- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Sende küçüksün yaş kaç.nasılsın ablaabugün annemin doğum günüsü
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende küçüksün yaş kaç.nasılsın ablaabugün annemin doğum günüsü
![]()
Banada örermisin kırmızı olsun lütfen
Tamam![]()
Banada örermisin kırmızı olsun lütfen
İyiyim sağol sen nasılsın,anneciğinin doğum günü kutlu olsun,nice yaşlarına sağlıkla huzurla olsun inşallah
Benden yaş olarak küçük,![]()
Sende küçüksün yaş kaç.
36 minnakcım.
teşekkürler abla aminn![]()
bende iyiyim
hediyesini aldım da çiçek mi göndersem diye düşünüyorum eve de pahalı biraz fiyatları
23 canım senınn![]()
Günaydın bugün üzerimde bir kırgınlık var çocuk gibi aglayasim da var. Herkes iyidir umarim![]()
teşekkürler abla aminn![]()
bende iyiyim
hediyesini aldım da çiçek mi göndersem diye düşünüyorum eve de pahalı biraz fiyatları
23 canım senınn![]()
Günaydın bende giyindim çıktım balkona herşey yapışmış donmuş toplayamadım.Günaydın, bende resim çeker koyardım ama cama yaklaşınca bile içim üşüyor![]()
Bu havada balkona çamaşır mı koydunGünaydın bende giyindim çıktım balkona herşey yapışmış donmuş toplayamadım.
ne güzel36 minnakcım.
yok böyle sürpriz gitsin eve istiyorum da aslında bu kek buketleri falan çok hoşuma gidiyor ama öyle de tereciye tere satmak gibi olacakSiyahta örebilirsin zahmet olmassa
Günaydınn hayrola canınmı sıkkın yoksaağla gitsin açılırsın ben arada yaparım iyi geliyor..
Çicek alacaksan eve giderken alabilirsin
Yok bi balkonu yıkıyim demiştim.Bu havada balkona çamaşır mı koydunBeni balkona 10 dk koysan yapışırım
![]()
Kime süpriz yapcan söyle fikir vereyim ben sanane güzel
yok böyle sürpriz gitsin eve istiyorum da aslında bu kek buketleri falan çok hoşuma gidiyor ama öyle de tereciye tere satmak gibi olacak
en iyisi aldığım hediyelerimi vereyim akşama![]()
Günaydın pinky.Kime süpriz yapcan söyle fikir vereyim ben sana![]()
aneyKime süpriz yapcan söyle fikir vereyim ben sana![]()
Tuz dökYok bi balkonu yıkıyim demiştim.
Eşim geçen yollamış bana, içim gidiyor canlı çiçeğe. Atmaya kıyamıyorum bir sürü para verilmiş, ee çürüdü artık, evde sinek var şuan, sanırım onun yüzündenaneyhediye aldım ama hani böyle gün içinde çiçek felan gönderiyosun ya öyle bişey istedim de baya pahalı sıkışığım bide bu ara
![]()
Günaydın, bende resim çeker koyardım ama cama yaklaşınca bile içim üşüyor![]()
Olar seneye yetiştiririmartık öylesine arada alıyorum elime.Eşim görünce söküyodu.
![]()
ne güzel
yok böyle sürpriz gitsin eve istiyorum da aslında bu kek buketleri falan çok hoşuma gidiyor ama öyle de tereciye tere satmak gibi olacak
en iyisi aldığım hediyelerimi vereyim akşama![]()
Çok üşürüm hanım abla, kıçımı başımıda kapatmam hiçGünaydın pinkocan,sende cana yapışmadan çek resimi,çokmu üşürsün genelde
Olmaz hemen istiyorum bereyi,eşinde bir zahmet sökmesin yani
Aslında tam süpriz olur annenede,maddi durumun el verirse yapabilirsin mesela![]()
hahaha at artıkEşim geçen yollamış bana, içim gidiyor canlı çiçeğe. Atmaya kıyamıyorum bir sürü para verilmiş, ee çürüdü artık, evde sinek var şuan, sanırım onun yüzünden
Hediye aldıysan ve sıkışıksan boşver, o zaten düşünmene bile mutlu olur
Ama gün içinde onu sevdiğini belirten mesaj at![]()
el vermiyor işteGünaydın pinkocan,sende cana yapışmadan çek resimi,çokmu üşürsün genelde
Olmaz hemen istiyorum bereyi,eşinde bir zahmet sökmesin yani
Aslında tam süpriz olur annenede,maddi durumun el verirse yapabilirsin mesela![]()