- Konu Sahibi pembemasal
- #2.681
canım benim ağlama ne olur biliyorum demesi kolay bende gördüğümde aynı olacam belki ama kırmıızıları Rabbim neylerse güzel eyler kafana dert etme tatlım ne zaman kafan rahatlayacak o zaman sende sağlıkla kavuşacaksın bebişşine
canomm yapma lutfen bak ne zamandır konusuyoruz burada bir ton sey. lutfen uzme kendini. Allahın ıznıyle olacak tabiki. zamanı var demekki. lutfen sakın umudunu kaybetmee
Eh en azından ağrı kesmede işe yarıyorsak ne mutlu bize:) şaka bi yana inşallah sorun çıkmaz dişinde, kötüdür diş ağrısı çünkü..
İnşallah biz de vereceğiz kocişlerimize o güzel haberi tatlım:)
Aaaaaaaaaaa döverim bak seni de.. ee sen zaten marttan ümitliydin tatlım, sıkma canını, niye yapamayacakmışsın bebek işini, maharet gerektirmiyor yani, sadece hepimiz doğru zamanı bekliyoruz.. Allahtan hayırlısı ve hayırlı zamanda olsun arkadaşım, üzme öyle kendini hemen.. Umutsuzluk yok, stres, gözyaşı en büyük düşmanımız unutma..
kızlar haklısınız hepinize hak veriyorum başka bir arkadaşımız üzülse ağlasa bende sizler gibi üzülmek yok diyeceğim ama bu ben üzülmeden geçemiyorum
ben geçen ay aşılama yaptırmıştım o zamanki sonuçta bile bu kadar üzülmemiştim
demek ki bayağı ümit bağlamışım bu aya ama olmayınca yıkıldım resmen