haklısın canımmm daa buyuk sehırde olmadığımız ıcın sorun oluo gıdıp gelmek esimin butun ızınlerı bıttı ancak 2011 ızınlerınden kullanabılır ocaktan sonr..a yoksa yıne tup yapmayacaklar
doktorum kızdı bana zaten sizin spontan bıle olabılır dedii yazık dedi bukadar ilaç verılmıs sana hiiç gerek yoktu dedi bu transfer olursa bıle sonraki yine aşılama olacak:))))))
benım ılaçlar cok yan etki yaptı cnm bana yaa bunları yasamıskken elle tutulur bıseyler olsun ısterdım ama dediğin gibi kısmet benım uzulduğum dr okadar guzel yumurtaların varkı dedı aynı boyuttaydı hepsıı ve ıkı gun sonra bırer bırer çatlamışlar:))
cookk öptumm saol moral için bıraz kendıme geldım :))))
canım aslında eşin boşuna izin kullanmış. ben eşimle beraber merkezden ayakta tedavi olduğumuza dair bir rapor aldık tedavinin ilk gününden son gününe kadar. ayakta tedavi yıllık rapor hakkınızdan da gitmiyor. ben sevkle de uğraşmadım 3 günlük yıllık izin kullandık. iznimiz bitmeden tedaviye başladık. inşallah kendiliğinden gebe kalırsın da gerek duymazsın böyle şeylere. allah hepimizin kucaklarını bebişlerimizle doldursun. aminn