Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ahh yavrummm cok uzuldum inan. ya ne dicemi bilemiorum şaşırdım. uzulme tatlım hayırlısı olsun. dinlen, onlar idare ederler birbirlerini. evet isyan etme sakın. bak çok şükür dünya tatlısı bir evladın var. Allah ın izniyle ikincisi de olur inşallah. hayırlı zamanda sağlıklı olması önemli olan.

çok sinirlerim bozuk gerçekten.
hiç ihtimal vermediğim için, hamile miyim diye düşünmedim bile. yumurtaları kaçırdım dedim, prosedür falan hak getire... o arada olmuş demekki.
oram buram ağrıdı falan.. çekilmeler de oldu.. bisürü şey oldu ama, hiç ihtimal bile vermedim.
o arada koşturmacadan unuttum gitti.
meğer hamile olmuşum.
farketseydim hemen bakardım bi çare.. kapsül mü iğne mi jel mi.. ne varsa kullanırdım muhakkak. geç kaldım tabiki.
kafayı yicem.

Aaaa nasıl yaaa? Çok üzüldüm yalelcim arkadaşımm.. Ama sen hiç umutlu değildin , daha da yeni ocakta kürtajın olmamış mıydı?? hay allah ya, bak benim de canım sıkıldı ama lütfen üzme fazla kendini.. söylemesi kolay da tabii tahmin ediyorum ne kadar üzüldüğünü.. Git dinlen, zaman tanı biraz kendine ve toparlan en kısa zamanda tatlım.. Çok geçmiş olsun..

Yalel, tatlım, her şerde bir hayır vardır derler, öyle düşün.. Allah en kısa zamanda sağlıkla bir 2. bebeği nasip etsin bitanem.. Lütfen üzülüp kendini suçlama, senin yaptığın veya yapmadığın birşeyle alakalı değil, jelini kullansan da aynı şey olabilirdi, bizden çok daha iyi biliyorsun sen bunu...

ben, yine bi kurcalanıcam tuh.. falan diye gittim doktoruma.. eşimi aradım, dedim hemen gel.. bayılıcam ağrıdan, çok kötüyüm. geldi garibim..
o dedi, hamilesin sen, bu ifadeni biliyorum ben.. düşürüyorsun... diye
öyle deyince, eyvah dedim gitti gene benim bebek..

hakkatten gitmiş..
ne salak bişeyim ben ya... kaç keredir başıma geliyor, hala aklım başıma gelemiyor demekki...
deli olcam artık hakkattemn

kurcalanmaktan çekinerek gittim, kürtaj olup geldim. offfffffffffffffffffff of valla offfffffff

tatlım hiç suçlama kendini. bilemezsin herşeyi takip te edemezsin. böyle olacakmış demekki. söylemesi kolay diceksin biliyorum ama napalım yapacka bir şey yok şu an için. sen dinlenmene bak şu anda ve sakın kendini suclama, nie yeniden aynı şeyler diye de sorgulama. begüm ü düşün şükret, ikincisi için dua et. bak nasıl iyi gelicek.

neyse, ben pozitif topiği alt üst ettim valla.. küt diye :)

görüşürüz.. öptüm.

canım sen ii ol yeter. burda hepimiz birbirimizi dinlemekten keyif alıyoruz. gerek iyisini gerek kötüsünü. biraz da olsa sana iyi gelebiliyosak ne mutlu bize. uyu sen biraz başka bişi düşünmemeye çalış lütfen

ya kuzum ne alakası var salaklıkla ya da deneyimle.. Bazı şeyler kontrolümüz dışında, 7/24 takipte olamazsın ki sende acaba hamile miyim diye.. Hadi oldun diyelim, bu de olacakları engeleyebilirsin demek değil.. Şimdi çok yeni tabii, üzülmen bunları düşünmen de çok normal, ama benim bildiğim tanıdğım yalel 1-2 güne bütün enerjisini ve neşesini yeniden kazanmış olur.. Güçlü bir kadınsın sen, inanıyorum ben buna..

canım bitanem inan çok üzüldüm ama nolur yıpratma kendini vardır bi hayır canım nediceimi bilmiyorum

evet katılıyorum. ayrıca sen bize lazımsın yani. toparlanmanı ve gelmeni bekliyoruz. burası olmas sensiz bebemmm

Kızlar, ben kaçar.. hepinizi çok seviyorum, yalel de düzelecek yakında biliyorum ve inanıyorum..

Görüşürüz yarına...

oncelikle cok gecmis olsun cok uzuldum yaaa.ama ne olursa olsun birakma kendini canim cok iyi anliyorum seni ama vardir bir hayir sen diyorsun herseyi yapardim diye ama allahin taktiri nasip degilmis hayirlisi olsun en kisa zamanda toparlanirsin umarim dikkat et kendine

canım çok geçmiş olsun okuyunca çok üzüldüm.her nekadar kafana takma desem de olmaz.allahım en kısa zamanda ikinci bebeğini hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına verir inşallah...

Merhabalar,hala adet olmadım..Yalelcim çok şaşırdım,ne diyeceğimi bilemiyorum..Çok üzüldüm arkadaşım...((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…