- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.901
günaydın kızlarrr
belus arkadasım hakkında hayırlısı canım vardır herşeyde bi hayır inşallah nisanda hamiş olursun :)
kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum... dün adetimin 7.günüydü ve ben dün sabah itibariyle soğan kürüne başladım..şimdii sormak istediğim şu ; soğan kürü rahim duvarını inceltiyormuş diyolar ? bu doğrumudur..
nisanın 12sine randevu alıcam bugün doktordan..yani bi yeri düzeltmeye çalışırken bi yeri bozmayalım ?
sizlere danışmak istedim
canım benim geçen ayda böyle oldu test yaptım negatifti sonra çoğaldı kanamam kesin bu ayda öyle olcak o nedenle benim umudum hiç yok
günaydın kızlar
yeni durum nedir.kimler hamiş.ben anne olma hayalimi nisana erteliyorum mecburenkırmızı kart yolda.erken gebelik testide negatif çıktı.bu ay LH testi aldım yumurtlamamı takip edicem birde klomen kullanıcam bakalım inş.olur artık.yaş geçiyor her ay umudum azalıyor.
kızlar hepinize günaydın güzel bir hafta olur inşallah :))
birkaç gündür yoktum merak ettim sizleri herşey güzeldir umarım :))
nariko ve narmik kızlar sizleri çok tebrik ediyorum inşallah sağlıklı birer hamilelik geçirirsiniz
hadi gözünüz aydın
sanada günaydın roma benim soğan konusunda mnalesef bi bilgim yok ama herşeyin fazlası zarardır bence bikerede bi sıkıntı olacağını sanmıyorum..
anma dediğim gibi yinede pek bilgimyok..
canım seni umutlandırmak istemem ama 3 4 ay öyle geldibenimde sonra yine aynıydı ve ben artık bi sorunvar diye doktordan randevu aldım gitmeden öncede bi test yapalım dedim..
günaydın inşallah olumlu sonuçlar alırsın esracım..
ooo hoşgeldin tatlım nerelerdesin senözledik seni..
sanada günaydın roma benim soğan konusunda mnalesef bi bilgim yok ama herşeyin fazlası zarardır bence bikerede bi sıkıntı olacağını sanmıyorum..
canım seni umutlandırmak istemem ama 3 4 ay öyle geldibenimde sonra yine aynıydı ve ben artık bi sorunvar diye doktordan randevu aldım gitmeden öncede bi test yapalım dedim..
güldennnnnnnnnn devamını getirrrrrr
günaydın kızlar, moralimm çok bozuk dün kırmızılar geldi.. oysaki ben bu ay çok umutluydumm.. bütün belirtileri görmüştüm birdaha belirtilerin hiç birine inanmıcam..(( beni çok umutlandırdılar psikolojim bozuldu.. kendimi bakmaktan neyse herşeyin hayırlısı yapcak bişey yok.. BANUCUM BENİ nisan listesine alırmısın.. 18 nisan (( inşalalh nisanda olur... Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı zamanda versin... AMİN..
günaydın kızlar, moralimm çok bozuk dün kırmızılar geldi.. oysaki ben bu ay çok umutluydumm.. bütün belirtileri görmüştüm birdaha belirtilerin hiç birine inanmıcam..(( beni çok umutlandırdılar psikolojim bozuldu.. kendimi bakmaktan neyse herşeyin hayırlısı yapcak bişey yok.. BANUCUM BENİ nisan listesine alırmısın.. 18 nisan (( inşalalh nisanda olur... Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı zamanda versin... AMİN..
canım yoğundum biraz ya giremedim ama aklım hep sizdeydi hamişlerimiz artmış bakıyorum ,
sen nasılsın canım var mı bir problemin , bende sizleri çok özledim
banu , özlem , tülin kızlar sizlerde iyisinizdir inşalalh :)))
tatlım gerisi pozşitifti işte..
ama benim damlalardan sonra 1-yada 2 gün çoğalıyo ve bitiyo senindemi öyle oldu yoksa hep damlamıydı
ama benim damlalardan sonra 1-yada 2 gün çoğalıyo ve bitiyo senindemi öyle oldu yoksa hep damlamıydı
evet canım normmalde benimde öyle oluyodu ama budefa 7 gün damla şeklindeydi ve inanılmaz ağrım oldu ve sonra test yaptım ben..
benım adet gunum 21 mart ama hıcc bır belırtım yok ne yazıkkı:)Bu yazıyı sabah okudum çok güldüm :)
Haftaya yalnız olmadığımızı hatırlayarak başlayalım istedim:)
Yazı SlingoMOM ...anne, çoluk-coluk ve diğerleri sitesinden alıntıdır...
