Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ofpufyacımm hemen folic asit kullanmaya başla canım.

Son düzenleme:

amin canım Allah bir daha böyle acılar sıkıntılar yaşatmasın. kimseye yaşatmasın.. ama bu defa sigaraya bırakcan ve bidaha başlamıcan dimi tatlım bi söz alalım bakim..

ayyyy kıyamam ya bitanem gercekten çok zor günler geçirmissin ben okurken bile tüylerim diken diken oldu ama bak evlatların seninle bitanem kötü günler geride kalmıs o zaman napıyoruz sigarayı hemen bırakıyoruz eeehhh kakakaka pis bişey canım

o nasil oluyor canim anlamadim ?

Tilavet Secdesi canım şöyle yapılıyor...Başta tilavet secdesi yapacak kişinin abdestli, üstünün başının temiz ve avret yerlerininde örtülü olması şarttır.

Tilavet secdesi yapmak niyetiyle abdestli olarak kıbleye dönülür ve eller kaldırılmaksızın "Allahüekber" diyerek secdeye varılır.

Üç kere "Sübhâne rabbiye'l-a'lâ" denildikten sonra yine "Allahüekber" diyerek kalkılır.
Secdeden kalktıktan sonra "Ğufrâneke Rabbenâ ve İleykel masîr" denir.
bu kadar tatlım.. meryem suresinin 58 inci ayetinin sonunda secde yazan bir yer var canım "süccedev " yazıyor..

inşallah kuzu yaa bugün hemen alcam ama ne zaman yapsam sabah mı yoksa akşammı yapsam ??

canım genelde sabah diyolar ama forumda bazı arkadalarımız günün her hangi bi saatinde yaptılar.o yüzden kendini ne zaman hazır hissediyosan o zaman yaptır.ama bizide merakta bırakma :))

ben geldimmmmmmmmmmmmm kıslarrr :)) ofpufyaaaaa çokk sevindim canım.inşallah hamile olanların sayısı artar.Allah ım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

merhaba kızlar listenin son durumunu merak ediyorum
benimde dün hastalanmam lazımdı henüz misafirim gelmedi :)))) bir ümitle bekliyorum bakalım ... acaba test alsammı ???

inşallah kuzu yaa bugün hemen alcam ama ne zaman yapsam sabah mı yoksa akşammı yapsam ??

sen git canım 2 tane test al birini şimdi yap birinide sabah yaparsın nasıl çözüm ama..
ayy benim meraklılığım yine çıktı ortaya..

Sagol canim yarindan basliyicam Allah razi olsun Allah hepimize hayirli evlatlar saglikli evlatlar nasip ettsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…