• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Ben de hergün yapmıyorum:KK53:En çok kalem ve rimel kullanıyorum zaten:KK45:
Bende illa yapmam gerekiyorsa, eyeliner ve rimel kullanıyorum, saçıma bakarım, fönümü çekerim falan ama iş makyaja geldimi daral geliyor bana:-)
Unutup gözümü ovalarım falan zaten:KK70:

Sohbet çok güzel ama benim kuru fasulye yanına pilav yapmam lazım:KK45:Görüşürüz:KK15:
Pinko bugün yine uyuma kaybolma ortalardan:KK20:

Bende illa yapmam gerekiyorsa, eyeliner ve rimel kullanıyorum, saçıma bakarım, fönümü çekerim falan ama iş makyaja geldimi daral geliyor bana:-)
Unutup gözümü onalarım falan zaten:KK70:
Onu ben de yapıyorum:KK70:Sık yapmayınca:KK45:
Cildim hassas fondöten çok kullanamıyorum zaten:KK53:

Kiz yazik ama bana depresyondan yeni ciktim tazeyim :-):-):-)

Böyle daha iyi çıkarsın, dayak cennetten çıkma demişler, bi nedeni var elbet:KK70:
Sohbet çok güzel ama benim kuru fasulye yanına pilav yapmam lazım:KK45:Görüşürüz:KK15:
Pinko bugün yine uyuma kaybolma ortalardan:KK20:
Tamam bugün cuma ya uyumam:-)
Aslında uyumak istemyorum, eşim uyuyor, ona bakınca bende uyuyorum:p

senden ogrenecegimiz var sana ogretmek ne haddimize vandaym abla :-):-):-)

Estafurullah hayatım,öyle şey olurmu ben ble neler öğreniyorum gençlerden :KK19::KK19:

Unutup gözümü onalarım falan zaten:KK70:

Makyajsız olmaz pinkocum,rujunu süreceksin rimelliyeceksin gözlerini,kalemini çekeceksin,parfümünüde bolcana fıslayacan işte.
Giyinip kocayı evde bekleyeceksin yani :rolleyes::KK8:

Estafurullah hayatım,öyle şey olurmu ben ble neler öğreniyorum gençlerden :KK19::KK19:

Makyajsız olmaz pinkocum,rujunu süreceksin rimelliyeceksin gözlerini,kalemini çekeceksin,parfümünüde bolcana fıslayacan işte.
Pembe pijama neyine yetmiyor:KK70::KK70:
Hava çok soğuk ablam ya:KK23:

Okadar suslenicemm birde evde durucam heyyyyyyy :-):-):-):-)

Ben evde karanlıkta oturuyorum hep, elektrik gidince korkuyorum sadece, psikolojiye bak:KK70:
Bunların hepsi,küçükken izlediğim korku filmleri yüzünden:KK70:

Bayılırım korku filşmlerine :KK53::KK53:

Uvvv.. Baby:confused:
Bende süslenirsem hangi özel günü kaçırdım acaba diye düşünür:KK70::KK70::KK70:
Dur bugün süsleneyim de bi tırssın:KK70::KK70:

Yazıkk kızzz damat tırsmasın şimdi,giyin güzelcene süslen püslen ayakkabıda giy kapıyı öyle aç dumura uğrasın :KK53::KK53:

Bayılırım korku filşmlerine :KK53::KK53:

Yazıkk kızzz damat tırsmasın şimdi,giyin güzelcene süslen püslen ayakkabıda giy kapıyı öyle aç dumura uğrasın :KK53::KK53:
Bende şimdi çok seviyorum da, küçükken izlediklerimin etkisindeyim hala :))
Gelene yakın yapayım, ev buz gibi..
Korksun bugün kızdırdı zaten beni:KK53:

Back
X