Çocuk sahibi olmayı istemek, hamileliğe hazırlık, hamile kalmak… hepsi birbirinden zor. Bizim hikayemiz de böyle başlamıştı:
Çocuk yapmalıyım.
Çocuk.
Hani önce bebek olanlarından.
Rüyalarıma giriyor, fallarımda çıkıyor. Deli falcının teki, çok affedersiniz, hangi pozisyonda hamile kalacağımı bile söyledi. Bu kadar yani. Tüm oklar beni gösteriyor.
Hazır mıyım?
Yaş geçiyor. Hani 30 olmadan çocuğum olacaktı benim? Evrene beş sene önce mesajı göndermiştim.
Tamam mı? Zaman geldi mi?
Şanslı olanlar, ilk aydan ‘çift çizgiyi’ görür. Genelde bir kaç ayı bulur. Hiç bir sorun olmadığı tıbben garantilenmiş olanlar bile bekleyebilirler. Nedensiz,belirsiz. Git gide tahammül sınırına yaklaşan günler başlar. Sadece kendinize veya eşinize karşı değil, sokakta gördüğünüz hamilelere sinir olursunuz. Yeni doğanlara özlemle bakarsınız. Sonra eve gidip hüngür hüngür, salya sümük ağlarsınız. Gizlice. Ammaan kimse duymasın, kimse anlamasın bebek için ölüp bittiğinizi. ‘Can evimden vurdular’ adlı besteyi yapmanıza sebep olacak ‘eee bebek düşünmüyor musunuz?’ sorusuna son derece coool(!) bir cevap uydurursunuz. Aynı yoldan geçmiş tecrübeli anne şakk diye alır mesajı. Kafasını önce hafiften yana eğer, sesini yumuşatır ¨Olur, olur. Sen takılma, düşünme kendi haline bırak¨ der.
Buna cevap çoktan hazır:
¨Ay yok canıım, takılmıyorım. İşten güçten aklıma bile gelmiyor. Bir araya gelsek yapacağız çocuğu da yoğunluktan doğru zamanı tutturamıyoruz.¨
Tecrübeli anne kafasını sallar. Sen de eve ışınlanıp yastığa kafanı gömmek istersin yeniden. Aptal mıdır nedir, düşünmemek ne demek? Mümkün mü?
Şu ingilizce ‘fertile window’ denen en verimli olduğumuz 2-3 gün var ya hani döllenme için Everest noktası kabul edilir… Ne pencereymiş kardeşim. Açamadık gitti. Değil günler, saatleri bile sayar olursun. Tabii bu arada bunu düşünmeyeceksin. Aklını başka konulara vereceksin ki hamile kalabilesin. Yoksa stres denen canavar gelir kapına dayanır, bekle de gör pencere açılıyor mu? Kadın=hormon. Stres hormonu, östrojeni döver. İçimiz dışımız hormon biz kadınların. Biliyoruz. Yaklaşık 13-14 yaşımdan itibaren bu gerçekle yaşıyorum.
Bu arada sen kendini işe vermeye, takvimdeki günleri unutmaya çalışırsın. Ama hayat acımasız, her şey sana karşı. Durup durup ne kadar hamile kedi varsa seni bulur, ayaklarına dolanır. Al sana doğurgan canlı. ‘E canım kediler hep hamile zaten’ diye geçiştirirsin. Bu sefer yakın bir arkadaşının üçüncü evet sayı ile 3.bebeğine hamile olduğu haberini alırsın. Yuh! İki tane neyine yetmiyor?! Bak işte, o sonuncuyu yapmasa, belki de ben hamile kalacaktım. Benim hakkımı elimden aldı. Böhhhh!! Tamam, kendine gel. Saçmalıyorsun. Henüz ilk denemeniz. Zaten hemen ilk aydan küüüt! diye hamile kalan kaç kişi var ki?
Bu dengesiz ataklardan kurtulmaya çalışırken bir telefon çalar. Karşıdaki ses ‘kızzıım bomba bir dedikodu var’. Aman iyi, biraz kafam dağılır diye geçirirsin içinden. HATA. Meğer kuzeni doğum kontrol hapı almayı unuttuğu için hamile kalmış. Telefonu açarken içtiğin bir yudum su boğazında kalır. Hapı alma ve hamile kal. Bu mudur? Oysa ne diyordu kaynaklar? Doğum kontrol haplarını hamile kalmayı planladığınızda bırakın ki hormonların yeniden eski düzeylerine gelebilmesi için zamana ihtiyacı var. Eeee, bu ne şimdi?
