- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım bugün ki arkadaşlar için okudum allah kabul etsn

Yaa amiin inşallah ne güzel duaMucizemsn
Gelincik78 S Sabr-Sukur-Dua
buradayimfiruze
sweetgirlcandy
icimdekisess için okudum Allah kabul etsin tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
burda söyledim mi bilmiyorum ama geceleri çocuklarımızın oyuncaklarına basalım ayağımızın altı biraz acısın o günler gelsin inşallah
![]()
Amin canım Allah razı olsun. Bu listedeki ve forumdaki anne olmak isteyen herkese nasip olsun annelikYaa amiin inşallah ne güzel duaallah kabul etsin sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini
![]()
Amiiiin amiiiin inşallah canım benimMucizemsn
Gelincik78 S Sabr-Sukur-Dua
buradayimfiruze
sweetgirlcandy
icimdekisess için okudum Allah kabul etsin tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
burda söyledim mi bilmiyorum ama geceleri çocuklarımızın oyuncaklarına basalım ayağımızın altı biraz acısın o günler gelsin inşallah
![]()
Bugün 9. ve 10. kişiye okuyoruz 2 güne yetişirseniz ekleyelim çünkü son 2 gün kaldıKızlar merhaba bende katılmak istiyorum. Eklermisiniz![]()
Yaa tüh yeni gördüm bu dua grubunu geç kalmışımBugün 9. ve 10. kişiye okuyoruz 2 güne yetişirseniz ekleyelim çünkü son 2 gün kaldı![]()
Arkadaşlarıma okudum Allah kabul etsin dilekleriniBugün sıradaBir Pelincik ve
Merayyy var.
Merayyy arkadaşımız güzel haberi aldı kendisi hamile. İnşallah sağlıkla kucağına alır bebișini
agustos72
burcusami
Mucizemsn
Gelincik78
S Sabr-Sukur-Dua
buradayimfiruze
sweetgirlcandy
icimdekisess
![]()
Bir Pelincik
![]()
Merayyy
Y yakut1
G Glsgl
edaecoo
S sedeom
Ekliyorum canım seni de okursun okursunYaa tüh yeni gördüm bu dua grubunu geç kalmışım1.kişiden başlayayım yetişmeye çalışayım okuyunca etiketlerim yetişemezsem sıkıntı yok arkadaşlara vesile olur inşallah
![]()
Amin allah razı olsun canımsweetgirlcandy
icimdekisess Rabbim dualarınızi kabul etsin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins en güzel zamanda kızlar
![]()
Amin balım Allah razı olsunArkadaşlarıma okudum Allah kabul etsin dileklerini![]()
Merayyy hayırlı olsun canım
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kavuş yavruna inşallah
![]()