• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

iyiaksamlar kızlarr yarın doktora gıdıcem ınsallah hersey yolundadır vesveseler gelıyo hep yaa dua edın hersey normal cıksın...bu arada gıremez oldum ıyıce,cunku kayınvalıdemın ayagı kırılmıstı ya bı haftadır bızde kalıyo,bı muddet daha bızde yani...sızlerı cok opuorum Allaha emanet olun gelısmelerı yazıcam ınsallah fırsat bulup gırebılırsem canlarım..

dualarim seninle canim hayirli haberler alirsin insallah iyi dusunelim iyi olsun degil mi ama haberlerini bekliyoruzz

kızlar sıze mujdeyı ben vereyım az once narmık ıle konustum veeeeeeeeee hamileeeeeeee hamılelıge terfı ettı.gunlerdır negatıf cıkıyodu 1 hafta falandır ve bugun ıkıncı cızgıyı gordu tekrarlıcak testı.:49::49::nazar::nazar::nazar:

:52::52:cok cok tebrik ederim arkadasim super bir haber buu kac zamandir alamiyoruz boyle guzel haberler yaaa hadi bakalim allah hayirli haberler aldirsin :nazar::nazar::nazar::46:

çok sevindim Allah gönlüne göre versin inşallah
yarın güzel haberlerini bekliyoruz çift çizgi çıktıysa
en güzel ihtimalle hamilesin:nazar::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar::nazar::))gozun aydın tatlım bır ara gırıp bakayım dedım ama gel gorkı super bır seyle karsılatım gzoun aydın tatlım saglıcakla bebısıne kavusmanı nasıp etsın allahım ıkıncı czıgı cıkmıssa o bebıstır baksna 7 gun de gecmıs adetın sen hamılesın tatlım ya gzoun aydın tekrardan..........

Amin,çok sağolun.İnşallah yanılmıyorumdur..Eğer kan testi de doğrularsa ve hamileysem gerçekten..Bendeki tek belirti aşırı gazlanma ve uykuya eğilimimin artması..Ağzım yırtılıcak gibi esniyorum...Göğüslerde hiç bir hassasiyet yok .....Daha önceki hamileliklerimde de göğüslerde pek hassasiyet hatırlamıyorum...Allahım hayırlısı ile her isteyene nasib etsin inşallah..Bu benim tedavisiz ilk hamileliğim olucak inşallah ...

Amin,çok sağolun.İnşallah yanılmıyorumdur..Eğer kan testi de doğrularsa ve hamileysem gerçekten..Bendeki tek belirti aşırı gazlanma ve uykuya eğilimimin artması..Ağzım yırtılıcak gibi esniyorum...Göğüslerde hiç bir hassasiyet yok .....Daha önceki hamileliklerimde de göğüslerde pek hassasiyet hatırlamıyorum...Allahım hayırlısı ile her isteyene nasib etsin inşallah..Bu benim tedavisiz ilk hamileliğim olucak inşallah ...

slm canım tedavısız demişsin ben pko hastasıyım acaba bu hastalık tedavisiz anne olunuomu yardımcı olun lütfen

ya narmik aklima geldi biliomusun aynen benim gibi gec dollendin sende boylece testlerde cikmadi iste bi turlu hatirlarsan benim testlerde adet gectikten 1 hafta sonra cikmaya basladi :) cok sevindim cnm Rabbim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insaallah:))):nazar::nazar::49::49:

Sağolasın canım..Ben clear blue dijital ovulasyon testi ile adetimin 17.günü akşamı görebilmiştim gülen yüzü..Yani pozitifi..17. gününden 21. gününe dek değerlendirmiştik sadece..Daha sonaki günlerde hem kendimde kuruluk hissetmiştim hem de hiç canım istememişti ilişki.....

Aminnnn :nazar: :nazar:

Gerçi ben kan testi doğulayıncaya ve keseyi,kalp atışını görünceye dek hamileyim dememeliyim her türlü ihtimale karşı..ALLAH yazmış olsun hayırlısı ile inşallahhhhh !!!

slm canım tedavısız demişsin ben pko hastasıyım acaba bu hastalık tedavisiz anne olunuomu yardımcı olun lütfen

canım bende pko yok ama pko olan hemen hemen tüm tanıdıklarım dr a gidip yumurta takibi yaptırdılar..Dr yumutalar belli olgunluğa gelince çatlatma iğnesi verdi ,ilişki önerdi ve hamile kaldılar..Mesela Dalin de ikizlerine böyle kavuştu..Şimdi de Allah ın izniyle 3. bebeği için aynı yöntemi deniyor...

