• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Aplamı kardeşlerimi kahvsltıya çağırdım .Tatil ya hepsi çalışıyo .

Ne güzelll yaa afiyet olsun yarasın :KK54:

Sen böyle deyince fark ettim, Fazla ucuzcuymuşum ya:-):-)
Ben ne kadar patates seviyorsam, eşim o kadar nefret ediyor, hasret kaldım resmen, haftasonları alıyor sadece, bende haftasonları kahvaltı yapıyorum:KK8:

Normalde kahvaltı yapmıyormusun yoksa :KK8::KK8:

Ne güzelll yaa afiyet olsun yarasın :KK54:

Normalde kahvaltı yapmıyormusun yoksa :KK8::KK8:
Yok yapmıyorum, uyanıp kahve içiyorum, sonra çayla devam ediyorum. Akşam 7de akşam yemeği yiyorum, sağlıksız biliyorumda, bünyem o kadar alışmış ki değiştiremiyorum bir türlü düzenimi. Haftasonu kahvaltı yapıyorum ya, bu sefer geceye kadar acıkmıyorum :) Eşim olmasa yemek yemeden yaşıycam:-)

Yok yapmıyorum, uyanıp kahve içiyorum, sonra çayla devam ediyorum. Akşam 7de akşam yemeği yiyorum, sağlıksız biliyorumda, bünyem o kadar alışmış ki değiştiremiyorum bir türlü düzenimi. Haftasonu kahvaltı yapıyorum ya, bu sefer geceye kadar acıkmıyorum :) Eşim olmasa yemek yemeden yaşıycam:-)

Elime kalın bir sopa alacam gerisi söylemeyim istersen :cool::cool:

Günaydın herkezlere..Dün işe geldim..oturdum bilgisayarımı açtımm (çayım ve pooçam yanımda..)
çay ve pooça.webp
...)Anaaa..o danee.:KK57::KK57:kk açılmıyor.bu ne yaaa dedim.. kural ihlallerinden 1 gün yasak yemişim..önce bir tuhaf oldumm:rolleyes::rolleyes:sonra çok hoşuma gitti..:D:Dvaybe dedim bayağı ciddi bir siteymiş dedimm..helal olsun dedimm:KK9::KK9::KK9:çünkü nedenini öğrenince aferimm.. nasılda takip ediyorlarr..K.K tüm yöneticileri,editörleri,,muneleri,,ben sizleri seviyorumm.:KK68::KK68::KK68:beni yasakladınız yaa daha bir bağlandım sizlere..:KK5::KK5:.....Amaninn 1 gün yokum bir sürü kurabiye eklemişler...ŞANSIMA BAK HELE.Nevrestem çok katılım olmuş yaa sondanda 1. olamicam:cry::cry:bide keleşli ablada katılmışş neyse onun kurabiyesi çakışıyor..(şaka şaka herkeze başarılarr..)Editörlerimm,,yöneticilerimm..o mavi üzgün yazan yere lütfen pro üye ve ayın şefinide görürüm inşallah..:KK53::KK53::KK53:..hepiniz :KK15::KK15:

Günaydın herkezlere..Dün işe geldim..oturdum bilgisayarımı açtımm (çayım ve pooçam yanımda..)Eki Görüntüle 1366082 ...)Anaaa..o danee.:KK57::KK57:kk açılmıyor.bu ne yaaa dedim.. kural ihlallerinden 1 gün yasak yemişim..önce bir tuhaf oldumm:rolleyes::rolleyes:sonra çok hoşuma gitti..:D:Dvaybe dedim bayağı ciddi bir siteymiş dedimm..helal olsun dedimm:KK9::KK9::KK9:çünkü nedenini öğrenince aferimm.. nasılda takip ediyorlarr..K.K tüm yöneticileri,editörleri,,muneleri,,ben sizleri seviyorumm.:KK68::KK68::KK68:beni yasakladınız yaa daha bir bağlandım sizlere..:KK5::KK5:.....Amaninn 1 gün yokum bir sürü kurabiye eklemişler...ŞANSIMA BAK HELE.Nevrestem çok katılım olmuş yaa sondanda 1. olamicam:cry::cry:bide keleşli ablada katılmışş neyse onun kurabiyesi çakışıyor..(şaka şaka herkeze başarılarr..)Editörlerimm,,yöneticilerimm..o mavi üzgün yazan yere lütfen pro üye ve ayın şefinide görürüm inşallah..:KK53::KK53::KK53:..hepiniz :KK15::KK15:
Hadi bakalım insllh.Neyaptın banlandın.kııı

