- 9 Mart 2012
- 1.253
- 315
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.001
İşallah hamişsindir işallah rüyan gerçekleşir canım
Geldiiiimmm:) Haytaım valla yaptıranlar ve deneyimliler 5 in üstündeki değerlere pozitif diyorlar.. Yarın sonucu alınca araştırırız tekrar tatlım:) ama pozitifi göreceksin gibi geliyor bana, hayılırıs tabii inşallah:)
Kuzuuuum, gördüm de yazdığını görmedim:) Hiç atlar mıyım yoksa ben seni..:) Bence bırakmak istiyorsan bırak tabii ama ben zararlı olduğuna inanıyorum soğan kürünün, yani 2 tane soğanı normalde yemeğe bile koyuyoruz bacım aynı şey yani:) Yumurtlamışda olabilirsin daha yeni başlıyor da olabilir. Ama illa bugün ilişkiye girmen şart değil kuzu, daha önce yaptıysanız deneme biliyorsun 2-3 gün yaşıyor spremler.. Ama sen yine de bugün süslen püslen akşam kociş gelince çel aklını yap denemeni derim... Kasık ağrısı vs de yumurtlama döneminde olur bebşim normaldir, bir sorun yok yani:) İltahap değildir yani bence, bazı aylar benim de aynısı oluyor hatta uykumdan uyandırıyor o derece şiddetli olabiliyor yani.. Rahat ol kuzum, sakin ol, kocişini bekle.. sonra güzel vakit geçirin birlikte, regl zamanına kadar da buldukça kocşi devam et.. İnşallah da tutar bu ay tatlım:)
Yurtiçi dışı farketmiyor zaten tatlım:) 3 günlük cinsel perhiz sonrası gitmesi lazım doktora. spermeleri veriyor 1-2 gün içinde de sonucu alıyor.. Çok basit bir işlem aslında.. Hangi doktora gidecekse arayıp randevu alın, tabii sperm testi istediğinizi belirtin, sonra 3 gün münasebetler yasak kocişe, o kadar yani:) Gitsin bence de , en azından kafanız rahat olur..
Ohhhhhhhhh sefan olsun yavrimooooo... İyi yapmışsın iyi gelmiştir, yerime de solusaydın karşıyaka havasını
Geldiiiimmm:) Haytaım valla yaptıranlar ve deneyimliler 5 in üstündeki değerlere pozitif diyorlar.. Yarın sonucu alınca araştırırız tekrar tatlım:) ama pozitifi göreceksin gibi geliyor bana, hayılırıs tabii inşallah:)
Kuzuuuum, gördüm de yazdığını görmedim:) Hiç atlar mıyım yoksa ben seni..:) Bence bırakmak istiyorsan bırak tabii ama ben zararlı olduğuna inanıyorum soğan kürünün, yani 2 tane soğanı normalde yemeğe bile koyuyoruz bacım aynı şey yani:) Yumurtlamışda olabilirsin daha yeni başlıyor da olabilir. Ama illa bugün ilişkiye girmen şart değil kuzu, daha önce yaptıysanız deneme biliyorsun 2-3 gün yaşıyor spremler.. Ama sen yine de bugün süslen püslen akşam kociş gelince çel aklını yap denemeni derim... Kasık ağrısı vs de yumurtlama döneminde olur bebşim normaldir, bir sorun yok yani:) İltahap değildir yani bence, bazı aylar benim de aynısı oluyor hatta uykumdan uyandırıyor o derece şiddetli olabiliyor yani.. Rahat ol kuzum, sakin ol, kocişini bekle.. sonra güzel vakit geçirin birlikte, regl zamanına kadar da buldukça kocşi devam et.. İnşallah da tutar bu ay tatlım:)
Yurtiçi dışı farketmiyor zaten tatlım:) 3 günlük cinsel perhiz sonrası gitmesi lazım doktora. spermeleri veriyor 1-2 gün içinde de sonucu alıyor.. Çok basit bir işlem aslında.. Hangi doktora gidecekse arayıp randevu alın, tabii sperm testi istediğinizi belirtin, sonra 3 gün münasebetler yasak kocişe, o kadar yani:) Gitsin bence de , en azından kafanız rahat olur..