Arkadaslar selam.

bende bir kaç aydır bebek istiyorum eşimle her testimizi yaptırdık hiç bir sorun yoktu her ay hamile miyim derken sonuç hüsranla sonuçlanıyordu.. bende bu ay demekten vazgeçtim sigorta yaptırdım(özel saglık) ama şimdi adetim tam bir hafta geçikti salı gününe doktorumdan randevu aldım.. eger hamileysem bunu tamamen kafaya takmamaya rahat olmaya bağlıycam.. lütfen dualarınızı esirgemeyin benden

allah tüm isteyenlerin gönüllerine göre versin inşallah...

iyiaksamlar kızlarr yarın doktora gıdıcem ınsallah hersey yolundadır vesveseler gelıyo hep yaa dua edın hersey normal cıksın...bu arada gıremez oldum ıyıce,cunku kayınvalıdemın ayagı kırılmıstı ya bı haftadır bızde kalıyo,bı muddet daha bızde yani...sızlerı cok opuorum Allaha emanet olun gelısmelerı yazıcam ınsallah fırsat bulup gırebılırsem canlarım..
Kayınvalidene geçmiş olsun tatlım... Hadi bitir işlerini dön aramıza.. herşey de yolundadır tatlım, hiç boşuna evhamlanma:)

henuz gıtmedı esım ya gecen ay kımyasal gebelık dedı doktor sok oldum once dıs gebesın dedıler sonra yok kımyasal dedıler saskına dondum yazdıklarınızı okuyoarak sakınlestım valla:) bu ayda oyle beklıyorum ıste ama sakın olmak elde degılkı

E en azından hamile kalabildiğini öğrenmişsin, olaya böyle bakmaya çalış.. Bu demektir ki yakında sağlıklı bir hamilelik yaşayacaksın.. İnşallah da fazla bekletmez bebişin seni:)
Ne zaman beklediğin adet tarihi??

Evet Dalin'in de dediği gibi çok emin olmamakla birlikte sanırım hamileyim !!!

Bu gün adetimin gecikmesinin 7. günü...Her gün yaptığım onlarca test negatifti..2.çizginin gölgesi bile yoktu...Bu sabahki de negatifti..Ama akşam yaptığım testte silik de olsa açık pembe olarak 2.çizgiyi gördüm..Zamanla daha da belirginleşti o çizgi...Yarın dr.randevum var..Kan testi ister büyük ihtimalle...İnanamıyorum,sersem gibiyim...Allah'ım lütfen gerçek olsun !!!

Narmik, çoooook güzel bir haber bu.. İnşallah bugün kan testinden de güzel sonucu alırsın.. Bize de bir an önce ilet öğrenince.. Allah sağlıklı bir hamişlik nasip etsin.. Tebrikler şimdiden..:)

Arkadaslar selam.

bende bir kaç aydır bebek istiyorum eşimle her testimizi yaptırdık hiç bir sorun yoktu her ay hamile miyim derken sonuç hüsranla sonuçlanıyordu.. bende bu ay demekten vazgeçtim sigorta yaptırdım(özel saglık) ama şimdi adetim tam bir hafta geçikti salı gününe doktorumdan randevu aldım.. eger hamileysem bunu tamamen kafaya takmamaya rahat olmaya bağlıycam.. lütfen dualarınızı esirgemeyin benden

allah tüm isteyenlerin gönüllerine göre versin inşallah...

