İlahi Özlem, sabah okudum yazdığını öldüm gülmekten, hemen gidip havluları kontrol ettim ben de saldım çünkü:) ama artık önce işimi bitirip öyle açıyorum burayı yoksa kilitlenip kalıyorum walla başında:)
Yalelcimm, hoşgeldiiin.. ben seni yakalayamamışım dün ama olsun:) Nasılsın keyifler nasıl, begüm prensesimiz nasıl? Hızla büyüyor mart sayfamız ama değil mi?:)
İnşallah herşey iyi gider tatlım, rahat ol sen..
Merhaba tatlım hoşgeldin aramıza hayırlı haberlerin olsun inşallah mart ayında:) Kimseyi de takma kafana sen hazırsan 2. çocuk için herşey tamam demektir.. neticede sıkıntısını da sefasını da yaşayacak sensin.. annen de gerçi kötü olsun diye değil, o da kendi evladına kıyamadığı için erken daha demiştir, normal bir duygu onunki de:)
Hoşgeldin tatlım. Bat tarihi beklediğin adetin ilk günü demek. Hesaplayıp öğrenince bize de bildir listeye ekleyelim.. Bol şans mart ayına
İnşallah tez zamanda alırsın güzel haberleri, hoşgeldin aramıza..
ben de izmirden yurtdışına gidenlerdenim, izmir özlemini iyi bilirim:) allah yardımcımız olsun:)
Hoşgeldin hayatım. Nedir Mart bat tarihin? Beklediğin adetin ilk günü yani?
İzmiriiiiiiiiimmmmm, güzel izmirim...
Yerleşme kanaması olabilir tatlım.. İnşallah hamişsindir.. ama takip et sen bi bakalım, 5 marta az kaldı zaten adetin başlamazsa bir test yap o gün veya ertesi gün..
Merhaba hemşerim:) Hoşgeldin aramıza.. İzmire dönme hayalim benim de var, inşallah kavuşuruz hayallerimize.. İkizler demek? Ayy hem çok güzel hem çok zor.. Allah onlara ve sana ve eşine , sağlık , sıhhat, mutlu ömür nasip etsin ve inşallah 3. kardeşlerini de tez zamanda göndersin.. Bizim kızlar sıcaktır, arkadaş canlısıdır, geç selam verdilerse inan dedikoduya daldıklarındandır..:) İnşallah güzel haberlerini alırız mart ayında.. Nedir BAT tarihin? listecibaşı olarak eklemek için soruyorum:)
yumurtlama dönemini akıntıdan anlarsın, ben çatlama zamanını genelde kasıklarımdaki ağrıdan anlıyorum ama kişiden kişiye değişebilir bu durum..
Önce akıntı başlar ve bu yumurtalamanın başladığını gösterir ve sonra çatlama gerçekleşir..
Tamam tatlım, tarihi söylersin bana ben düzeltirim. dert etme sen
Düzelttim bebeeeemmm... Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, tekrar ve sonsuz tebrikler..
Hayatım öyle saatlerce debelenmene gerek yok yatakta, hareketli spermler zaten çok hızla ilerliyor içinde.. Sen yine de garantiye alayım diyorsan, ilişkiden sonra bi 10-15 dakika bekle yatakta kalkma hemen. Sonrasında da gidip vajinanı yıkama hemen.. Adet gününden sonra 1 gün ya da 2 gün arayla düzenli yaparsan zaten kaçırma şansın olmaz yumurtlamayı.. gerise allaha kalmış artık..:) İnşallah çabuk sonuç alırsın hayatım..
Çoook güzel bir haber bu, tebrikler.. Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah..