• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Iyı geceler hanımlar:KK25:
Hanım abla kızının dogum gunu kutlu olsun:KK73:
Saclarınıda gule gule kullan:KK68:
Kızlar hamıle arkadas vardı dogurdumu acep yazmamıs sanırımo_O:anneadayı:

İyi geceler hoş geldin :KK52:
Çok teşekkürler sağol,saçlar iyi oldu epeydir bakım yapılmamıştı kendine geldi biraz .
Bugün yoktu,ayın 13'ü diye bekliyordu,hwr an herşey olabilir doğumada girmiş olabilir..

Öyle abla yaaa :eek:benim kız bu sene 16 ya girecek bu gün topuklu ayakabı giydi bir zamanlar eteğimi çekiştiren kız şimdi beni geçmiş :nazar:Allah uzun sağlıklı ömürler versin yavrularımıza :KK68:

Tatlım senide öperim :KK60:
Maşallah genç kız oldu:nazar::KK73:

Öyle abla yaaa :eek:benim kız bu sene 16 ya girecek bu gün topuklu ayakabı giydi bir zamanlar eteğimi çekiştiren kız şimdi beni geçmiş :nazar:Allah uzun sağlıklı ömürler versin yavrularımıza :KK68:

Tatlım senide öperim :KK60:

Şimdi en deli zamanı varya,herşeye bahane bulurlar,seni beğenmezler,falan filan işte..
Aminnnn canım tüm evlatlarımıza inşallah :KK60:

Nihahahahah:KK70::KK70::KK70: sen daha durr ben neler edicem o kemeri yedirtmiycem sana:KK62::KK70:

Kemermi didinnnnn :cool::cool::cool:

İyi geceler hoş geldin :KK52:
Çok teşekkürler sağol,saçlar iyi oldu epeydir bakım yapılmamıştı kendine geldi biraz .
Bugün yoktu,ayın 13'ü diye bekliyordu,hwr an herşey olabilir doğumada girmiş olabilir..
Hosbuldum ablam:KK52:
Arada degısıklık ıyıdır guzel olmustur emınım:KK19:

Back
X