Ohhhhhhhhh sefan olsun yavrimooooo... İyi yapmışsın iyi gelmiştir, yerime de solusaydın karşıyaka havasını
Sağolasın canım..Ben clear blue dijital ovulasyon testi ile adetimin 17.günü akşamı görebilmiştim gülen yüzü..Yani pozitifi..17. gününden 21. gününe dek değerlendirmiştik sadece..Daha sonaki günlerde hem kendimde kuruluk hissetmiştim hem de hiç canım istememişti ilişki.....
Aminnnn
Gerçi ben kan testi doğulayıncaya ve keseyi,kalp atışını görünceye dek hamileyim dememeliyim her türlü ihtimale karşı..ALLAH yazmış olsun hayırlısı ile inşallahhhhh !!!
Kna testini cumartesi yaptırdım canım.
Ayyyy kızlar ağzınızdan bal damlıyor sizce hamile olma olasılığım var yanii. Doktordan çıktığımda çok üzüldüm ama. Eşim o kadar heycanlandı ki çocuk gibi yerinde duramadı illa doktora gidelim diye tutturdu 2 gün daha bekletemedim. O da çok üzüldü onu hiç bu kadar heycanlı görmemiştim. Ne kadar belli etmesede ben anladım onun üzü
ntüsünü. Bugün tekrar idrar testi yapmayı düşünüyorum acaba çıkarmı bu sefer ikinci çizgi tabi hamileysem. 4 gün gecikti. Ben hala umutluyum çünkü adetim hiç gecikmez gününde gelir hemen . ,
Sizler nasılsınız kızlar lata ,tulin, banu ,özi , belus ve ismini sayamadığım tümmm kızlarrrrrrrr . Adet gecikmesi yaşıyanlar var işallah hamişsinizdir kızlar. Banucum 2 günlük kısa özetini rica edebilirmiyim... Narmık hamiş sanırım başka varmı yeni hamişlerimiz . Veya farklı haberler .
Ya ben zaten , aylarca kafaya taktım olmadı , sonra o ay hiç takmadım oldu diyenlere şaşıyorum valla:)) Nasıl oluyor o? şimdi ben aylarca uğraşıcam ama sonra birden hiç aklıma getirmiycem hiç bebişi.. amnezi falan geçirmem lazım yani, hiç düşünmemem için:)) Haa elbette sabırlı olmak gerek biliyorum kendime telkinlerde bulunuyorum ama sıfır bebek düşüncesi nirvana noktasına ulaşamam ben su saatten sonra:) yapabilen varsa helal olsun valla bize de yolunu öğretsin:) Ben en fazla artıkbelirtilere azla takılmamayı başarabildim odur yani:))
O yüzden senin de aklından çıkarman mümkün değil ama zamanı gelince olacağını unutma sadece yavrimo:)
canım inşallah tutmuştur. tatlım bişey sorcam bu aşılama tedavi nasıl bi süreç bi anlatırmısın eşinde ne vardı sende ne vardı.. bende eşimin sperm testi yaptırmasını istiyorum.. inşallah bişey yoktur..
senim normalde nasıl olurdu beluşum her ay bu şekildemi gelirdi ,al işte cumadan buyana bugün 4. gün sabah 4 damla falan gelmişti bu saat oldu hala yok yine bişi
benim vücudum resmen dalga geçiyo benimle yaaaaaaaaaaa
kesecem kendimii kökten kurtulcam uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hep aklımdaydın kuzummmm hep andım senide burdaki izmirlileride :)
bende şaşırıyorum bu ay takmadım hamile kaldım dıyenlere... valla nasıl yapmışlar söyleselerde bızde yapsak. bende belırtırelere takmıyorum ama yumurtlama günleri bayagı gergın oluyorum. heray bu ay ne olur düşüncesi içten içten kemiriyorrr.... ALLAH yardımcımız olsun zor durumdayız hakıkatenn..