İnşallah bu hafta güzel haberler alırsın ve bebişin göbüşündedir.. bol şans..:)

Günaydııııııııın Kızlar...:3::3:

Haftaya Narmik arkadaşımızın güzel haberiyle başlamış bulunmaktayız:) Tüm hamişlerimize sağlıklı mutlu keyifli bir hamilelik olsun..:nazar:

Bekleyen herkese bol şans...:16:

:nazar:

derda_ = HAMİLEEEE :49: :nazar:
Beysal = HAMİLEEEEE :49: :nazar:
nersan = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ramrod = HAMİLEEEE :49: :nazar:
buca2006 = HAMİLEEEE...:49: :nazar:
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nurdansvs = 10 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
elvan_byz = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nariko = 18 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:

kandilll = 2 Mart
ege83 = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
gunes8 = 6 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
sayee = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
NarMik = 11 Mart İnşallah hamileee....
tuhfe = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
haver87 = 13 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
gül_sen = 18 Mart
gamze3737 = 18 Mart
organiksekerr = 19 Mart
tusemim = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
elibeses = 20 Mart
ebirhim = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
sfsfs = 21 Mart
ofpufya = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Aeroplain = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayaletcasper = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
sunaardar = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

dundun
sevilco
lkmnftm
srg
dilayy
diekkk88
canCicegim
sema84
umuttt
yaseku
yasmminn
glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
belfü 29 Şubat
güney
bonbons
carisma
seyda83 29 şubat

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
yasamım = 8 Mart Nisana İnşallah..
ay_nur = 6 Mart Nisana İnşallah..
asiia = 8 Mart Nisana İnşallah..
YAPRAK15 = 10 Mart Nisana İnşallah..
elabebek = 13 Mart Nisana İnşallah..
romaroma = 12 Mart Nisana İnşallah..
fgak = 12 Mart Nisana İnşallah..
yalel = 11 Mart Nisana İnşallah..
siyahkugu = 15 Mart Nisana İnşallah..
okkesa = 14 Mart Nisana İnşallah..
ness66 = 15 Mart Nisana İnşallah..
goonnca = 12 Mart Nisana İnşallah..
miniciik = Nisana İnşallah..
aqua_83 = 12 Mart Nisana İnşallah..
edaerdugan = 17 Mart Nisana İnşallah..
kara_gül = 17 Mart Nisana İnşallah..
meriyyy = 19 Mart Nisana İnşallah..

:nazar:

Bu yazıyı sabah okudum çok güldüm :)
Haftaya yalnız olmadığımızı hatırlayarak başlayalım istedim:)

Yazı SlingoMOM ...anne, çoluk-coluk ve diğerleri sitesinden alıntıdır...

Çocuk sahibi olmayı istemek, hamileliğe hazırlık, hamile kalmak… hepsi birbirinden zor. Bizim hikayemiz de böyle başlamıştı:

Çocuk yapmalıyım.

Çocuk.

Hani önce bebek olanlarından.

Rüyalarıma giriyor, fallarımda çıkıyor. Deli falcının teki, çok affedersiniz, hangi pozisyonda hamile kalacağımı bile söyledi. Bu kadar yani. Tüm oklar beni gösteriyor.

Hazır mıyım?

Yaş geçiyor. Hani 30 olmadan çocuğum olacaktı benim? Evrene beş sene önce mesajı göndermiştim.

Tamam mı? Zaman geldi mi?

Şanslı olanlar, ilk aydan ‘çift çizgiyi’ görür. Genelde bir kaç ayı bulur. Hiç bir sorun olmadığı tıbben garantilenmiş olanlar bile bekleyebilirler. Nedensiz,belirsiz. Git gide tahammül sınırına yaklaşan günler başlar. Sadece kendinize veya eşinize karşı değil, sokakta gördüğünüz hamilelere sinir olursunuz. Yeni doğanlara özlemle bakarsınız. Sonra eve gidip hüngür hüngür, salya sümük ağlarsınız. Gizlice. Ammaan kimse duymasın, kimse anlamasın bebek için ölüp bittiğinizi. ‘Can evimden vurdular’ adlı besteyi yapmanıza sebep olacak ‘eee bebek düşünmüyor musunuz?’ sorusuna son derece coool(!) bir cevap uydurursunuz. Aynı yoldan geçmiş tecrübeli anne şakk diye alır mesajı. Kafasını önce hafiften yana eğer, sesini yumuşatır ¨Olur, olur. Sen takılma, düşünme kendi haline bırak¨ der.

Buna cevap çoktan hazır:

¨Ay yok canıım, takılmıyorım. İşten güçten aklıma bile gelmiyor. Bir araya gelsek yapacağız çocuğu da yoğunluktan doğru zamanı tutturamıyoruz.¨

Tecrübeli anne kafasını sallar. Sen de eve ışınlanıp yastığa kafanı gömmek istersin yeniden. Aptal mıdır nedir, düşünmemek ne demek? Mümkün mü?