Akşam eve gittiğinde, gözü yaşlı halde kocanı beklersin. Koca kişisi gelir. Haline üzülür. Sarılır, moral vermeye çalışır.
- Hadi sinemaya gidelim, değişiklik olur.
- Tamam ama allah aşkına içinde hamile, bebek, hormonlar falan olmayan bir filme gidelim.
- Shrek 3 var istersen hem biraz güleriz.
- Olur valla.
Kocanın elini sıkı sıkı tutup sinemada koltuğa yerleşirsin. Shrek işte bildik konu. Komik, gülüyorsun. Uzun zamandır aklına hamilelik falan gelmiyor.
Sonra Prenses Fiona’nın sesi duyulur:
- Shrek, sana bir haberim var. Hamileyiiim. Küçük küçük shreklerimiz olacak!!!
evet canım normmalde benimde öyle oluyodu ama budefa 7 gün damla şeklindeydi ve inanılmaz ağrım oldu ve sonra test yaptım ben..
gülden bişi daha sorcam damla derken ne kadar kirleniyodu pedin mesela benim tam ortası çizgi gibi oldu dün ondan önce iki gün 2 damla
bugün nolur bilmiyom
narmikçim çok sevindim , sonucunda gönlüne göre olsun inşallah...gelir gelmez doktordan yaz bakalım...evet dalin'in de dediği gibi çok emin olmamakla birlikte sanırım hamileyim !!!
Bu gün adetimin gecikmesinin 7. Günü...her gün yaptığım onlarca test negatifti..2.çizginin gölgesi bile yoktu...bu sabahki de negatifti..ama akşam yaptığım testte silik de olsa açık pembe olarak 2.çizgiyi gördüm..zamanla daha da belirginleşti o çizgi...yarın dr.randevum var..kan testi ister büyük ihtimalle...inanamıyorum,sersem gibiyim...allah'ım lütfen gerçek olsun !!!
canım inşallah hamilesindir , bir test alıp yapaydın ya keşke , neyse dularımız tüm bekleyenlerle tatlım..arkadaslar selam.
Bende bir kaç aydır bebek istiyorum eşimle her testimizi yaptırdık hiç bir sorun yoktu her ay hamile miyim derken sonuç hüsranla sonuçlanıyordu.. Bende bu ay demekten vazgeçtim sigorta yaptırdım(özel saglık) ama şimdi adetim tam bir hafta geçikti salı gününe doktorumdan randevu aldım.. Eger hamileysem bunu tamamen kafaya takmamaya rahat olmaya bağlıycam.. Lütfen dualarınızı esirgemeyin benden
allah tüm isteyenlerin gönüllerine göre versin inşallah...
muhteşem bir yazı demekki arkadaşlar hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz , şu kadınlar ne acayip yaratıklar... Banum günaydın bu arada , teşekkür ederim paylaşımın için , çok tatlısın.bu yazıyı sabah okudum çok güldüm :)
haftaya yalnız olmadığımızı hatırlayarak başlayalım istedim:)
yazı slingomom ...anne, çoluk-coluk ve diğerleri sitesinden alıntıdır...
[ı]çocuk sahibi olmayı istemek, hamileliğe hazırlık, hamile kalmak hepsi birbirinden zor. Bizim hikayemiz de böyle başlamıştı:
çocuk yapmalıyım.
çocuk.
Hani önce bebek olanlarından.
Rüyalarıma giriyor, fallarımda çıkıyor. Deli falcının teki, çok affedersiniz, hangi pozisyonda hamile kalacağımı bile söyledi. Bu kadar yani. Tüm oklar beni gösteriyor.
Hazır mıyım?
Yaş geçiyor. Hani 30 olmadan çocuğum olacaktı benim? Evrene beş sene önce mesajı göndermiştim.
Tamam mı? Zaman geldi mi?
