- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
Aaaaaa neler duyuyorum öyle,ben yapsam kocam hastamısın der banaadam alışkın değil anacım picamalara
Mummu kim bulcak simdi esim i aradim gelir beni almaya
Ne korkacan ayol mum yak aydınlansın etraf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaaa neler duyuyorum öyle,ben yapsam kocam hastamısın der banaadam alışkın değil anacım picamalara
Mummu kim bulcak simdi esim i aradim gelir beni almaya
Ne korkacan ayol mum yak aydınlansın etraf
Aynı benBöyle vahşetli filimleri severim bol kan olacak kesecek biçecek bayılıyorum
Yelkenleri suya iner kesin![]()
Cocukluguna inmek gerek az vampirli film izleseydinBen evde karanlıkta oturuyorum hep, elektrik gidince korkuyorum sadece, psikolojiye bak
Bunların hepsi,küçükken izlediğim korku filmleri yüzünden![]()
O benim favorim ya, çok seviyorum Vampir filmlerini, bütün vampirli dizileri izlemişimdirCocukluguna inmek gerek az vampirli film izleseydin![]()
Aynı ben
Akşam açıyorum, benimki yine açtın psikopatça şeyleri der, izlemez hiç![]()
ZevksizlerHamileyken bile izlerdim yani
Eşimde hiç sevmez o tür filmleri![]()
Zevksizler![]()
Korkudan yapmisimdirAlıntının içine yazmışsın mesajı..
,Eşin gelecekse sorun yok![]()
Tamam izlerimAynen zevmiyor işte
Film tavsiyesi sana mezarına tüküreceğim var 1ve 2 kesin seyret derim
Bende ask filmlerini sevmem hic vurdulu kirdili olucak yada fantastik olucakO benim favorim ya, çok seviyorum Vampir filmlerini, bütün vampirli dizileri izlemişimdir![]()
Korkudan yapmisimdir![]()
Tamam izlerim
Mutfakta uğraşırken çok film izliyorum![]()
Bende ask filmlerini sevmem hic vurdulu kirdili olucak yada fantastik olucak
GencliktenAnaaaa niye korktun ayoll
Gerilim tarzı bir filim beğenirsin kesin.![]()
Pazartesi izlerim, söylerim beğenirim ama. Ben bitek ödüllü filmleri beğenmiyorumAnaaaa niye korktun ayoll
Gerilim tarzı bir filim beğenirsin kesin.![]()
Yok kiz okadarini benim gozum yemezBend eonları pek sevmemibenim kanlı olacak filimlerim mesela testere serisini seyrettim![]()
Sarı keleş güzel keleş seni gidi gidi.Mersi vanım,yemek hazır olunca buraya vakit kalıyor işte
Oldum oldum,yok değil ya,yarın kızımın doğum günü yemeğe gideceğiz orduevine,zaten saç işini halletmem lazımdı tembellikten gidememiştim.Aradan çıktı bu vesileyle![]()
Evveeeet bende bende.O benim favorim ya, çok seviyorum Vampir filmlerini, bütün vampirli dizileri izlemişimdir![]()
Evet güzeldi o daSarı keleş güzel keleş s
Evveeeet bende bende.Alacakaranlık serisi kitapları daha güzel.
CNBC vampir dizileride güzeldi.Heyecanlı .Evet güzeldi o da![]()