• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Günaydın bugün üzerimde bir kırgınlık var çocuk gibi aglayasim da var. Herkes iyidir umarim:KK43:

Banada örermisin kırmızı olsun lütfen :KK69::KK69:

İyiyim sağol sen nasılsın,anneciğinin doğum günü kutlu olsun,nice yaşlarına sağlıkla huzurla olsun inşallah :KK60:

Benden yaş olarak küçük,:KK48:

teşekkürler abla aminn:KK19: :KK36: bende iyiyim :KK16:

hediyesini aldım da çiçek mi göndersem diye düşünüyorum eve de pahalı biraz fiyatları :KK53::KK53:
Sende küçüksün yaş kaç.

23 canım senınn :KK16:

Siyahta örebilirsin zahmet olmassa :KK54:

Günaydın bugün üzerimde bir kırgınlık var çocuk gibi aglayasim da var. Herkes iyidir umarim:KK43:

Günaydınn hayrola canınmı sıkkın yoksa :KK14: ağla gitsin açılırsın ben arada yaparım iyi geliyor..

teşekkürler abla aminn:KK19: :KK36: bende iyiyim :KK16:

hediyesini aldım da çiçek mi göndersem diye düşünüyorum eve de pahalı biraz fiyatları :KK53::KK53:

23 canım senınn :KK16:

Çicek alacaksan eve giderken alabilirsin

Olar seneye yetiştiririm :KK70::KK70:artık öylesine arada alıyorum elime.Eşim görünce söküyodu.:KK69:

ne güzel :KK50::KK50:
Siyahta örebilirsin zahmet olmassa :KK54:

Günaydınn hayrola canınmı sıkkın yoksa :KK14: ağla gitsin açılırsın ben arada yaparım iyi geliyor..

Çicek alacaksan eve giderken alabilirsin
yok böyle sürpriz gitsin eve istiyorum da aslında bu kek buketleri falan çok hoşuma gidiyor ama öyle de tereciye tere satmak gibi olacak :eek::KK53::KK53:

en iyisi aldığım hediyelerimi vereyim akşama :KK48::KK48::KK48:

yok böyle sürpriz gitsin eve istiyorum da aslında bu kek buketleri falan çok hoşuma gidiyor ama öyle de tereciye tere satmak gibi olacak :eek::KK53::KK53:

Kime süpriz yapcan söyle fikir vereyim ben sana:KK8:

aney :KK70: hediye aldım ama hani böyle gün içinde çiçek felan gönderiyosun ya öyle bişey istedim de baya pahalı sıkışığım bide bu ara :eek::eek:
Eşim geçen yollamış bana, içim gidiyor canlı çiçeğe. Atmaya kıyamıyorum bir sürü para verilmiş, ee çürüdü artık, evde sinek var şuan, sanırım onun yüzünden:-)
Hediye aldıysan ve sıkışıksan boşver, o zaten düşünmene bile mutlu olur:KK19:
Ama gün içinde onu sevdiğini belirten mesaj at:KK36:

Günaydın, bende resim çeker koyardım ama cama yaklaşınca bile içim üşüyor:-)

Günaydın pinkocan,sende cana yapışmadan çek resimi,çokmu üşürsün genelde :KK60:

Olar seneye yetiştiririm :KK70::KK70:artık öylesine arada alıyorum elime.Eşim görünce söküyodu.:KK69:

Olmaz hemen istiyorum bereyi,eşinde bir zahmet sökmesin yani :KK70:

Aslında tam süpriz olur annenede,maddi durumun el verirse yapabilirsin mesela :KK66:

Aslında tam süpriz olur annenede,maddi durumun el verirse yapabilirsin mesela :KK66:
Çok üşürüm hanım abla, kıçımı başımıda kapatmam hiç:-) Cam buhar ki önüm gözükmüyor, balkona çıkmam lazım, azıcık alışayım, vücudum kendine gelsin çekerim, ama bu tarafa ordaki kadar kar yağmadı:KK12:
Ablamlar dün kardan adam yapmış, ben kardan fare bile zor yaparım:KK70:

Eşim geçen yollamış bana, içim gidiyor canlı çiçeğe. Atmaya kıyamıyorum bir sürü para verilmiş, ee çürüdü artık, evde sinek var şuan, sanırım onun yüzünden:-)
Hediye aldıysan ve sıkışıksan boşver, o zaten düşünmene bile mutlu olur:KK19:
Ama gün içinde onu sevdiğini belirten mesaj at:KK36:
hahaha at artık :KK45::KK45:

dimi benimde çok hoşuma gidiyor o çiçekler bide annem orkide çok istiyor ama işte :KK17:

aldım aldım aynen canım öyle yapıcaz artık :KK19::KK19:

el vermiyor işte :eek: seneye artık :KK53:

Back
X