kıyamazsın ki sen bana, hep seversin![]()
Teşekkür ederiz sanada, sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllarKarşılıklı duygular pinkocum hem şiddet hem sevgi
Ben kaçtım alışveriş beni bekler iyi yıllar diliyorum hepinize öpüldünüz şekerler![]()
Hani nerde koysanabende yaptım kurabiyemi fotoğrafladım bugün![]()
He canım? Söyle gülüm burdayım@pinkooo
yaaa şimdi baktımda tariflere benimki öyle ahım şahım birşey olmadı çok mütevazi olduHani nerde koysana![]()
Canım benimkide öyle, koy hadiyaaa şimdi baktımda tariflere benimki öyle ahım şahım birşey olmadı çok mütevazi oldu![]()