- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Asıl benim 1. Olmam lazim. Bu 3. Yarismamhayırr..ben yeni üyeyim.. ve ilk kez katılıyorum o yüzdenn ben olucammm..
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl benim 1. Olmam lazim. Bu 3. Yarismamhayırr..ben yeni üyeyim.. ve ilk kez katılıyorum o yüzdenn ben olucammm..
![]()
Hahahahyarışmanın yarısıyla mütabakata vardım müttefik oldum Allah sonumu hayreylesin![]()
dyip diyip geliyonuz be eminim ilk 3 tede gelmem demişindirAsıl benim 1. Olmam lazim. Bu 3. Yarismamvallaha bidaha davosa gelmem
![]()
Valla ne yalan soylim öyle oldudyip diyip geliyonuz be eminim ilk 3 tede gelmem demişindir
baykuşlu yidi bitirdi bizi dağılalım panpalar![]()
Çuvalı kafasina gecirmen gerekbenim kurabiyem baykuşu yıgmazmı laynn yereeeee![]()
gidimde komut verim ben kurabişlerimeeeeÇuvalı kafasina gecirmen gerek![]()
Bence birlik olmaliyizgidimde komut verim ben kurabişlerimeeee![]()
yok hadi o baykuşu yaptın ne diye gerçek karla sunum yapıyon bu kadarmı hoş olur bide adranınki yok annem yok küstümm benndyip diyip geliyonuz be eminim ilk 3 tede gelmem demişindir
baykuşlu yidi bitirdi bizi dağılalım panpalar![]()
ben tutum siz dövünnnnnBence birlik olmaliyizhep beraber dalarsak baykusun agzini burnunu kirariz
![]()
du daha nevroş candyshopun geri kalanı gelmedi....
@Kajmery34
@FallenAngel
@minnakmimar
@BenIpek
@statistician
dombikle kark yaptı zatiii...
kızlaaar kurbiler hazır mııııı![]()
Siz baykuş kurabiyeden bayağı korkmuşsunuzşşşt baykuşlu çekimi kopyaladın dimiiiii seni seniiiiEki Görüntüle 1366448
Eki Görüntüle 1366448 Eki Görüntüle 1366449 Eki Görüntüle 1366450 Eki Görüntüle 1366451 Eki Görüntüle 1366452 Eki Görüntüle 1366453 Eki Görüntüle 1366454 bunlarda internetteki diğer baykuşlu kurabiyelermiş...
biz kurabiyelerin derdinde bu bacımda doğurma derdinde canımm yaaa kötüyüz biz kötüüNormal olcak 6gun kaldi o yuzden tedbirli oluyorum napem zaten millet dogurmadin mi diiip duruyo sinir ediyo
Ben çiçah atarim kafasinaben tutum siz dövünnnnn![]()
Amanın neden öyle düşündünbu yarışmada şike varrrrr![]()
rüyama girer yeminleSiz baykuş kurabiyeden bayağı korkmuşsunuz![]()