- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.961
GÜNAYDIN TEYZOŞLAAARRRR
GÜNÜMÜZ GÜZEL GEÇSİN, ALLAH İYİLİKLERLE KARŞILAŞTIRSIN HEPİMİZİ....
İYİ BİR HAFTA DİLİYORUM...
aynen öyle deryaf. artık hayatta her şey ticari
o bahsi geçen yeni doktoru bi dene bakalım...
doktor çok önemli. kadın doğum doktoru... en önemli doktor cinsi :)) içine sinecek, gözlerine de sözlerine de inanacaksın, güveneceksin...
ben öyle olması gerektiğini hissediyorum en azından. içimde en ufak bi ''Acaca şüphesi'' olmamalı doktoruma karşı. Biraz durumum da zor ve karmaşık benim, belki bu sebeple de öyle bi doktor istiyorum karşımda. Normal hamile kalıp, normal doğuruyor olsaydım, belki bu kadar ayrıntıcı olmazdım.. bilemiyorum açıkçası. ama şu koşullarımda, ben, muhakkak, çok güveneceğim ve kendisinden şüphe etmeyeceğim bi doktor ihtiyacındayım. doktorumdan da çok memnunum. bi dünyanın parasını döküyoruz gerçekten, dediğin gibi.. ama ben mecburum. seni bilemiyorum. inşallah şu yakınının tavsiye ettiği doktor içine siner arkadaşım.
inşalalh öledir canım. anneminde bir yıl olmamış doktor ırsi de olabilir diyor. ama ben 56 kiloya kadar inmek istiyorum hamile kalmadan önce.. ideal kilom 55-56 çünkü bakalım bu ay hiç takmıcam, Allahım hayırlı zamanda nasip eder inşallah.. canım. gün bile saymıcam yumurtlama günü falan bakmıcam, sadece gün aşırı ilişkiye gircem. zaten ben ayın 5 gün ilişkiye girip diğer günler yapmayan bir tipim bu durumu değiştircem artık canım..
canım ben soğan kürü yaparken incir kürü yapmadım. bu ay o 10 gün kalayı yapmadım hamileiymdir diye bu ayda 3 öğün incir kürü içtim o kadar başka bişey yapmadım. geçen ay soğan kürünü dediğin şekilde yaptım canım adet bitiminden 8 sonra başladım 15 gün yaptım. ama ikincisisin yapmadım işte,(((
öyle canım benim sende takma kafana, ben bu ay çok rahat olcam yumurtlama günü falan hiç bakmıcam gün aşırı yapcam.. inşallah Allahın izniyle bu ay olur canım.. sende takma herşeyde vardır bir hayır...
ya takmak elde degil hele benim durumumda hiç degil çünkü tutmadıysa tekrar asılama var ve doktor kont ister istemez oluyo takıntı
Evet Dalin'in de dediği gibi çok emin olmamakla birlikte sanırım hamileyim !!!
Bu gün adetimin gecikmesinin 7. günü...Her gün yaptığım onlarca test negatifti..2.çizginin gölgesi bile yoktu...Bu sabahki de negatifti..Ama akşam yaptığım testte silik de olsa açık pembe olarak 2.çizgiyi gördüm..Zamanla daha da belirginleşti o çizgi...Yarın dr.randevum var..Kan testi ister büyük ihtimalle...İnanamıyorum,sersem gibiyim...Allah'ım lütfen gerçek olsun !!!
kızlar ya bişi sorcam benim adet günüm bugündü kan tahlili verdim ama sonuç yarın çıkıcak acaba hamişsem degerlerim en düsük sayısı ne olmalı sizce bide hamama gitmek istiyoduk arkadaslarla yarın dediler acaba gitmesemmi bi sorun olurmu acaba yardım edin kızlar
kızlar ya bişi sorcam benim adet günüm bugündü kan tahlili verdim ama sonuç yarın çıkıcak acaba hamişsem degerlerim en düsük sayısı ne olmalı sizce bide hamama gitmek istiyoduk arkadaslarla yarın dediler acaba gitmesemmi bi sorun olurmu acaba yardım edin kızlar
ilkbhr canım sende durumlar nedir, sen bari iyi haberler ver canım benim..
İşallah hamişsindir canım sorduğun sorularda bir fikrim yok. Ama sanki hamam işini ertelesen iyi olur gibi geldi. Yarın haırlı haberlerini alırız işallah .. :)
Günaydın kızlar öncelikle narmık işallah hamişsindir canım seninde 7 gün gecikmiş adetin.
