- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.021
tatlım bak en bastan anlatıyorum bizim tüm tahlillerimiz temiz çıktı rahim filmi falan da temiz 5 kez catlatma ignesi yaptırdım ama sonuç negatif sonra doktorumu degiştirdim bi tanıdık doktor bulduk oda bana pko dedi ve hemen asılamayı yaptı esimin spermleri yıkandı ve benim rahmime kondu inş da tuttu
banucum ben eşime sperm testi yaptırmak istiyorum nasıl oluor bu testler canım ya bi akıl ver sen yurtdışındasın ama ossun sen yine de akıl ver bana canım..
herkeseeeeeeeeeeeeeee merhabaa.bu hafta verımlı basladı sanırım hamılelere hayırlı olsun ıns kucaklarına aldıkları gunlerıde gorelım.dun gecem cok fena gectı 5 sefer tuvalete kalktım suda ıcmedım sadece 1 bardak su ıcmıstım dun.adete 8 gun var bakalım hayırlısı sık wc hamılelık belırtısı olabılırmı acep ? bılemedım.goguslerdede hafıften sızı var hamıle kaldımda sut mu oluyo acaba :))))))) kasıkalrımdada cekılmeler var ılgınc.test yapsam cıkarmıkı
senim normalde nasıl olurdu beluşum her ay bu şekildemi gelirdi ,
benide andınmı ben dün bütün gün evdeydim sadece forum bornovaya gittik geldik kocişle bi işimiz vardı , havaçok güzeldi açtım camları kocaman balkonum var yıkadım cıbıl cıbıl sularla oynadım, banyomu temizledim kloraklarla ,,,öle takıldım kendi kendime , kocişte gezmeye gitti izinliydi benden
:) İnşallah bebiş belirtileridir.. Hassas testleri deneyebilirsin ama bence azcık daha bekle:)
bencede canım yaptır güzel haberlerini bekliyoz tatlım..
hayatım sen 5 gün yani yumurtlama zamanı dışında ilişkiye girmiyorum dedın(( tatlım 1 ay boyunca ne zaman yumurtlama zamanın her kadında aynı degılkı belkide bırden fazla yumurtluyosun . sen bu ay gün aşırı çalış tatlım bence sperm testıne erken daha .....
İnşallah tatlım.. Bak sen de hem iltahap varmış hem de ilaç kullanıyormuşsun önceden, bence vücudun anca arınıyor tatlım.. O yüzden sen kendini bir kaç aydır deniyor sayma bence hiç Sen daha bu ay başladın bence denemelere.. İnşallah da hemen tutar, ama olmazsa da bilki yakındır yani tatlım:)
Tüliiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn.. Kuzum nasılsın hayatım???
Ve iyi halt etmişsin.. ne öyle cıbıl cıbıl sularla falan, kızım korusana azcık kendini, üşütme sakın, tam önemli dönemdesiniz
İnşallah tatlım.. Çektiğin sıkıntılar bu ay bebişle biter inşallah.. Heyecanla bekliyorum ben de haberini:)
banuuuuuuuuummm nasılsın tatlım sesime kulak vermişsin gelmişsin , özleme mail attım ama cevap yok çok yoğun sanırsam , yoksa dayanamaz çatlardı girmeden...
latacım hiç takma kafana bol bol fingirdeyin kocalarla yeter gerisi teferruat
ilkbaharcım arkadaşım okuduğum kadarıyla sendende haberler bekliyoruz , kuzum koş yaptır testi ,,
inşallah canım eger sonuç iyi olursa eve kendimi zor atarım heralde size haber verebilmek için
hassas massaz bu saatte cıkmazkı :))))) adete cook var bnmkı pısıkolojıktır belkıde bu aydan umudum yok((
İnşallah tatlım.. Bak sen de hem iltahap varmış hem de ilaç kullanıyormuşsun önceden, bence vücudun anca arınıyor tatlım.. O yüzden sen kendini bir kaç aydır deniyor sayma bence hiç Sen daha bu ay başladın bence denemelere.. İnşallah da hemen tutar, ama olmazsa da bilki yakındır yani tatlım:)
Ve iyi halt etmişsin.. ne öyle cıbıl cıbıl sularla falan, kızım korusana azcık kendini, üşütme sakın, tam önemli dönemdesiniz
İnşallah tatlım.. Çektiğin sıkıntılar bu ay bebişle biter inşallah.. Heyecanla bekliyorum ben de haberini:)
sperm testı cok basıt bısey canım.esın urolojıye gıdıp ısteyebılır yada senın kadındogum dr un ıstek fısı yazarak urolojıye gonderebılır.esın e bır kapaklı kutu verıcekler tuvalettte ıcıne bosalacak .sonra onu ılgılı hemsıreye verecek ve sonucu bekleyecek bu kadar basıt.
canım çok heyecanlısın anladım ki inşallah tutmuştur , kanınıda verdin sanırsam , güzel sonuçlar alalım da sonra tey tey tey
bugün yaptırsak olurmu acaba perşembe akşamı yapmıştık o işi bugün 4 üncü gün..
cok canım ya inşallah güzel sonuçlarla gelirim size
kızlar ya bişi sorcam benim adet günüm bugündü kan tahlili verdim ama sonuç yarın çıkıcak acaba hamişsem degerlerim en düsük sayısı ne olmalı sizce bide hamama gitmek istiyoduk arkadaslarla yarın dediler acaba gitmesemmi bi sorun olurmu acaba yardım edin kızlar
evet canım haklısın,insan çok üzülüyor,çok iyi anlıyorum seni emin ol...ama inan bana en azından zamanında gelmiş kırmızılar,böyle gelmeyince bir de üstüne üstlük idrar tahlilleri de negatif çıkınca daha çok uyuz oluyor insan..benim dün gece fec, derecede kulağım ağırdı,kalktım apranax içtim cunku dayanılacak gibi değildi..ama doktora gitmem lazım cunku orta kulak iltahabı olabilir,ve hatta gidersem bana antibiyortikl verecektir doktorum...alsammı almasammı kararsız kaldım canım..
onemlı degıl tatlım galıba hamılesın.burda baız arkadaslar kan degerı 5 ın ustunde old zaman hamıle old soyluyorlardı ama bence hamılesın :))sımıdıden gozun aydın baksana adet gununde gecmıs gec dollenmıs olb sıkma canını bebıs gelıyorrrrrrrrrrr
Ya ben zaten , aylarca kafaya taktım olmadı , sonra o ay hiç takmadım oldu diyenlere şaşıyorum valla:)) Nasıl oluyor o? şimdi ben aylarca uğraşıcam ama sonra birden hiç aklıma getirmiycem hiç bebişi.. amnezi falan geçirmem lazım yani, hiç düşünmemem için:)) Haa elbette sabırlı olmak gerek biliyorum kendime telkinlerde bulunuyorum ama sıfır bebek düşüncesi nirvana noktasına ulaşamam ben su saatten sonra:) yapabilen varsa helal olsun valla bize de yolunu öğretsin:) Ben en fazla artıkbelirtilere azla takılmamayı başarabildim odur yani:))
O yüzden senin de aklından çıkarman mümkün değil ama zamanı gelince olacağını unutma sadece yavrimo:)
öylemi diyorsun tatlım, bu ay ilk kez gün aşırı ve bir ay boyuncu ilişki yapcam.. toplasan 8 ayda ben 35 -40 defa ilişkiye girmemişimdir canım.. bu ay şeytanın bacağını kırcam canım.. inşallah...
evet aynen canım incir kürüde yap fındık fıstık cevız bol ye :))) zaten yapmadan duramazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?