Şu ingilizce ‘fertile window’ denen en verimli olduğumuz 2-3 gün var ya hani döllenme için Everest noktası kabul edilir… Ne pencereymiş kardeşim. Açamadık gitti. Değil günler, saatleri bile sayar olursun. Tabii bu arada bunu düşünmeyeceksin. Aklını başka konulara vereceksin ki hamile kalabilesin. Yoksa stres denen canavar gelir kapına dayanır, bekle de gör pencere açılıyor mu? Kadın=hormon. Stres hormonu, östrojeni döver. İçimiz dışımız hormon biz kadınların. Biliyoruz. Yaklaşık 13-14 yaşımdan itibaren bu gerçekle yaşıyorum.

Bu arada sen kendini işe vermeye, takvimdeki günleri unutmaya çalışırsın. Ama hayat acımasız, her şey sana karşı. Durup durup ne kadar hamile kedi varsa seni bulur, ayaklarına dolanır. Al sana doğurgan canlı. ‘E canım kediler hep hamile zaten’ diye geçiştirirsin. Bu sefer yakın bir arkadaşının üçüncü evet sayı ile 3.bebeğine hamile olduğu haberini alırsın. Yuh! İki tane neyine yetmiyor?! Bak işte, o sonuncuyu yapmasa, belki de ben hamile kalacaktım. Benim hakkımı elimden aldı. Böhhhh!! Tamam, kendine gel. Saçmalıyorsun. Henüz ilk denemeniz. Zaten hemen ilk aydan küüüt! diye hamile kalan kaç kişi var ki?

Bu dengesiz ataklardan kurtulmaya çalışırken bir telefon çalar. Karşıdaki ses ‘kızzıım bomba bir dedikodu var’. Aman iyi, biraz kafam dağılır diye geçirirsin içinden. HATA. Meğer kuzeni doğum kontrol hapı almayı unuttuğu için hamile kalmış. Telefonu açarken içtiğin bir yudum su boğazında kalır. Hapı alma ve hamile kal. Bu mudur? Oysa ne diyordu kaynaklar? Doğum kontrol haplarını hamile kalmayı planladığınızda bırakın ki hormonların yeniden eski düzeylerine gelebilmesi için zamana ihtiyacı var. Eeee, bu ne şimdi?

Akşam eve gittiğinde, gözü yaşlı halde kocanı beklersin. Koca kişisi gelir. Haline üzülür. Sarılır, moral vermeye çalışır.

- Hadi sinemaya gidelim, değişiklik olur.

- Tamam ama allah aşkına içinde hamile, bebek, hormonlar falan olmayan bir filme gidelim.

- Shrek 3 var istersen hem biraz güleriz.

- Olur valla.

Kocanın elini sıkı sıkı tutup sinemada koltuğa yerleşirsin. Shrek işte bildik konu. Komik, gülüyorsun. Uzun zamandır aklına hamilelik falan gelmiyor.

Sonra Prenses Fiona’nın sesi duyulur:

- Shrek, sana bir haberim var. Hamileyiiim. Küçük küçük shreklerimiz olacak!!!

Beluşummm üzme kendiniiii... Bekle ve takip et damlaları, adetin başlamazsa da doktora gidersin olmadı.. İnsan elbette üzülüyor , ne kadar hazırız desek de olumsuz sonuç alınca bi dağılıyor insan ama sonra geçiyor.. Senin durumun da daha kesin değil ama olursa da olur bitanem, kısmet bu aya değilmiş demek ki diycez kırmızılar gelirse..