Günaydın herkezlere..Dün işe geldim..oturdum bilgisayarımı açtımm (çayım ve pooçam yanımda..)Eki Görüntüle 1366082 ...)Anaaa..o danee.:KK57::KK57:kk açılmıyor.bu ne yaaa dedim.. kural ihlallerinden 1 gün yasak yemişim..önce bir tuhaf oldumm:rolleyes::rolleyes:sonra çok hoşuma gitti..:D:Dvaybe dedim bayağı ciddi bir siteymiş dedimm..helal olsun dedimm:KK9::KK9::KK9:çünkü nedenini öğrenince aferimm.. nasılda takip ediyorlarr..K.K tüm yöneticileri,editörleri,,muneleri,,ben sizleri seviyorumm.:KK68::KK68::KK68:beni yasakladınız yaa daha bir bağlandım sizlere..:KK5::KK5:.....Amaninn 1 gün yokum bir sürü kurabiye eklemişler...ŞANSIMA BAK HELE.Nevrestem çok katılım olmuş yaa sondanda 1. olamicam:cry::cry:bide keleşli ablada katılmışş neyse onun kurabiyesi çakışıyor..(şaka şaka herkeze başarılarr..)Editörlerimm,,yöneticilerimm..o mavi üzgün yazan yere lütfen pro üye ve ayın şefinide görürüm inşallah..:KK53::KK53::KK53:..hepiniz :KK15::KK15:

Günaydınnn hoş geldin,ilk defamı mapısa düştün kardeşş :KK53::KK53: hadi ben alışkınım mapıs damlarına haberimizde olmadı hiç bilseydik don neyim yolardık sarma sarardık yerdin.Buraların adetidir bunlar yapılır mapısa yollanır mahkumda alır yer :KK70::KK70: temiz donları giyerr:KK53: ne ettin bacımmmm söyle hemen :KK19:
Benim kurabiyemle semiramisin kurabiyesi pişti oldu :KK19::KK19: iyi oldu ama bence..

Geldim geldim ablam tabi erkenden beni gormeye alistin dimii :KK48: esim rahatsizdi gec gitti gunaydiiin:KK46:bu kizin gelemeye niyeti yok ablamm yaa:KK62:

Sabah görmeyince ahaaa doğurdu herhalde :KK48: geçmiş olsun enişteyede,
Gelir merak etme,bırakmak istemiyor şimdi sıcacık yer nasılsa :anneadayı:

Günaydınnn hoş geldin,ilk defamı mapısa düştün kardeşş :KK53::KK53: hadi ben alışkınım mapıs damlarına haberimizde olmadı hiç bilseydik don neyim yolardık sarma sarardık yerdin.Buraların adetidir bunlar yapılır mapısa yollanır mahkumda alır yer :KK70::KK70: temiz donları giyerr:KK53: ne ettin bacımmmm söyle hemen :KK19:
Benim kurabiyemle semiramisin kurabiyesi pişti oldu :KK19::KK19: iyi oldu ama bence..

Sabah görmeyince ahaaa doğurdu herhalde :KK48: geçmiş olsun enişteyede,
Gelir merak etme,bırakmak istemiyor şimdi sıcacık yer nasılsa :anneadayı:
Saogol ablamm antalya cok soguk eksiye dustu usutmus
ayy cok soguk az daha dursun kizcem:KK48: sen nasilsin ablam:KK19:

Back
X