Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

günaydın yalelcim, beni çevremdekiler mantıklı olarak bilir normal şartlarda, bunun getirdiği durumdan olsa gerek, yüzde yüz güvenip emin olmadığım şeylerde başarılı olamıyorum. haklısın önce ben inanmalıyım doktoruma. seçici olmak en iyisi gerçekten de. 15 gün sonra falan gidicem bakalım inşallah doğru doktor odur :)) doktor bırakmadık memlekette yahu :) benim moral yerlerde olunca sağolsun eşimle dün iyi bir gezdik, 200 km gidiş 200 km dönüş o derece yani :) kendimize dua ettim sizi de ayırmadım tabii ki, Allah kabul etsin inşallah. atalarımızın dediği gibi tebdili mekanda ferahlık vardır, hazır hava da güzel gidiyorken eve tıkılmamak en iyisi.

Günaydın kızlar öncelikle narmık işallah hamişsindir canım seninde 7 gün gecikmiş adetin.

Geçmişi okuyamadım iki gündür yoktum. KIZLAR YARDIM edin cumartesi adetim 2 gün gecikmişti kan testi yaptırdım 15.02 çıktı değrlerim. Sonra izmirde bir doktor var onu aradık. Tam net sonuç söyleyemem dedi keseyi görmem lazım dedi. Kuşadasından izmire gittik. Kese falan göremedi. Belkide daha çok küçüktür dedi. Yani 7-10 günlükse göremem dedi. Bugün adetimin gecikmesinin 4. günü benim adetim hiç gecikmez her zaman düzenli olurdu. Kafam iyice karıştı akşama yine idrar testi yaparım. Cumartesi de yaptım ama sanki çok hayali ikinci çizgi var gibiydi. Bu arada karnımda şişlik hissi falan yok yani adet için. Kızlar size sorum beta hcg 15.02 adetim 2 gün geciktiğindeki değer sizce yüksek bir değermi yorumlarınızı bekliyorum dört gözle.....:18:

Bu arada yeni haberleriniz varmı kısa özet geçersenimn çok sevinirim sizleri çok özledim. Varmı güzel haberler. Latacım sanada özel mesaj bile atma fırsatım olmadı kusura bakmayın.

kızlar ya bişi sorcam benim adet günüm bugündü kan tahlili verdim ama sonuç yarın çıkıcak acaba hamişsem degerlerim en düsük sayısı ne olmalı sizce bide hamama gitmek istiyoduk arkadaslarla yarın dediler acaba gitmesemmi bi sorun olurmu acaba yardım edin kızlar

Narmikcim,canım benim çük çük gözün aydın:)))) inan bana bütün hafta sonu aklımdaydın canım,narmik ne yaptı acaba deyip duruyordum :))) vayy be demek bir hafta sonra çıktı ortaya :))) ama seni içinie doğmuştu zaten canım benim :))) mutlaka haber vers bize çatlarım valla meraktan :))

canim ben bilmiyorum hic ama bende bilmek isterim bilen varsaaaaa :)

İşallah hamişsindir canım sorduğun sorularda bir fikrim yok. Ama sanki hamam işini ertelesen iyi olur gibi geldi. Yarın haırlı haberlerini alırız işallah .. :)

ilkbhr canım sende durumlar nedir, sen bari iyi haberler ver canım benim..

canım benim şimdi okudum senin durumunu,sağlık olsun arkadaşım üzme kendini fazla,dediğin gibi en azından belirsizlik ortadan kalkmış..
canım ben hala kırmızıları görmedim,dün sabah en son test yaptım bir şeyde çıkmadı (( adet olacakmış belirtileri de kayboldu (sinir hariç)az önce narmikin durumunu okuyunca bende azcık ümitlendim valla gülşencim...:18:

kan tahlilini ne zaman yaptırdın tatlım istesen bugünde yaptır bidaha

inşallah hamişsindir canım bir kan testi yaptır... günün geçti, birde benim adet olmam çok acı oldu canım. dün test aldık eşimle, sabahtan gelmeyince kırımızılar bir test yapalım dedik. test için idrarımı aldım. tuvalet kağıdında kırmızıları gördüm çok moralim bozuldu. kafamdan aşağı kaynar sular indi. ama hayırlısı yapcak bişey yok.. kısmet inşallah bu ay sanadır canım benim...

kızlar bu arda yeni fark ettim "çük çük "ne Allah aşkına yaaa :)) çok çok olacaktı o,affet narmikcim,heyecandan klavyeye bakmamışım :))

evet canım haklısın,insan çok üzülüyor,çok iyi anlıyorum seni emin ol...ama inan bana en azından zamanında gelmiş kırmızılar,böyle gelmeyince bir de üstüne üstlük idrar tahlilleri de negatif çıkınca daha çok uyuz oluyor insan..benim dün gece fec, derecede kulağım ağırdı,kalktım apranax içtim cunku dayanılacak gibi değildi..ama doktora gitmem lazım cunku orta kulak iltahabı olabilir,ve hatta gidersem bana antibiyortikl verecektir doktorum...alsammı almasammı kararsız kaldım canım..

inşallah canım benim. sen yüreğini ferah tut..

ya aslında o ferahlıktanda cok korkuyorum bu ay kendimi hep ferah tuttum kesin gözüyle baktım ama adet günü yaklastıkça korjuyorum herkes arıyo söyle rüya gördük böyle rüya gördük diye bide fos çıkarsa yandım valla kendimi baya hazırlamısım cünkü

onemlı degıl tatlım galıba hamılesın.burda baız arkadaslar kan degerı 5 ın ustunde old zaman hamıle old soyluyorlardı ama bence hamılesın :))sımıdıden gozun aydın baksana adet gununde gecmıs gec dollenmıs olb sıkma canını bebıs gelıyorrrrrrrrrrr

canım bence sen önce kan tahlili için doktora gitti, inşalalh orta kulak iltihabı yoktur eğer varsada hamilelere zarar vermeyecek bişeyler verir sana. bence hemen doktora kan testine git.. kararsızlığın herşeyini kan testi çözcek bence.. hadi ayaklan bakim canım....

aynen canım hele o rüyalar beni öldürüyor zaten ben görüyorum başkası görüyor hep çocuğa yoruluyor.. inşallah sana kırmızı kart gelmez canım.. sen ferah tutmaya çalışmışsın ama olmamış bence tatlım. baksana kesin gözüyle bakım kendini baştan strese sokmuşsun. düşünmemek çok zor ama hiç çocuk düşüncesi olmadan günü ayı geçirmek lazım canımm ama bu ne mümkün yapabilen varsa bize akıl versin valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…