• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olabilmek niyetiyle okuyoruz 🍀

Gnaydn kızlar nasp olursa insallan 10-11 arası transferm olacak iki yumurtam ikinci güne kdr ilerlemişti riske atmak istemedkleri için bugn 3. Gün embryosu olarak transferm olcak (gerçi ikisini de mi istesem bi diye düşünmüyo değilm ama karar veremedm doktora danscam) sizden ricam müsait olan okumak isteyen bir-iki tane ayet-el kürsi okur mu bnm için hepinizden allah raZı olsn☺️🤲🤗
Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım inşallah hayırlısıyla hamile kalıp evlatlarını kucagına alırsın 🧿❤️

Gnaydn kızlar nasp olursa insallan 10-11 arası transferm olacak iki yumurtam ikinci güne kdr ilerlemişti riske atmak istemedkleri için bugn 3. Gün embryosu olarak transferm olcak (gerçi ikisini de mi istesem bi diye düşünmüyo değilm ama karar veremedm doktora danscam) sizden ricam müsait olan okumak isteyen bir-iki tane ayet-el kürsi okur mu bnm için hepinizden allah raZı olsn☺️🤲🤗
Canım ben okurum hayırlısı ne ise o olur inşallah🤲

Bende bütün isteyenler için ve kendim için okudum inşallah bu yeni gelen yılda bütün isteyenlerin kucakları hayırlısı ile dolar Rabbim evlerimize neşe getirecek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bu güzel cuma gecesinde dualarımızı kabul etsin inşallah 🤲🤲🌸🌸

Back
X