şanslı olanlar, ilk aydan çift çizgiyi görür. Genelde bir kaç ayı bulur. Hiç bir sorun olmadığı tıbben garantilenmiş olanlar bile bekleyebilirler. Nedensiz,belirsiz. Git gide tahammül sınırına yaklaşan günler başlar. Sadece kendinize veya eşinize karşı değil, sokakta gördüğünüz hamilelere sinir olursunuz. Yeni doğanlara özlemle bakarsınız. Sonra eve gidip hüngür hüngür, salya sümük ağlarsınız. Gizlice. Ammaan kimse duymasın, kimse anlamasın bebek için ölüp bittiğinizi. can evimden vurdular adlı besteyi yapmanıza sebep olacak eee bebek düşünmüyor musunuz? sorusuna son derece coool(!) bir cevap uydurursunuz. Aynı yoldan geçmiş tecrübeli anne şakk diye alır mesajı. Kafasını önce hafiften yana eğer, sesini yumuşatır ¨olur, olur. Sen takılma, düşünme kendi haline bırak¨ der.
Buna cevap çoktan hazır:
¨ay yok canıım, takılmıyorım. Işten güçten aklıma bile gelmiyor. Bir araya gelsek yapacağız çocuğu da yoğunluktan doğru zamanı tutturamıyoruz.¨
tecrübeli anne kafasını sallar. Sen de eve ışınlanıp yastığa kafanı gömmek istersin yeniden. Aptal mıdır nedir, düşünmemek ne demek? Mümkün mü?
şu ingilizce fertile window denen en verimli olduğumuz 2-3 gün var ya hani döllenme için everest noktası kabul edilir ne pencereymiş kardeşim. Açamadık gitti. Değil günler, saatleri bile sayar olursun. Tabii bu arada bunu düşünmeyeceksin. Aklını başka konulara vereceksin ki hamile kalabilesin. Yoksa stres denen canavar gelir kapına dayanır, bekle de gör pencere açılıyor mu? Kadın=hormon. Stres hormonu, östrojeni döver. Içimiz dışımız hormon biz kadınların. Biliyoruz. Yaklaşık 13-14 yaşımdan itibaren bu gerçekle yaşıyorum.
Bu arada sen kendini işe vermeye, takvimdeki günleri unutmaya çalışırsın. Ama hayat acımasız, her şey sana karşı. Durup durup ne kadar hamile kedi varsa seni bulur, ayaklarına dolanır. Al sana doğurgan canlı. e canım kediler hep hamile zaten diye geçiştirirsin. Bu sefer yakın bir arkadaşının üçüncü evet sayı ile 3.bebeğine hamile olduğu haberini alırsın. Yuh! Iki tane neyine yetmiyor?! Bak işte, o sonuncuyu yapmasa, belki de ben hamile kalacaktım. Benim hakkımı elimden aldı. Böhhhh!! Tamam, kendine gel. Saçmalıyorsun. Henüz ilk denemeniz. Zaten hemen ilk aydan küüüt! Diye hamile kalan kaç kişi var ki?
Bu dengesiz ataklardan kurtulmaya çalışırken bir telefon çalar. Karşıdaki ses kızzıım bomba bir dedikodu var. Aman iyi, biraz kafam dağılır diye geçirirsin içinden. Hata. Meğer kuzeni doğum kontrol hapı almayı unuttuğu için hamile kalmış. Telefonu açarken içtiğin bir yudum su boğazında kalır. Hapı alma ve hamile kal. Bu mudur? Oysa ne diyordu kaynaklar? Doğum kontrol haplarını hamile kalmayı planladığınızda bırakın ki hormonların yeniden eski düzeylerine gelebilmesi için zamana ihtiyacı var. Eeee, bu ne şimdi?
Akşam eve gittiğinde, gözü yaşlı halde kocanı beklersin. Koca kişisi gelir. Haline üzülür. Sarılır, moral vermeye çalışır.
- hadi sinemaya gidelim, değişiklik olur.
- tamam ama allah aşkına içinde hamile, bebek, hormonlar falan olmayan bir filme gidelim.
- shrek 3 var istersen hem biraz güleriz.
- olur valla.
Kocanın elini sıkı sıkı tutup sinemada koltuğa yerleşirsin. Shrek işte bildik konu. Komik, gülüyorsun. Uzun zamandır aklına hamilelik falan gelmiyor.
Sonra prenses fionanın sesi duyulur:
- shrek, sana bir haberim var. Hamileyiiim. Küçük küçük shreklerimiz olacak!!![/ı]
güldenim günaydın canım...günaydın kızlarrrr:
Naber bakalım delus damlalarmı başladı
bak biz seninle kaderdaş olabiliriz oyüzden hemen umutsuzluğa kapılma..
Biliyorsun benimde öyle olmuştu hatta bizim işyeri hekimitest yaptığında sonuç pozitif dedi ve ben inanamadım..
