Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

yes :) gelecek maçlara bakıcaz.. ringler bizi beklesinleeerrrrr.

oo süper, kocaman olmuş bak annesi :))
neden vajinal bakmadı acaba? hemen görürdünüz keseyi..
neyse olsun, sıkıntı yok :) bir taşla iki kuş avlayacaksınız siz haftaya... hem keseyi, hem içindekini.. hem de hatta inşallah kalp atışlarını görürsünüz haftaya...

inşallah yalelcim inşallah...

kızlar, ben bu hafta pek takılamıcam sanırım sizinle... özleyeceğim birazcık muhabbetlerimizi..

elimde bi projem var. dosyamı hazırlıyorum 2 aydır tıngır mıngır. ama ben son teslim tarihini nisan sonu diye düşünüyordum. dün bi baktım, mart sonuymuş. o sebeple azimle ve yoğun çalışarak, yetiştirmek zorundayım.
bi taraftan kayınvalidem de burda, ilgilenmem lazım malum..
dolayısıyla, azıcık sıkı tutmam lazım işimi.

öpüyorum şimdilik... çalışmam lazım.
başbaaşşş

kızlarrrr herkeze gunaydınn....bugun cok yogunum eve genel bır temızlık lazım hala bu saat olmus baslayamadım sımdı kalkıp baslıcam arda bır gırerım de yınede cıkmadan herkeze bır slm vereyım dedım...:)

kolay gelsin canım çok yorma kendini

benıde kovsana tatlım valla benımde yapmam lazım temızlık kaldık buralarda :))))

banus süper bisey bu ya valla resmen bizi anlatıyo gözlerim doldu suan

aynen, hoşbuldum, burdayım.. geçmişi okumaya çalıştım ama tam tekmil başaramadım
kaçırdığım bişiler varsa, çok özür dilerim herkesten..
sen nasılsın canomm?[/QUOTE]

iyiyim canım ne olsun ,bende durumlar aynı yumurtlama günlerin bitti şimdi bat tarihini beklemekteyim ,
takmıyorum bu sefer pek fazla hayırlısını diliyorum Allah'tan,

sanada kolay gelsin yoğun olcakmışsın bu hafta canım :)))
küçük cimcimeyi sıkıştır benim yerime birazcık annesi :))

benıde kovsana tatlım valla benımde yapmam lazım temızlık kaldık buralarda :))))

cabukk cık bakalım bende oyleyım bak hala cıkmadım carsamba gunu mısafırım var bugun ev temızlıgı yarın pasta borek yapmam lazım aksama malum kocıse yemek ee butun ısler benı beklıyor hala oturuyorum neyse tatlım buradan mahrum kalcagım ama arda bır gelcegım sende oyle yap hadı beraber kacalım,:)

camları silcem bende hava cok güzel halı koltuk kaldırayım :))) hamiş kalmadan cam kapı bıtırelım hadı kaçalım :)))))

kızlar ya bişi sorcam benim adet günüm bugündü kan tahlili verdim ama sonuç yarın çıkıcak acaba hamişsem degerlerim en düsük sayısı ne olmalı sizce bide hamama gitmek istiyoduk arkadaslarla yarın dediler acaba gitmesemmi bi sorun olurmu acaba yardım edin kızlar

çooookkk sevindim inşallah kesinleşir bir an önce, sağlıklı hamilelik dilerimmmmmm canım

gülsen bende seni çok merak ediyodum aynen bende psikopata baglamıs durumdayım canım ya hadi hayırlısı kısmet böyleymiş tatlım ya takma kafana hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…