Anne miyim es mi

beyazzambak28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
175
141
38
Kızlar küçük kızım krese başladı 31 aylık. Iyi ce hırçınlasti ne bulursa fırlatıyor oğlan desen kolik 2 aylık. Uykularimiz birbirine girdi eşimde saolsun yardimci ama bir yandan da o ilgi bekliyor e oda haklı 40 ta çıktı ama bişey yok bende.napiyim akşam 8 de oğlan la beraber bende bayiliyorum odalarda ayrı kız babayla ben oğlan la uyuyoruz.off ne zaman düzene girer hersey:KK43:eşimde haksızlık ettiğim için üzülüyorum dün artık senden beklentim yok dedi iyi ol yeter ben alıştım dedi.ama böyle olurmu onu istemediğimi düşünüyor :KK43:ama napayım yorgunluktan pert oldum resmen :KK43:

Öncelikle eşini gerçekten çok takdir ediyorum, anlayışından ve sana yardımından dolayı. Çoğu erkek bu konuda anlayışsız olabiliyor maalesef. Kolik sıkıntısı benim oğlumda da vardı. Çok zor ama biraz daha sabretmen gerekiyor. Anason çayı, rezene çayı falan deneyebilirsin oğlunda. Faydasını görürsün. Bizde az mı sabahlamadıydık arabalarda:) Zamanla herşey rayına oturur ve keyifli bir aile olursunuz inşallah. Sabretmen lazım. Kolay gelsin. Ama yine de fırsat buldukça eşini deihmal etmemeye çalış.

Valla bu konuda eşimin aabrına şaşıyorum. Eğermki gerçekten meşgulsem o ara yoğunsam hastaysam asla teklif bile etmez. Bence anlayışlı olması gerekir. Belki cinsellikle değil güzel sözle veya jestlerle mutlu edebilirsiniz. Hepten ilginizi koparmayın.

Sanki beni anlattin aynı dert bende kocam bosucak artık beni bende çocuğun birini yanima alıyorum küçüğü 2 aylık 40cikti bende de tık yok takipteyim

Çocukların odaları yok mu?
Ne olursa olsun evlilikte yatakların ayrılmasına karşıyım.
Önce buna bir çözüm bulun bence.

Kızlar küçük kızım krese başladı 31 aylık. Iyi ce hırçınlasti ne bulursa fırlatıyor oğlan desen kolik 2 aylık. Uykularimiz birbirine girdi eşimde saolsun yardimci ama bir yandan da o ilgi bekliyor e oda haklı 40 ta çıktı ama bişey yok bende.napiyim akşam 8 de oğlan la beraber bende bayiliyorum odalarda ayrı kız babayla ben oğlan la uyuyoruz.off ne zaman düzene girer hersey:KK43:eşimde haksızlık ettiğim için üzülüyorum dün artık senden beklentim yok dedi iyi ol yeter ben alıştım dedi.ama böyle olurmu onu istemediğimi düşünüyor :KK43:ama napayım yorgunluktan pert oldum resmen :KK43:
Ayrı yatmanız ilişkinizin selameti acısından cok iyi değil.

cinsellik mevzuunu biraz daha erteleyebilirsiniz, sonucta birliktesiniz.

Büyük kızınızın hırçın olması çok normal.
Eve kardeşg elmiş.
Siz de yapılabilecek en kötü şeyi yapmışsınız.
Sanki çocuklar paylaşılmış gibi.
Siz eve yeni gelen, kızınızın şu anda hiç de kolay kabul edemeyeceği yeni bebekle yatıyorsunuz..
Sizin sakin kalamamanız ve panik havanız çocuklara daha çok zarar verin.
Birazcık daha eşinizi düşünmeyiverin.
Birkaç aya zaten herşey yoluna girecek..
Önceliğiniz kızınız olsun..

Kızlar herkese teşekkürler haklisiniz oda ayırmak hiç uygun değil belki ama gece sürekli ağlayan emen bir bebek düşünün kizimda maşallah deliksiz uyur aynı odada defalarca uyandı bu sefer anne süt getir anne yanıma yat bende napicagimi şaşırdım oyüzden odaları ayırdım eşimde gerçekten çok iyi fakat işte nede olsa erkek.ne bileyim aman dua ediyorum inş hersey duzelir

Bu arada cinsellik yönünden de isteksizlik hat safhada.herhalde hiç olmasa umrumda olmaz bu durum beni rahatsız ediyor:KK43:hep böyle hissedecekmisim gibi.
Sanki beni anlattin aynı dert bende kocam bosucak artık beni bende çocuğun birini yanima alıyorum küçüğü 2 aylık 40cikti bende de tık yok takipteyim
Canım bizimki boşanamazda artık kardes gibiyiz diye Şakaya vuruyor ama ben anlıyorum tabiki

Çocuklarla uyumanız hiç mantıklı gelmedi bana.
Bu kadar ilgisizlikle bir yerde patlar adam.
Kendinize bir çeki düzen verin.
Ah canım bende makine değilimki okuldanda mudurum söyleniyor rapor.aldim diye neyim ben zeynamiyim amazon savaşcısı. Valla alıp başımı kaçıp gidesim var:)çocuklarla uyumak deneyelimde bayılmak diyelim biz ona:)Velhasılkelam bekarlık sultanlik mis :)

Ah canım bende makine değilimki okuldanda mudurum söyleniyor rapor.aldim diye neyim ben zeynamiyim amazon savaşcısı. Valla alıp başımı kaçıp gidesim var:)çocuklarla uyumak deneyelimde bayılmak diyelim biz ona:)Velhasılkelam bekarlık sultanlik mis :)

Tabi ki ama yine de evlilik açısından ayrı uyumak hiç sağlıklı değil.
Çocukların ayrı bir odada olmaları gerek.
Küçüğü odanıza alabilirsiniz şimdilik tabi ama eşinizle ayrı uyumayın.