İnşallah tez zamanda kavuşursun bebişine tatlım.. Hoşgeldin aramıza..

geçen ayda böyle oldu banuu 4 gün damla sürdü en sonunda söktü
bu ayda kesin öyle olcak soğan kürünede başlıcam
7. günü başlanıyodu demi

günaydın kızlarrrr:
naber bakalım delus damlalarmı başladı
bak biz seninle kaderdaş olabiliriz oyüzden hemen umutsuzluğa kapılma..
biliyorsun benimde öyle olmuştu hatta bizim işyeri hekimitest yaptığında sonuç pozitif dedi ve ben inanamadım..
oyüzden bence sende bi test yapıp emin ola bilirsin canım..

günaydın kızlarrr

belus arkadasım hakkında hayırlısı canım vardır herşeyde bi hayır inşallah nisanda hamiş olursun :)

kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum... dün adetimin 7.günüydü ve ben dün sabah itibariyle soğan kürüne başladım..şimdii sormak istediğim şu ; soğan kürü rahim duvarını inceltiyormuş diyolar ? bu doğrumudur..

nisanın 12sine randevu alıcam bugün doktordan..yani bi yeri düzeltmeye çalışırken bi yeri bozmayalım ?

sizlere danışmak istedim

günaydın kızlarrrr:
Naber bakalım delus damlalarmı başladı
bak biz seninle kaderdaş olabiliriz oyüzden hemen umutsuzluğa kapılma..
Biliyorsun benimde öyle olmuştu hatta bizim işyeri hekimitest yaptığında sonuç pozitif dedi ve ben inanamadım..
Oyüzden bence sende bi test yapıp emin ola bilirsin canım..

canım benim geçen ayda böyle oldu test yaptım negatifti sonra çoğaldı kanamam kesin bu ayda öyle olcak o nedenle benim umudum hiç yok :(

günaydın kızlarrr

belus arkadasım hakkında hayırlısı canım vardır herşeyde bi hayır inşallah nisanda hamiş olursun :)

kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum... dün adetimin 7.günüydü ve ben dün sabah itibariyle soğan kürüne başladım..şimdii sormak istediğim şu ; soğan kürü rahim duvarını inceltiyormuş diyolar ? bu doğrumudur..

nisanın 12sine randevu alıcam bugün doktordan..yani bi yeri düzeltmeye çalışırken bi yeri bozmayalım ?

sizlere danışmak istedim

sağolasın canım benim mayısa sakacak ilaç kullanacam çünkü

soğan kürüne gelince kim dedi rahim inceltiyo diye
bildiyimiz soğan ayol ne zararı olabilirki ben anlamadım ama kanıtlanmış bişi varsa bilelim barim

günaydın kızlar
yeni durum nedir.kimler hamiş.ben anne olma hayalimi nisana erteliyorum mecburen :( kırmızı kart yolda.erken gebelik testide negatif çıktı.bu ay LH testi aldım yumurtlamamı takip edicem birde klomen kullanıcam bakalım inş.olur artık.yaş geçiyor her ay umudum azalıyor.

sağolasın canım benim mayısa sakacak ilaç kullanacam çünkü

soğan kürüne gelince kim dedi rahim inceltiyo diye
bildiyimiz soğan ayol ne zararı olabilirki ben anlamadım ama kanıtlanmış bişi varsa bilelim barim

canım başka bi topikte soğan kürünün bi kere yapılması gerektiğini yoksa rahim duvarını incelttiğini yazmış arkadaşlar..bende ondan dolayı süpheye düştüm sizleree danışmak ve içimi rahtlatmak istedim açıkçası..

diyorum bi doktora gidiyim öyle yaparım yapacaksam birde diyorum yapayım soğan kürünü şifa niyetine aklım karıştı açıkçası..

sen ne ilacı kullanacaksın canım

kızlar hepinize günaydın güzel bir hafta olur inşallah :))
birkaç gündür yoktum merak ettim sizleri herşey güzeldir umarım :))
nariko ve narmik kızlar sizleri çok tebrik ediyorum inşallah sağlıklı birer hamilelik geçirirsiniz :nazar:
hadi gözünüz aydın :1:

canım başka bi topikte soğan kürünün bi kere yapılması gerektiğini yoksa rahim duvarını incelttiğini yazmış arkadaşlar..bende ondan dolayı süpheye düştüm sizleree danışmak ve içimi rahtlatmak istedim açıkçası..

diyorum bi doktora gidiyim öyle yaparım yapacaksam birde diyorum yapayım soğan kürünü şifa niyetine aklım karıştı açıkçası..

sen ne ilacı kullanacaksın canım

ben iltihap için kullanıcam kullanınca ne olacaksa
ben daha önce çok kullandım ama geçmedi bu ay ilacı yinede kullanıcam ama soğan kürünüde mutlaka yapacam bakalım belki o ii gelir

Back
X