- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
Yanlislik oldu alinma hemenşeftali ben yaptım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlislik oldu alinma hemenşeftali ben yaptım![]()
yok canımYanlislik oldu alinma hemen![]()
oda olur
Olar tabikide hazir gelen hic bisiye hayir demem
yok canım
oda olur![]()
hımm millette pek alışmamış tabi soğuk olunca valla biz istanbulda donuyoruz _2 lere kadar iniyorNormalde hep ilik ama simdi heryer soguk kar yagiyor ya onun soguklugu burda kuzeyden esiyor klimalar falan evleri pek isitmiyor
Aynen pek alisik degiliz burada gece eksilerdeydihımm millette pek alışmamış tabi soğuk olunca valla biz istanbulda donuyoruz _2 lere kadar iniyor
mamamia![]()
akşam poğaça yapıcam da hazırlık
![]()
Ole olcak gibi oda benle uyumaz gibi geliyor bazen diyor siz uyumazken ben nasil uyuycam diyebide disardan herkes onu bisi yapamaz gibi goruyor ama evde oyle degil buda benim hosuma gidiyor kimse inanmiyor bana talha sunu yapar falan dedim mi yok artik derler
![]()
getireyim abla![]()
Ablam ya bisi sorcam sana bu dogumdan once nisan geliyormus ya herkeste farkli oluyormus pembe olmazsa nisan oldunu nerden anlarim ki nasil bisi oluyor
valla bacımm doğalgaz yanıyor giriyor bize kol kadar yetmiyor yatarken elektrik battaniyesini takıyom kanlarımız çekilmiş genede donuyoruzz..Aynen pek alisik degiliz burada gece eksilerdeydi
Iyi oluyor ama nazar degmesinPeynirli yapta bizde yiyelim
Aferşn enişteye takdir ettim cidden,dışardan farklı görünğnce evde de yapınca kimse inanmaz tabiki
Sağollll şekercim,bende şeker ikram ederim sana
Bak böyle bir açıklaması var bunun.
Nişan: gebelik boyunca kapalı olan rahim ağzında rahmi ve bebeği enfeksyonlardan korumak amacıyla pelte gibi sümükümsü bir tıkaç oluşur. Bu tıkaca da nişan denir. Rahimdeki kasılmaların etkisiyle genişleyen rahim ağzından bu tıkaç düşer. Gebe kadın bunu akıntı şeklinde fark eder. Bu sümüksü tıkaç aynı zamanda hafif pembemsi kanla bulaşmış (ancak kanama olmayan) şeklindedir. Halk arasında buna belirti, nişan, iz de denir. Nişan geldiğinde hemen hastaneye gitmek gerekmez. Bu doğumun çok yaklaştığını bugün yarın doğumun gerçekleşeceğini gösterir. Hazırlıkları gözden geçirmek için zamanınız vardır.
hadi yaaavalla bacımm doğalgaz yanıyor giriyor bize kol kadar yetmiyor yatarken elektrik battaniyesini takıyom kanlarımız çekilmiş genede donuyoruzz..
Kızımız geliyor mu yoksaIyi oluyor ama nazar degmesinablam onu bende okudum da sabah namzdan bari cok akintim geldi ya kac kere çamaşırı degistirdim de ne oluyor oldum
tamam ablam görüşürüz
hadi yaaaburayada dogalgaz geliyor daha bizim mahalleye gelmedi ama sanki buralarda daha ucuz gibi geliyor bana
Tunaydin dicektin heraldeGunaydinnn ![]()
Hoşgeldin canımsohbet var dediler geldik selamlar hanımlaaaaa
baykuş kurabiyeci evde profeyşın makine var da ne söylemiyon ,şimdi şipşakçı aratacan bu karda bana![]()
Hayir rankli degil ama su gibide ic camasirimda pek renk olmuyor normal akinti rengi kaliyor kalanKızımız geliyor mu yoksaCanım renkli akıntın mı var
Nişan olabilir
![]()
valla bilemicem şimdi nevroş olmuyo ,benim daş gibin kurbilerim foto sayesinde pamuklaaa gibi gözükebilirdiHoşgeldin canım
Bazı çekimler çok güzel öyle olunca tanıtım daha güzel oluyorYakında yarışma için şipşakçı tutacağız
![]()