Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

sanada günaydın roma benim soğan konusunda mnalesef bi bilgim yok ama herşeyin fazlası zarardır bence bikerede bi sıkıntı olacağını sanmıyorum..
anma dediğim gibi yinede pek bilgimyok..

canım benim geçen ayda böyle oldu test yaptım negatifti sonra çoğaldı kanamam kesin bu ayda öyle olcak o nedenle benim umudum hiç yok

canım seni umutlandırmak istemem ama 3 4 ay öyle geldibenimde sonra yine aynıydı ve ben artık bi sorunvar diye doktordan randevu aldım gitmeden öncede bi test yapalım dedim..

günaydın inşallah olumlu sonuçlar alırsın esracım..

ooo hoşgeldin tatlım nerelerdesin senözledik seni..

canım yoğundum biraz ya giremedim ama aklım hep sizdeydi hamişlerimiz artmış bakıyorum ,
sen nasılsın canım var mı bir problemin , bende sizleri çok özledim
banu , özlem , tülin kızlar sizlerde iyisinizdir inşalalh :)))

günaydın kızlar, moralimm çok bozuk dün kırmızılar geldi.. oysaki ben bu ay çok umutluydumm.. bütün belirtileri görmüştüm birdaha belirtilerin hiç birine inanmıcam..(( beni çok umutlandırdılar psikolojim bozuldu.. kendimi bakmaktan neyse herşeyin hayırlısı yapcak bişey yok.. BANUCUM BENİ nisan listesine alırmısın.. 18 nisan (( inşalalh nisanda olur... Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı zamanda versin... AMİN..

Canım bozma moralini sakınn... Bi dahaki ay güzel haberleri beraber vericez inşallah .

gul-sen canım üzme kendini ,beklenmedik anda gelmesi insanın psikolojisini alt üst ediyor haklısın ,
tatlım üzülmek yok önümüzde güzel günler var sıkma canını sonuçta kırmızıların geldiğini görmekte moral vermeli hepimize,
yumurtalıklarımızın çalıştığının göstergesi değil mi ama üzme tatlım kendini moralini yüksek tutumaya çalış ne olur ...

şimdilik bi sorun yok ama canım haftaya cumartesi gidecem doktora asıl ozaman öğrenecez sorun olup olmadığını bakalım bekliyorum..

amin canım ama nisanda inşallah olacak:..

ühhhhüüüüüüüüüüü benimde yaaaaaaa

benım adet gunum 21 mart ama hıcc bır belırtım yok ne yazıkkı:)

narmikçim çok sevindim , sonucunda gönlüne göre olsun inşallah...gelir gelmez doktordan yaz bakalım...
canım inşallah hamilesindir , bir test alıp yapaydın ya keşke , neyse dularımız tüm bekleyenlerle tatlım..
muhteşem bir yazı demekki arkadaşlar hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz , şu kadınlar ne acayip yaratıklar... Banum günaydın bu arada , teşekkür ederim paylaşımın için , çok tatlısın.
güldenim günaydın canım...
günaydın tatlımmm, valla kürle ilgili bir fikrim yok açıkçası ama 15 gün içmekle nasıl incelirmiş bana pek inandırıcı gelmedi..
günaydın esracım , bende klomen içicisiyim , hersey gönlünce olur inşallah..
canom günaydınn nerelerdedin kuzum , halimi hatrımı sorardın benim pek hoşuma giderdi...
günaydın kızlar :)

haftasonu hiç bakamadım yeni hamişlerimiz varmı ?
haftasonu pek kimseler yoktu ama narmikten güzel haberler var..
günaydın bebişim , sen hiç sıkma canını bugün öle bunalım geçer , yarına bişi kalmaz , en yakın zamanda dileğin olur inşallah..öpüyorum , üzülme
tülinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydınnnnn tatlımmmmm

şimdilik bi sorun yok ama canım haftaya cumartesi gidecem doktora asıl ozaman öğrenecez sorun olup olmadığını bakalım bekliyorum..

amin canım ama nisanda inşallah olacak:..

anladım canım aman olmasında sağlıklı bir hamilellik geçirirsin inşallah fazla yormamaya çalış yinede kendini :))
bu arada hangi doktora başladın sen,canım hangi hastahanede çalışıyor?

tülinim canım nasılsın tatlım evet birkaç gündür yoktum ama çok özledim ben siziiiiii
nasılsın bakalım , tatlım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…