Geçmişi okuyamadım iki gündür yoktum. KIZLAR YARDIM edin cumartesi adetim 2 gün gecikmişti kan testi yaptırdım 15.02 çıktı değrlerim. Sonra izmirde bir doktor var onu aradık. Tam net sonuç söyleyemem dedi keseyi görmem lazım dedi. Kuşadasından izmire gittik. Kese falan göremedi. Belkide daha çok küçüktür dedi. Yani 7-10 günlükse göremem dedi. Bugün adetimin gecikmesinin 4. günü benim adetim hiç gecikmez her zaman düzenli olurdu. Kafam iyice karıştı akşama yine idrar testi yaparım. Cumartesi de yaptım ama sanki çok hayali ikinci çizgi var gibiydi. Bu arada karnımda şişlik hissi falan yok yani adet için. Kızlar size sorum beta hcg 15.02 adetim 2 gün geciktiğindeki değer sizce yüksek bir değermi yorumlarınızı bekliyorum dört gözle.....:18:
Bu arada yeni haberleriniz varmı kısa özet geçersenimn çok sevinirim sizleri çok özledim. Varmı güzel haberler. Latacım sanada özel mesaj bile atma fırsatım olmadı kusura bakmayın.
canım benim şimdi okudum senin durumunu,sağlık olsun arkadaşım üzme kendini fazla,dediğin gibi en azından belirsizlik ortadan kalkmış..
canım ben hala kırmızıları görmedim,dün sabah en son test yaptım bir şeyde çıkmadı(( adet olacakmış belirtileri de kayboldu (sinir hariç)az önce narmikin durumunu okuyunca bende azcık ümitlendim valla gülşencim...:18:
Narmikcim,canım benim çük çük gözün aydın:)))) inan bana bütün hafta sonu aklımdaydın canım,narmik ne yaptı acaba deyip duruyordum :))) vayy be demek bir hafta sonra çıktı ortaya :))) ama seni içinie doğmuştu zaten canım benim :))) mutlaka haber vers bize çatlarım valla meraktan :))
inş canım ya nolur dua edin de hamiş olıyım kızlar ya
inşallah hamişsindir canım bir kan testi yaptır... günün geçti, birde benim adet olmam çok acı oldu canım. dün test aldık eşimle, sabahtan gelmeyince kırımızılar bir test yapalım dedik. test için idrarımı aldım. tuvalet kağıdında kırmızıları gördüm çok moralim bozuldu. kafamdan aşağı kaynar sular indi. ama hayırlısı yapcak bişey yok.. kısmet inşallah bu ay sanadır canım benim...
inşallah canım benim. sen yüreğini ferah tut..
Günaydın kızlar öncelikle narmık işallah hamişsindir canım seninde 7 gün gecikmiş adetin.
Geçmişi okuyamadım iki gündür yoktum. KIZLAR YARDIM edin cumartesi adetim 2 gün gecikmişti kan testi yaptırdım 15.02 çıktı değrlerim. Sonra izmirde bir doktor var onu aradık. Tam net sonuç söyleyemem dedi keseyi görmem lazım dedi. Kuşadasından izmire gittik. Kese falan göremedi. Belkide daha çok küçüktür dedi. Yani 7-10 günlükse göremem dedi. Bugün adetimin gecikmesinin 4. günü benim adetim hiç gecikmez her zaman düzenli olurdu. Kafam iyice karıştı akşama yine idrar testi yaparım. Cumartesi de yaptım ama sanki çok hayali ikinci çizgi var gibiydi. Bu arada karnımda şişlik hissi falan yok yani adet için. Kızlar size sorum beta hcg 15.02 adetim 2 gün geciktiğindeki değer sizce yüksek bir değermi yorumlarınızı bekliyorum dört gözle.....:18:
Bu arada yeni haberleriniz varmı kısa özet geçersenimn çok sevinirim sizleri çok özledim. Varmı güzel haberler. Latacım sanada özel mesaj bile atma fırsatım olmadı kusura bakmayın.
evet canım haklısın,insan çok üzülüyor,çok iyi anlıyorum seni emin ol...ama inan bana en azından zamanında gelmiş kırmızılar,böyle gelmeyince bir de üstüne üstlük idrar tahlilleri de negatif çıkınca daha çok uyuz oluyor insan..benim dün gece fec, derecede kulağım ağırdı,kalktım apranax içtim cunku dayanılacak gibi değildi..ama doktora gitmem lazım cunku orta kulak iltahabı olabilir,ve hatta gidersem bana antibiyortikl verecektir doktorum...alsammı almasammı kararsız kaldım canım..
ya aslında o ferahlıktanda cok korkuyorum bu ay kendimi hep ferah tuttum kesin gözüyle baktım ama adet günü yaklastıkça korjuyorum herkes arıyo söyle rüya gördük böyle rüya gördük diye bide fos çıkarsa yandım valla kendimi baya hazırlamısım cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?