Kızlar herkese teşekkürler haklisiniz oda ayırmak hiç uygun değil belki ama gece sürekli ağlayan emen bir bebek düşünün kizimda maşallah deliksiz uyur aynı odada defalarca uyandı bu sefer anne süt getir anne yanıma yat bende napicagimi şaşırdım oyüzden odaları ayırdım eşimde gerçekten çok iyi fakat işte nede olsa erkek.ne bileyim aman dua ediyorum inş hersey duzelir

Kızınız deliksiz uyuyorsa oğlunuzun uyuduğu odaya almayın, başka odada tek yatsın, kapılarınız açık olsun, koridor ışığıı da açık bırakırsınız. Kesinlikle yatakları ayırmayın.

en azından haftada birkaç gün çocuklar uyuduktan sonra 1-2 saatte olsa birlikte özel vakit geçirin..eşiniz için 1-2 saat az uyuyun...çünkü bunu hakediyor..

canım bu gecici bir durum eşini kırmadan üzmeden anlatmalısın. eğer çocuklarınızı birisine bırakma ihtimalin anne kayınvalide gibi varsa 1-2 saatliğine yanlız kalabilirsiniz.

Eşiniz de bir zahmet idare edecek artık. Biri 2.5 yaşında, diğeri daha yeni kırkı çıkmış iki tane BEBEK..
Eşiniz anlayış gösteriyormuş, kendinizi suçlu hissetmeyin ona da hissetirmeyin (yoksa bunu kullanır)
İki bebek kolay mı..? kendinizi hiç kötü hissetmeyin en zor zamanlarınız bunlar (çocuk bakımında)
Siz nerEde bayıldıysanız orda kalın... hem bebeleri idare et birde kocayı idare et.. olmaz öyle
Beyfendi kendine bakar, herkes elini taşının altına koyacak.
Cinsel açıdan sizin isteksiz oluşunuz,
Hatta o yanaşmazsa istemezse sizin bayram ettiğiniz bir dönem bu:KK73:
Normaldir bedenen yorgunsunuz. Uyumak uyumak dinlenmek tek ihtiyacınız olan..
Sağlıkla büyütün:emir_bebek: bir oğlan bir kız ne güzel ya... maşallah:nazar:

Canım anlıyorum ben seni. Şimdi aa olur mu giyin süslen kocanı ihmal etme ederseeen adamın gözü dışarı kayar ağlarsın sonra gibi şeyleri söyleyen çok olacak. Ama o baygınlık geçirecek kadar yorulma halini, bırak giyinip süslenmeyi tuvaletimi tam yapsam şükür halini yaşamayan bilmez.
Çocuklar bi süre böyle gidecek ona çözüm yok. Büyük çocuğuna daha ilgili olabilirsen ne ala. Senin sevginin azaldığını düşündüü için hırçınlaşıyor. Onun haricinde eşinle konuş. Ben bu durumdan hiç hoşnut değilim seninle vakit geçirmeyi çok özledim ama şu döneni atlatalım sonra daha güzel olacak her şey de. Ben böyle bi konu konuşmadım. Adam beni isteksizlikten soğumadan dolayı ilgilenmiyorum sandı. Halbuki benim de senin gibi saçımı tarayacak vaktim enerjim yoktu. Göremedi.

Büyük kızınız odasında yatsın sende esinle kendi odanda uyu bebeğin de sizin odada Beşikte uyusun neden bebeği yanına alistiriyorsun benim bebegim de kolikti ama yinede yanımda uyutmazdim bende çok yorgun oluyordum 10 dk vakit bulsam uyusamm diyordum eşimde çok anlayisliydi bana da yardımcı oluyordu ama ben ne kadar yorgun olsamda eşimle ilgilenmeye çalışıyordum iyice birbirimizden kopmayalim diye

Ayrı yatman yanlış fakat cinsellikten daha önemli mevzularınız var.Çocuklarla ilgili problemler.Eşin bekleyebilir nedir yani.Sen niye haksızlık yapmış oluyorsun ki.9 ay hamilelik sıkıntılarıyla boğuş,bebek dünyaya getir,gecen gündüzüne karışsın.Öbür oğlunun başka bir hastalığıyla uğraş,hormonların yeni oturmaya başlıyor,ev işleri snede...sonra kocana haksızlık yaptığını düşün.Yok böyle birşey.Bir evlilikte cinsellik önemlidir ama şu anki durumun müsait değil diye gidip boşayacak veya başkasına kayacak kadar pamuk ipliğinde değildir sanırım evliliğiniz.Bekleyebilir eşin.

X