• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

çok sağolasın cnm yaa sen benden önce al ben de senin bebişine çok tatlı hediyeler göndereyim e mi!!:)))) yeni yumurtladıysam bir kaç gün daha çalışma sürecek demekki:((( bazen hemen yattığım gibi uyumak istiyorum yav nedir bu bebişler için çektiklerimiz....olsun yine de gelsin yeter..:))

aman canım bebişlerimiz gelsinde teyzeşolar olarak alırız hediyeleri vallaha çok doğru söylüyosun..
evet biraz daha çalışmalara devam ..
birlikte olduktan sonra
hemen kalkmıyorum ben mümkünse duşumu sabah alıyorum biraz ayıp olacak belki ama ozaman sipermler ..
fazla geri gelmiyo budaküçücük bi notthehehe:

yine normal bir gebelikte haftalara göre ortalama beta-hcg düzeleri ise şöyledir.

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı hcg (mıu/ml)
(ıncııd)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

yani ben 5 haftalıkmı hamileyim:)

Sağol hayatım, inşallah diyorum ben de.. Filme gitmedik dün vazgeçtik, gezidk tozduk, kahve içtik tatlı yedik, alışveriş yaptık güzeldi yani:)) Sonrada kocişle buluştum, acızık da onla gezdim yemek yedik, eve döndük:))

ee ben sana cevap veriyorum ya tatlım ay aşkolsun.. biz hepimiz dinliyoruz seni de cevaplar geciikiyor bazen, kusurumuza bakma o kadarcık artık tatlım..:))) İnşallah hamilesindir , belirtiler çok kafa karıştırıcı gerçekten, ben de geriye 9 sayıyorum 2 mart bat tarihim, bazen ay acaba mı diyorum sonra da aman kendini kandırma banu diyorum.. Bakalım, görücez az kaldı:)

sağol banu yaa valla sabırsızlıktan işte...daha cevap gelmeden basıyorum yaygarayı:))) ama beni de ekleyin tamam mı benim de bat tarihim 5 mart yaaa

beni boşverin hepinizin olsun sizin haberinizi alınca benim olmuş gibi sevinirim beeennn:))))
öptüm herkesiii:)))
bugün perşembe pazarımız vaaarr:))))

kızlarr semt pazarına gideniniz var mı yaa pazarlar marketleri geçtii bir pahalı bir pahalı

:)))) konuyu değiştirelim biraz ama yine kafam bebekte sakın inanmayın hahahah:))))

Ben de öyle düşünüyorum ya görücez bakalım:) bi bebiş gelsin de ..:)

Bu arada bunu buldum ama ne kadar doğrudur bilemem

ÇOCUK DÜŞÜRMEDE KULLANILAN İLKEL YÖNTEMLER”

Özellikle kırsal alanda düşük için birçok yöntemin halen bilinçli olarak kullanıldığını öne süren İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Deontoloji Ana Bilim Dalı’nda görevli uzman doktor Mahmut Gürgan, ilkel düşük yaptıran yöntemleri şöyle sıraladı:

Düşük Yaptıran Nedenler

* Bedeni ovmak
* Bedene vurmak
* Yüksek yerlerden atlamak
* Bedenleri sıkıştırmak
* Ağır eşya ya da un torbası kaldırma
* Halı silkeleme
* Yüksek yerden sallanarak atlama
* İp atlama
* Aspirin içme
* Karnının üzerine taş, kanepe ayağı ya da piknik tüpü koyma,
* Soğan kabuğu kaynatıp içme

Bu konu ile ilgili bir diğer gerçekte oldukça iç karartıcı yapılan araştırmalara göre genelde doğu illerinde evli kadınların düşük yapmak için %19.2 ’si bu bahsedilen geleneksel düşük yapmak yöntemlerini kullanıyormuş.

bak ya bende sogan kurunu kullanıyorum nerdeyse bıtecekde e burda nette o kadar kısı memnun du ben you tube den okadar vıdeo ılzedım dusuk tehlıkesı olsa doktor saracoglu bıldgımızı unlu kanallarda nasıl soyleyebılırkı daha o gun cıkıp soyledı de bılmıyorum bende mesela bende de cok coka akıntı gelmeye basladı bır kac gundur bende sundan suphelenıyorum acaba bu zman zafı ıcınde ılıskılerımde oldu spermler mı dısarı atıyo temızlıyo bende dıyede dusunmedım degıl walla...

