- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.921
haklısınız ne guzel bırakmıstım.dogumdan sonrada 1 ay ıcmedım ama ben cook erken dogum yaptım 30 haftalık 26 haftalık dogumum basladı hastanedede yattım 1 ay neyse derken cok zor gunler gecırdım bebekelrımı dogurdum kuvezde bekeldım 65 gun bırgun ıyı 5 gun kotu haberler aldım yasamazlar cok umutlanmayın ıste sukadar sans bukadar sans en sonda oglum kollarımda fenalastı kalbı durma noktasına geldı o gunden sonra gene basladım.anlıcanız cok zor gunler gecırdım o gunelrde gene sarıldım sıgaraya rabbım dusmanıma yasatmasın yavrunuzun kollarınızdan neredeyse kayıp gıdısını
Bence al canım, düşünüp kendini yiyecğine alayım mı almayayım mı diye test alıp ne olduğunu bil.,,, inşallah hamişsindir canım..
haklısınız ne guzel bırakmıstım.dogumdan sonrada 1 ay ıcmedım ama ben cook erken dogum yaptım 30 haftalık 26 haftalık dogumum basladı hastanedede yattım 1 ay neyse derken cok zor gunler gecırdım bebekelrımı dogurdum kuvezde bekeldım 65 gun bırgun ıyı 5 gun kotu haberler aldım yasamazlar cok umutlanmayın ıste sukadar sans bukadar sans en sonda oglum kollarımda fenalastı kalbı durma noktasına geldı o gunden sonra gene basladım.anlıcanız cok zor gunler gecırdım o gunelrde gene sarıldım sıgaraya rabbım dusmanıma yasatmasın yavrunuzun kollarınızdan neredeyse kayıp gıdısını
o nasil oluyor canim anlamadim ?
inşallah kuzu yaa bugün hemen alcam ama ne zaman yapsam sabah mı yoksa akşammı yapsam ??
inşallah kuzu yaa bugün hemen alcam ama ne zaman yapsam sabah mı yoksa akşammı yapsam ??
ben geldimmmmmmmmmmmmm kıslarrr :)) ofpufyaaaaa çokk sevindim canım.inşallah hamile olanların sayısı artar.Allah ım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
merhaba kızlar listenin son durumunu merak ediyorum
benimde dün hastalanmam lazımdı henüz misafirim gelmedi :)))) bir ümitle bekliyorum bakalım ... acaba test alsammı ???
sen git canım 2 tane test al birini şimdi yap birinide sabah yaparsın nasıl çözüm ama..
ayy benim meraklılığım yine çıktı ortaya..
sen git canım 2 tane test al birini şimdi yap birinide sabah yaparsın nasıl çözüm ama..
ayy benim meraklılığım yine çıktı ortaya..
Tilavet Secdesi canım şöyle yapılıyor...Başta tilavet secdesi yapacak kişinin abdestli, üstünün başının temiz ve avret yerlerininde örtülü olması şarttır.
Tilavet secdesi yapmak niyetiyle abdestli olarak kıbleye dönülür ve eller kaldırılmaksızın "Allahüekber" diyerek secdeye varılır.
Üç kere "Sübhâne rabbiye'l-a'lâ" denildikten sonra yine "Allahüekber" diyerek kalkılır.
Secdeden kalktıktan sonra "Ğufrâneke Rabbenâ ve İleykel masîr" denir.
bu kadar tatlım.. meryem suresinin 58 inci ayetinin sonunda secde yazan bir yer var canım "süccedev " yazıyor..
Sagol canim yarindan basliyicam Allah razi olsun Allah hepimize hayirli evlatlar saglikli evlatlar nasip ettsin
Amin canım inşallah Allahın izniyle hayırlısı ile olcak bebişlerimiz sen gönlünü ferah tut..
güldencim süper çözüm:)) sen karadenizlimiydin tatlım:))
süper çözüm :))) denedikten sonra hemen pır pır uçcam buraya :)))
Aminnn canimm sen okudun mu?
hahahaha hayır tatlım ama eşim kara denizli :=Ç:):)
uç canım sabırsızlıklan bekliyoruzzz:
ofpufyacımm hemen folic asit kullanmaya başla canım.
inşallah güzel haberler vericem
olmazsa da napalım allahın takdiri canımız sağolsun
inşallah güzel haberler vericem
olmazsa da napalım allahın takdiri canımız sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?