- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.641
burda bi tembel tavuk var yalel onun ayılması lazım da. özel mesaj muhabbetini henüz öğrenemedim:) arkadaş buraya yazmaya utanmış:):)
selam, hoşbuldum arkadaşlar..
çok kötüyüm.
doktora gittim geldim.
benim btün tezleri silin atın bacım, o benim prosedürler falan yalanmış.
hamileymişim ben, düşün yapıyormuşum yine.
kürtaj oldum geldim. beter durumdayım.
artık isyan edicem valla. ama dur diyorum kendime, isyan edilmez allaha.
odama çekildim, dinlenicem ben dedim. saldım begümü babasıyla babaannesinin tepesine.
offff offff
çok kötüyüm.
doktora gittim geldim.
hamileymişim ben, düşük yapıyormuşum yine.
odama çekildim, dinlenicem ben dedim. saldım begümü babasıyla babaannesinin tepesine.
offff offff
çok sinirlerim bozuk gerçekten.
hiç ihtimal vermediğim için, hamile miyim diye düşünmedim bile. yumurtaları kaçırdım dedim, prosedür falan hak getire... o arada olmuş demekki.
oram buram ağrıdı falan.. çekilmeler de oldu.. bisürü şey oldu ama, hiç ihtimal bile vermedim.
o arada koşturmacadan unuttum gitti.
meğer hamile olmuşum.
farketseydim hemen bakardım bi çare.. kapsül mü iğne mi jel mi.. ne varsa kullanırdım muhakkak. geç kaldım tabiki.
kafayı yicem.
hiç ihtimal vermediğim için, hamile miyim diye düşünmedim bile. yumurtaları kaçırdım dedim, prosedür falan hak getire... o arada olmuş demekki.
oram buram ağrıdı falan.. çekilmeler de oldu.. bisürü şey oldu ama, hiç ihtimal bile vermedim.
meğer hamile olmuşum.
farketseydim hemen bakardım bi çare.. kapsül mü iğne mi jel mi.. ne varsa kullanırdım muhakkak. geç kaldım tabiki.
kafayı yicem.
neyse, ben pozitif topiği alt üst ettim valla.. küt diye :)
görüşürüz.. öptüm.
ben, yine bi kurcalanıcam tuh.. falan diye gittim doktoruma.. eşimi aradım, dedim hemen gel.. bayılıcam ağrıdan, çok kötüyüm. geldi garibim..
o dedi, hamilesin sen, bu ifadeni biliyorum ben.. düşürüyorsun... diye
öyle deyince, eyvah dedim gitti gene benim bebek..
hakkatten gitmiş..
ne salak bişeyim ben ya... kaç keredir başıma geliyor, hala aklım başıma gelemiyor demekki...
deli olcam artık hakkattemn
kurcalanmaktan çekinerek gittim, kürtaj olup geldim. offfffffffffffffffffff of valla offfffffff
meğer hamile olmuşum.
kafayı yicem.
ya kuzum ne alakası var salaklıkla ya da deneyimle.. Bazı şeyler kontrolümüz dışında, 7/24 takipte olamazsın ki sende acaba hamile miyim diye.. Hadi oldun diyelim, bu de olacakları engeleyebilirsin demek değil.. Şimdi çok yeni tabii, üzülmen bunları düşünmen de çok normal, ama benim bildiğim tanıdğım yalel 1-2 güne bütün enerjisini ve neşesini yeniden kazanmış olur.. Güçlü bir kadınsın sen, inanıyorum ben buna..
Kızlar, ben kaçar.. hepinizi çok seviyorum, yalel de düzelecek yakında biliyorum ve inanıyorum..
Görüşürüz yarına...
çok kötüyüm.
doktora gittim geldim.
offff offff
ahh yavrummm cok uzuldum inan. ya ne dicemi bilemiorum şaşırdım. uzulme tatlım hayırlısı olsun. dinlen, onlar idare ederler birbirlerini. evet isyan etme sakın. bak çok şükür dünya tatlısı bir evladın var. Allah ın izniyle ikincisi de olur inşallah. hayırlı zamanda sağlıklı olması önemli olan.
çok kötüyüm.
doktora gittim geldim.
offff offff
kizlar bir soru dün minicik adinda bi üye vardi bugün test yapacakti cvp yazdimi haberi olan varmi merak ettimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?