Tatlım, Nariko da hamile, hani vajinusmus sıkıntısı yaşayıp atlatmıştı o kızımız.. Narmik ve Senle tusemim de güzel haber verirse bu hafta 4 hamişle başlamış olacağız harika olacak:))
tatlım bak en bastan anlatıyorum bizim tüm tahlillerimiz temiz çıktı rahim filmi falan da temiz 5 kez catlatma ignesi yaptırdım ama sonuç negatif sonra doktorumu degiştirdim bi tanıdık doktor bulduk oda bana pko dedi ve hemen asılamayı yaptı esimin spermleri yıkandı ve benim rahmime kondu inş da tuttu
banucum ben eşime sperm testi yaptırmak istiyorum nasıl oluor bu testler canım ya bi akıl ver sen yurtdışındasın ama ossun sen yine de akıl ver bana canım..
İşallah canım benim hayırlısıyla güzel haberlerini alırız.ben cok sukur ıyıyım tatlım yogun bır hafta benı beklıyor:)bakalım bu ay da bırseyler yapmaya calısacagız hayırlısı olsun sende takma kafana hamılesındır ıns ......
Amiiinnnnnn canım işallah bu ay sana uğurlu gelir.banus çok sagol bugün herkesin agzından bal damlıyo ya 4 senedir bekliyorum mevlam inş beni ve isteyen herkesi duyar ya kızlar
Tatlım, Nariko da hamile, hani vajinusmus sıkıntısı yaşayıp atlatmıştı o kızımız.. Narmik ve Senle tusemim de güzel haber verirse bu hafta 4 hamişle başlamış olacağız harika olacak:))
İnşallah tatlım.. Bak sen de hem iltahap varmış hem de ilaç kullanıyormuşsun önceden, bence vücudun anca arınıyor tatlım.. O yüzden sen kendini bir kaç aydır deniyor sayma bence hiç Sen daha bu ay başladın bence denemelere.. İnşallah da hemen tutar, ama olmazsa da bilki yakındır yani tatlım:):))ozman tatlım sogan kurunu devam edeyım bır hafta daha soz dınleyeyım sonra pısmalık yasmayım ıctım bır hafta nede olsa tatlım en son cumartsı bırseyler yasamıstık:)sımdı kontrol ettım kendımı ıslaklık var o yapısakanlık ozellıgı gıtmıs su kıvamında gelıyor bakalım tatlım bugun fırsatını blmaya calısacagım yoksa yarın kesın baslıyoruz:))bakalım tutar ıns bu ay banu bunu bılerek yazıyorum ıltıhapta cocuga cok engel bence benım gecen ay ılk sogan kruunu yaptıgımda bır yogun akıntım vardı ped kullanacaktım bu ay o kadar akıntım olmadı normaldı ıyıkıde yapmısız su sogan kurunu herkeze de tavsıye edıyorummm sıskınlıgım gıttı kasıklarım ılskılerım de bıle rahatladım nasıl agrım olurdu...sımıd bu ay bıttı cok sukur:))
senim normalde nasıl olurdu beluşum her ay bu şekildemi gelirdi ,
benide andınmı ben dün bütün gün evdeydim sadece forum bornovaya gittik geldik kocişle bi işimiz vardı , havaçok güzeldi açtım camları kocaman balkonum var yıkadım cıbıl cıbıl sularla oynadım, banyomu temizledim kloraklarla ,,,öle takıldım kendi kendime , kocişte gezmeye gitti izinliydi benden
ayyy banus çok sagol valla bunu duymaya okadar ihtiyacım varmıski valla heyecanlandım resmen allahım inş tutmuştur ve rabbim inş hepimizi tez zamanda güldürür bu arada vajinismus çok fecii bisey ben de cok ugrastım o illetle
inşallah tutmuştur canım benim inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?