Oyüzden bence sende bi test yapıp emin ola bilirsin canım..
günaydın tatlımmm, valla kürle ilgili bir fikrim yok açıkçası ama 15 gün içmekle nasıl incelirmiş bana pek inandırıcı gelmedi..günaydın kızlarrr
belus arkadasım hakkında hayırlısı canım vardır herşeyde bi hayır inşallah nisanda hamiş olursun :)
kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum... Dün adetimin 7.günüydü ve ben dün sabah itibariyle soğan kürüne başladım..şimdii sormak istediğim şu ; soğan kürü rahim duvarını inceltiyormuş diyolar ? Bu doğrumudur..
Nisanın 12sine randevu alıcam bugün doktordan..yani bi yeri düzeltmeye çalışırken bi yeri bozmayalım ?
Sizlere danışmak istedim
günaydın esracım , bende klomen içicisiyim , hersey gönlünce olur inşallah..günaydın kızlar
yeni durum nedir.kimler hamiş.ben anne olma hayalimi nisana erteliyorum mecburenkırmızı kart yolda.erken gebelik testide negatif çıktı.bu ay lh testi aldım yumurtlamamı takip edicem birde klomen kullanıcam bakalım inş.olur artık.yaş geçiyor her ay umudum azalıyor.
canom günaydınn nerelerdedin kuzum , halimi hatrımı sorardın benim pek hoşuma giderdi...kızlar hepinize günaydın güzel bir hafta olur inşallah :))
birkaç gündür yoktum merak ettim sizleri herşey güzeldir umarım :))
nariko ve narmik kızlar sizleri çok tebrik ediyorum inşallah sağlıklı birer hamilelik geçirirsiniz
Hadi gözünüz aydın
haftasonu pek kimseler yoktu ama narmikten güzel haberler var..günaydın kızlar :)
haftasonu hiç bakamadım yeni hamişlerimiz varmı ?
günaydın bebişim , sen hiç sıkma canını bugün öle bunalım geçer , yarına bişi kalmaz , en yakın zamanda dileğin olur inşallah..öpüyorum , üzülmegünaydın kızlar, moralimm çok bozuk dün kırmızılar geldi.. Oysaki ben bu ay çok umutluydumm.. Bütün belirtileri görmüştüm birdaha belirtilerin hiç birine inanmıcam..(( beni çok umutlandırdılar psikolojim bozuldu.. Kendimi bakmaktan neyse herşeyin hayırlısı yapcak bişey yok.. Banucum beni nisan listesine alırmısın.. 18 nisan (( inşalalh nisanda olur... Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı zamanda versin... Amin..
tülinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
şimdilik bi sorun yok ama canım haftaya cumartesi gidecem doktora asıl ozaman öğrenecez sorun olup olmadığını bakalım bekliyorum..
amin canım ama nisanda inşallah olacak:..
tülinim canım nasılsın tatlım evet birkaç gündür yoktum ama çok özledim ben siziiiiii
Nasılsın bakalım , tatlım :)))
(((
Canım bozma moralini sakınn... Bi dahaki ay güzel haberleri beraber vericez inşallah .
inşallah canım ya moralim çok bozuldu tabi o kadarda ümitlenmiştim. ama herşeyin hayırlısı.. hayırlı zamanı beklemekten başka yapcak bişey yok ben elimden geleni yapayımda...inşalalh tz zamanda hepimiz hayırlı haberleri alırız...
gul-sen canım üzme kendini ,beklenmedik anda gelmesi insanın psikolojisini alt üst ediyor haklısın ,
tatlım üzülmek yok önümüzde güzel günler var sıkma canını sonuçta kırmızıların geldiğini görmekte moral vermeli hepimize,
yumurtalıklarımızın çalıştığının göstergesi değil mi ama üzme tatlım kendini moralini yüksek tutumaya çalış ne olur ...
öyle tabi tatlım üç aydır hep aynı günde oluyorum. hiç olmasada bi sorun çok şükür canım çalışan bir yumurtalıklarımız var inşallah hayırlı zamanda güzel haberler alcaz.. ama beni bu belirtiler sinir etti bu kadarda belirti olmazki ama yaa(((
şimdilik bi sorun yok ama canım haftaya cumartesi gidecem doktora asıl ozaman öğrenecez sorun olup olmadığını bakalım bekliyorum..
amin canım ama nisanda inşallah olacak:..
inşallah canım nisan yağmurları uğurlu olur inşalalh bize.....
ühhhhüüüüüüüüüüü benimde yaaaaaaa
beluss üzülme senin daha gününe var tatlım...
inşallah bizde pozitif görcez canlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?