aman canım bebişlerimiz gelsinde teyzeşolar olarak alırız hediyeleri vallaha çok doğru söylüyosun..
evet biraz daha çalışmalara devam ..
birlikte olduktan sonra
hemen kalkmıyorum ben mümkünse duşumu sabah alıyorum biraz ayıp olacak belki ama ozaman sipermler ..
fazla geri gelmiyo budaküçücük bi notthehehe:

kız yok valla aynını yapıyorum ama benimki hemen beş dakkada akşamdan geri geliyo yav bacamı da kaldırıyorum ama işte napayım artık kendimi asacam tavana..benim herif gülmekten tuvalete zor yetişti halime...ben de gülersem geri gelir diye içime atıyorum gülmüyorum hahahaha:))))

öslemcim üzerinde yazmıyomu arkadaşım geçende yaptırdı aralık belirtmiş şu testi iyi incele ayyy çok heyecanlandımmç.
ama hamilesn bence canımmmmm:

sağol banu yaa valla sabırsızlıktan işte...daha cevap gelmeden basıyorum yaygarayı:))) ama beni de ekleyin tamam mı benim de bat tarihim 5 mart yaaa

beni boşverin hepinizin olsun sizin haberinizi alınca benim olmuş gibi sevinirim beeennn:))))
öptüm herkesiii:)))
bugün perşembe pazarımız vaaarr:))))

kızlarr semt pazarına gideniniz var mı yaa pazarlar marketleri geçtii bir pahalı bir pahalı

:)))) konuyu değiştirelim biraz ama yine kafam bebekte sakın inanmayın hahahah:))))

ben türkiyede değilim hayatım, finlandiyadayım pazar falan yok haliyle:))) Ama merak etme seni listeye ekledim bile, her sabah güncel listeyi gönderiyorum ben buradan.. İnşallah güzel haberler alırız marta da geçer bu gerginliğimiz arkadaşım:)

Galibammmm:)))

bak ya bende sogan kurunu kullanıyorum nerdeyse bıtecekde e burda nette o kadar kısı memnun du ben you tube den okadar vıdeo ılzedım dusuk tehlıkesı olsa doktor saracoglu bıldgımızı unlu kanallarda nasıl soyleyebılırkı daha o gun cıkıp soyledı de bılmıyorum bende mesela bende de cok coka akıntı gelmeye basladı bır kac gundur bende sundan suphelenıyorum acaba bu zman zafı ıcınde ılıskılerımde oldu spermler mı dısarı atıyo temızlıyo bende dıyede dusunmedım degıl walla...

Soğan kürü zayıflama içinde kullanılıyor, vücuttaki ödemi iltihabı falan temizliyor diye biliyorum, öyleyse akıntın olması normal yani.. ama yararı zararı konusuna net bir şey demek zor be tatlım.. bilemiyorum valla..

rakam bana yüksek geldi görünce bile heyecanlandım ama hemen cevap vermek istemedim ne olur olmaz diye bir kaç siteden kontrol ettim canım 5 haftaya denk gliyo
ama idrar testi de pozitifse o testlerde zaten hata olmuyo :52:
hadi hayırlı oslun bir güzel haber daha çok mutlu oldum :)

kız yok valla aynını yapıyorum ama benimki hemen beş dakkada akşamdan geri geliyo yav bacamı da kaldırıyorum ama işte napayım artık kendimi asacam tavana..benim herif gülmekten tuvalete zor yetişti halime...ben de gülersem geri gelir diye içime atıyorum gülmüyorum hahahaha:))))

:))))) O kadar da değil be tatlım, gül sen rahat ol mümkün olduğunca gevşe ki spermler yumurtaya ulaşsın.. sen ne kadar rahat olursan bu iş de o kadar kolay olacak..

Hormon&Elecsys Num. Alma : Num. Kabul : 22.02.2012 11:58:14 Onay Tar : 22.02.2012 14:04:47
B-HCG 844,4 mIU/mL Postmenapoz
: 0 - 2
3.Hafta
: 5.8 - 71.2
4.Hafta
: 9.5 - 750
5.Hafta
: 217 - 7138
6.Hafta
: 158 - 31795
7.Hafta
: 3697 -