- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Ne yapıyorsun oralardaBu kış fena geçiyor resmen,her yer donuyır artıkbende iyiyim sağol siyaset yemek topiği arasında gidip geliyorum sürekli
![]()
![]()
Gerilmeye ne gerek var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapıyorsun oralardaBu kış fena geçiyor resmen,her yer donuyır artıkbende iyiyim sağol siyaset yemek topiği arasında gidip geliyorum sürekli
![]()
![]()
Aynen ablam beni bu gunlerde dogum disinda hic bisi disari cikartamazzBu kış fena geçiyor resmen,her yer donuyır artıkbende iyiyim sağol siyaset yemek topiği arasında gidip geliyorum sürekli
![]()
![]()
Doğumdan sonra zor görürüz seni meryemimAynen ablam beni bu gunlerde dogum disinda hic bisi disari cikartamazz![]()
Yaaaa ben 40+ 1 de doğum yaptimGeldim geldim ablam tabi erkenden beni gormeye alistin dimiiesim rahatsizdi gec gitti gunaydiiin
bu kizin gelemeye niyeti yok ablamm yaa
![]()
Doğurun doğurun, sıra bana geldiğinde etrafımda bolca tecrübeli olsunYaaaa ben 40+ 1 de doğum yaptimkız benimkide. Birde erken
Benim kikizimda kırk hafta bir gunlukken gelmişti yakındır yakin![]()
Dua edin kizim bana ceksinDoğumdan sonra zor görürüz seni meryemim![]()
O zaman inşallah sana çekerDua edin kizim bana ceksino zaman sorun olmaz
Ay aynen ya butun hazirliklari yaptim olece bekliyorum ne sanci ne bisi yokYaaaa ben 40+ 1 de doğum yaptimkız benimkide. Birde erken gelir derler
Bir lokma yiyorum ablacım, sigara kullandığım için, sigara altı birşey atıyorum ağzıma![]()
Ne yapıyorsun oralarda
Gerilmeye ne gerek var![]()
Aynen ablam beni bu gunlerde dogum disinda hic bisi disari cikartamazz![]()
Yaaaa ben 40+ 1 de doğum yaptimkız benimkide. Birde erken gelir derler
Zam gelmiş demi yineSigara içşnce mutlaka yemeye çalış olurmu,aynı dert bendede var habire içiyorum
Olsun ekşınlı oluyor
AQman çıkmada zaten otur evinde dinlen
Yok kızlar biraz daha geç gelir dombik![]()
Inşallah pinkomm sen dogurana kadaaarrrO zaman inşallah sana çeker![]()
Yaa en iyisi şu migren im geçene kadar uyuyayim karıştırmaya basladım herseyiSigara içşnce mutlaka yemeye çalış olurmu,aynı dert bendede var habire içiyorum
Olsun ekşınlı oluyor
Hep oturup yatiyom zaten ablammSigara içşnce mutlaka yemeye çalış olurmu,aynı dert bendede var habire içiyorum
Olsun ekşınlı oluyor
Ümitsiz vaka olarak görüyorsun demi beniInşallah pinkomm sen dogurana kadaaarrr
Selam hoş geldinMerhabaaa![]()
Merhabaaa![]()
selammmmSelam hoş geldin![]()
Aynen oleee benim kiz okila baslamadan yapsan bariÜmitsiz vaka olarak görüyorsun demi beni![]()
Selam tatlım, napıyorsun
selammmm![]()
KısmetAynen oleee benim kiz okila baslamadan yapsan bari![]()
banlanmak buymuş hep merak ediyodum..ahada gösterdiler işte..Hadi bakalım insllh.Neyaptın banlandın.kııı