Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım çok heyecanlısın anladım ki inşallah tutmuştur , kanınıda verdin sanırsam , güzel sonuçlar alalım da sonra tey tey tey

banucum ben eşime sperm testi yaptırmak istiyorum nasıl oluor bu testler canım ya bi akıl ver sen yurtdışındasın ama ossun sen yine de akıl ver bana canım..

sperm testı cok basıt bısey canım.esın urolojıye gıdıp ısteyebılır yada senın kadındogum dr un ıstek fısı yazarak urolojıye gonderebılır.esın e bır kapaklı kutu verıcekler tuvalettte ıcıne bosalacak .sonra onu ılgılı hemsıreye verecek ve sonucu bekleyecek bu kadar basıt.

:) İnşallah bebiş belirtileridir.. Hassas testleri deneyebilirsin ama bence azcık daha bekle:)

ohhh ii gelmiştir o sular serin serin sonra iltihap olarak geri dönüyo amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
andım tabe güzel anmazmıyımmmm hatta kendi kendime sordum tülin nerde oturuyodu acaba die :)
benim kanamalar her ay süper geçerdi
geçen ay böyle oldu ama daha çabuk sökmüştü
bu ay sapıttı hepten çok mızmızlandı bende bilmiom artık kendimi canım ama dediğim gibi hiç bu kadar oyalanmadı ama koyu koyu pelte gibi gelen damlalar ilk günkü, gibi pembiş değil yani

öylemi diyorsun tatlım, bu ay ilk kez gün aşırı ve bir ay boyuncu ilişki yapcam.. toplasan 8 ayda ben 35 -40 defa ilişkiye girmemişimdir canım.. bu ay şeytanın bacağını kırcam canım.. inşallah...

valla benim basıma gelenler pişmiş tavugun basına gelmemistir ama rabbim inşallah bu ay benide güldürecek valla resmen güç aldım sizden esimde cok heyecnlı kaç kere aradı niye yarın veriyolar diyip duruyo inş heyecanlarımız mutlulukla sonuclanır

degılmı ıns yarın baslıcam rınglere :)bakalım bu ay neler olacak havalarda ısındı guzel bır enerjıye sahıplendım .....elımızden gelenı yapcagız gerısı rabbıme kalmıs sen neler yapıyosun.........

ay görecen ama banuu çocuk gibi açtım çeşmeyi koca hortum elimde özlemişim , üşüdü birazcık ayaklarım ama napayım dün benimde 14, günümdü yumurtladım bende zaten bizim pazar sabahları standart bi oynaşmamız oluyor , ben ayaklarımıda kaldırmıyorum ya bu ay benimkide bana sordu , bu bebek için en yoğun önemli gün ne zaman bizim dedi , bugün dedimm aaa neden söylemedin bana dedi söylersem ne olacaktı fazla mı sperm akışı yapacaktın dedim güldü , hem psikolojini etkilerdi dedim ewet haklısın dedi ,,,, demekki etkileniyormuşşş, ağzından duydum ,,, hem biz çocuk yapmıyoruz bu ay dedim .. tamam dedi azcık buruk bir şekilde...

bugün yaptırsak olurmu acaba perşembe akşamı yapmıştık o işi bugün 4 üncü gün..

canım sen hamam işini ertele hem sıcak zararlı ola bilir hamileysen kesinlikle ılık duş öneriyolar..

tatlım sen önce kantestini yap sonra al..

lataaaaaa naber şekerimmmm:

banucum naber bakalım canım..
ben hafta sonu neredeyse hep yattım sadece 1 2 parça ütü yaptım okadar ..
bu arada özlem yok gerçekten bende merak ediyorum onu..
bu arda mustafa ata sen bu tahlili tekrarla canım ama kantesti olarak en iyi sonucu orda görürüz
eğer değerin 2 katına katlandıysa hamilesin demektir..

ılac hıc kullanmadım tatlım hatta doktora gıttım hıc bırseyın dahı yok dedı ıltıhabı falan anlamdı bıle ben sogan suyundan fark ettım kokuluda oluca aboooo bende ne katinn ıltıhab varmıs dedım:)))))evet oyle tatlım ben bu ay basladım zaten bebıs dusunmeye yenı korunmayı bıraktık(ne kadar yalancıyım degılmı)ıns tatlım kalıp sogan suyumu kaynatıp ıcecegım bu arda yemekten 10 dk once ıcıyoz ya anam yemek yıemıyorum mıde doluyor zayıflarım herhalde kocısle hafta sonu yuruysue basldık onunda denetlemelerı basladı o kosuyor bende pesınde yurumeye calsıyorum hafta sonu sabahın korunde kalktık herkez guldu bıze daha yenı evlısınız hafta sonu keyfınıze bakın dıye de ama kısın cok batık o tıp ıslere hava ısınmısken bende koca gobuse sahıp olmadan bır ıkı spor yapalım dedık ama bakalım faydasını gorcekmıyız...

öylemi diyorsun tatlım, bu ay ilk kez gün aşırı ve bir ay boyuncu ilişki yapcam.. toplasan 8 ayda ben 35 -40 defa ilişkiye girmemişimdir canım.. bu ay şeytanın bacağını kırcam canım.. inşallah...

evet aynen canım incir kürüde yap fındık fıstık cevız bol ye :))) zaten yapmadan duramazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…