Banu'cum sana o zaman kısaca deneyimlerimden bahsedeyim(havaya girdim şu an çaktırmayın)
Oğluşumdan önce 9 ay gibi bir süre d.kontrol hapı kullanmıştı.Daha sonra bebeğe karar verince korunmayı bıraktım ve haftasında hamile kaldım diyebilirim.Çünkü bu kadar çabuk olmasına ihtimal bile vermiyordum.Hamile olduğumu adetim bir hafta geçince evde yaptığım test ile anladım.Ve bu arada ben ihtimal vermiyordumm cunku gerçekten adet belirtilerini her gun yaşadım,karın agrısı.bacak agrısı gogus şişmesi gibi..ama hamile oldugumu ogrendikten kısa bir sure sonra bunlar kayboldu ve bu seferde şiddetli tek taraflı baş ağrısı.uyku hali ve kabızlık başladı.O kadar çok uykum geliyoduki non stop uyuyordum desem yeridir.Evde 14 saat uyuyordum,şikette bile uyuyordum ve ne rüyalar dizi gibi :))Birde gazım çok oldu benim ilk,gazdan uçacam sanıyordum resmen.Baş ağrım 12.haftayakadar sürdü derken ben çoook rahat bir döneme girdim.Bulantım hiç olmadı gibi bir şey.Ama kabızlık 6.aya kadar devam etti diyebilirm.Bu arada hamileliğim boyunca hafif kokulu akıntım da oldu,sürekli ıslak hissediyordum.Ama idrarda koku gibi birşey fark etmedim tatlım,belkide olmuştur ben fark etmedim.
vee arkadaşınız sonunda epidural norml doğumla bu tosunu dünyaya getirdi:))