O zaman değil canım sen yinede tedbirli olHayir rankli degil ama su gibide ic camasirimda pek renk olmuyor normal akinti rengi kaliyor kalan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman değil canım sen yinede tedbirli olHayir rankli degil ama su gibide ic camasirimda pek renk olmuyor normal akinti rengi kaliyor kalan![]()
Öğlen oldu ne günaydını![]()
Bana gore gunaydin amaTunaydin dicektin heralde![]()
Ellerine sağlık gayet güzel görünüyor sayenizde yeni tarifler öğreniyoruz..valla bilemicem şimdi nevroş olmuyo ,benim daş gibin kurbilerim foto sayesinde pamuklaaa gibi gözükebilirdi![]()
tadı mükemmel vallahi de ben ısıyı tutturamadım burdan atsam kafanızı yarar ama yeniyo yani hatalarımı gördüm birdahakine olmaz inşallahEllerine sağlık gayet güzel görünüyor sayenizde yeni tarifler öğreniyoruz..![]()
bizde gidiyoduk zatenBana gore gunaydin ama![]()
Yaww heee heee sen birahh palaveraatadı mükemmel vallahi de ben ısıyı tutturamadım burdan atsam kafanızı yarar ama yeniyo yani hatalarımı gördüm birdahakine olmaz inşallah![]()
na atarım burdan kafana akıtırım beyninin pekmezini görürsün gününüYaww heee heee sen birahh palaveraa![]()
Eminim öyledirtadı mükemmel vallahi de ben ısıyı tutturamadım burdan atsam kafanızı yarar ama yeniyo yani hatalarımı gördüm birdahakine olmaz inşallah![]()
O kurabiyelerini yaptı bize haksızlık olmasın diye konu açmadıbizde gidiyoduk zatenşşşt hani kurbiler hani hani
![]()
niye haksızlık oluyo ki toliin guzuuuum ambargon mu vaa seninEminim öyledirÇok fazla piştiğinde sert olabiliyor ama ısırınca öyle değildir
O kurabiyelerini yaptı bize haksızlık olmasın diye konu açmadı![]()
na atarım burdan kafana akıtırım beyninin pekmezini görürsün gününü
![]()
Çok güzel olmuş bizim gözler açıldı ,korktuk eklemesine kesinlikle izin vermedim.niye haksızlık oluyo ki toliin guzuuuum ambargon mu vaa senin
iyi bari birinden kurtulduk![]()
Kurabiyeler o kadar fazla olduki fırlatmaya başladık
![]()
Na böyle egilirim iskalarsin![]()
kızarmış marshmallowNe yiyoruzHoşgeldin canım nehaber
![]()
Nimet o nimetttt atilir mi hiçKurabiyeler o kadar fazla olduki fırlatmaya başladık![]()
Öyle kalirsin isteooovvvvvvvvvvv ovvvvv
Eki Görüntüle 1366395
benim kurabiyelerim çok amaçlı mutfak çakısı gibidir taaam mıNimet o nimetttt atilir mi hiç![]()
![]()