- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen böyle deyince fark ettim, Fazla ucuzcuymuşum yaHavyar olmasan kahvaltı yapmam,günüm iyi gitmez şekerim![]()
Hepsi öğretmen mi?Aplamı kardeşlerimi kahvsltıya çağırdım .Tatil ya hepsi çalışıyo .
Havyar hangi rengini seviyosun .Havyar olmasan kahvaltı yapmam,günüm iyi gitmez şekerim![]()
Aplamı kardeşlerimi kahvsltıya çağırdım .Tatil ya hepsi çalışıyo .
Sen böyle deyince fark ettim, Fazla ucuzcuymuşum ya
Ben ne kadar patates seviyorsam, eşim o kadar nefret ediyor, hasret kaldım resmen, haftasonları alıyor sadece, bende haftasonları kahvaltı yapıyorum![]()
Bizde avukat var iki örtmen iki tekstilci var.Hepsi öğretmen mi?
Havyar hangi rengini seviyosun .![]()
Yok yapmıyorum, uyanıp kahve içiyorum, sonra çayla devam ediyorum. Akşam 7de akşam yemeği yiyorum, sağlıksız biliyorumda, bünyem o kadar alışmış ki değiştiremiyorum bir türlü düzenimi. Haftasonu kahvaltı yapıyorum ya, bu sefer geceye kadar acıkmıyorum :) Eşim olmasa yemek yemeden yaşıycamNe güzelll yaa afiyet olsun yarasın
Normalde kahvaltı yapmıyormusun yoksa![]()
Bir ben çalışmıyorum.Bizde avukat var iki örtmen iki tekstilci var.
Yok yapmıyorum, uyanıp kahve içiyorum, sonra çayla devam ediyorum. Akşam 7de akşam yemeği yiyorum, sağlıksız biliyorumda, bünyem o kadar alışmış ki değiştiremiyorum bir türlü düzenimi. Haftasonu kahvaltı yapıyorum ya, bu sefer geceye kadar acıkmıyorum :) Eşim olmasa yemek yemeden yaşıycam![]()
Ama ablacım Ramazanda işim bir kolay ki sormaElime kalın bir sopa alacam gerisi söylemeyim istersen![]()
Ama ablacım Ramazanda işim bir kolay ki sorma
Sadece çay krizine giriyorum![]()
Hadi bakalım insllh.Neyaptın banlandın.kıııGünaydın herkezlere..Dün işe geldim..oturdum bilgisayarımı açtımm (çayım ve pooçam yanımda..)Eki Görüntüle 1366082 ...)Anaaa..o danee.kk açılmıyor.bu ne yaaa dedim.. kural ihlallerinden 1 gün yasak yemişim..önce bir tuhaf oldumm
sonra çok hoşuma gitti..
vaybe dedim bayağı ciddi bir siteymiş dedimm..helal olsun dedimm
çünkü nedenini öğrenince aferimm.. nasılda takip ediyorlarr..K.K tüm yöneticileri,editörleri,,muneleri,,ben sizleri seviyorumm.
beni yasakladınız yaa daha bir bağlandım sizlere..
.....Amaninn 1 gün yokum bir sürü kurabiye eklemişler...ŞANSIMA BAK HELE.Nevrestem çok katılım olmuş yaa sondanda 1. olamicam
bide keleşli ablada katılmışş neyse onun kurabiyesi çakışıyor..(şaka şaka herkeze başarılarr..)Editörlerimm,,yöneticilerimm..o mavi üzgün yazan yere lütfen pro üye ve ayın şefinide görürüm inşallah..
..hepiniz
![]()
Geldim geldim ablam tabi erkenden beni gormeye alistin dimiiMrymtlh de yok gelmedi bugün,doğum yapmış olabilirmi acaba hanımlar ..
Günaydın herkezlere..Dün işe geldim..oturdum bilgisayarımı açtımm (çayım ve pooçam yanımda..)Eki Görüntüle 1366082 ...)Anaaa..o danee.kk açılmıyor.bu ne yaaa dedim.. kural ihlallerinden 1 gün yasak yemişim..önce bir tuhaf oldumm
sonra çok hoşuma gitti..
vaybe dedim bayağı ciddi bir siteymiş dedimm..helal olsun dedimm
çünkü nedenini öğrenince aferimm.. nasılda takip ediyorlarr..K.K tüm yöneticileri,editörleri,,muneleri,,ben sizleri seviyorumm.
beni yasakladınız yaa daha bir bağlandım sizlere..
.....Amaninn 1 gün yokum bir sürü kurabiye eklemişler...ŞANSIMA BAK HELE.Nevrestem çok katılım olmuş yaa sondanda 1. olamicam
bide keleşli ablada katılmışş neyse onun kurabiyesi çakışıyor..(şaka şaka herkeze başarılarr..)Editörlerimm,,yöneticilerimm..o mavi üzgün yazan yere lütfen pro üye ve ayın şefinide görürüm inşallah..
..hepiniz
![]()
Geldim geldim ablam tabi erkenden beni gormeye alistin dimiiesim rahatsizdi gec gitti gunaydiiin
bu kizin gelemeye niyeti yok ablamm yaa
![]()
Saogol ablamm antalya cok soguk eksiye dustu usutmusGünaydınnn hoş geldin,ilk defamı mapısa düştün kardeşşhadi ben alışkınım mapıs damlarına haberimizde olmadı hiç bilseydik don neyim yolardık sarma sarardık yerdin.Buraların adetidir bunlar yapılır mapısa yollanır mahkumda alır yer
temiz donları giyerr
ne ettin bacımmmm söyle hemen
Benim kurabiyemle semiramisin kurabiyesi pişti olduiyi oldu ama bence..
Sabah görmeyince ahaaa doğurdu herhaldegeçmiş olsun enişteyede,
Gelir merak etme,bırakmak istemiyor şimdi sıcacık yer nasılsa![]()
Saogol ablamm antalya cok soguk eksiye dustu usutmus
ayy cok soguk az daha dursun kizcemsen nasilsin ablam
![]()
Bir lokma yiyorum ablacım, sigara kullandığım için, sigara altı birşey atıyorum ağzımaBen anlamam,kahvaltı günün en önemli saatidir ona göre
Az da olsa bir lokma yemeye çalış lütfen.
Sonrasında çıkıyor vücutta şimdi anlamazsın ama ona göre..